sizce de bu takıntımı??? lütfen bana moral verin...

duman85

......
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2010
7.829
155
173
...............................................................................

Son düzenleme:
Bence cnm hamile kalmadan önce tüm testlerini yaptır ayrıca da hiteroskopi yaptırmanı öneririm...

Bence cnm hamile kalmadan önce tüm testlerini yaptır ayrıca da hiteroskopi yaptırmanı öneririm...
cnm düşüklerimin nedenini biliyorum..2 side birbirinden bağımsız ve her türlü önlemi alıyorum drum çok dikaktli 2.kayıbımda o da çok şaşırdı ama mesela herşeyi yapmıştık diye ama olmayınca olmuyo... ama işte babam bile diyoki bana çok acele ettin, canına yazık...oysa benim psikolojimi ancak yeni bi hamilelik düzeltir bunu kimse anlamıyo... ben kendimden eminim bebek istiyoruz eşimde bende, ama çok çabuk moralim bozluyo nedense bu aralar,biri olumsuz bişey söylese hemen altüst oluyorum...

en önemlisi doktorun ne dediği bence ama farklı bir doktora gidip durumunu tekrar danışabilirsin de

orası öyle tabi, ben kendimi zaten dr gerek yok beklemeye dedi diye savunuyorum....ama savunuyorum işte resmen,bu da beni çok yıpratıyo... takmamaya çalışıyorum ama destek göremiyorum kimseden, 2.ye hamile kaldığımda kimse sevinmedi şöyle bi hayırlı olsun deyip geçtiler erken oldu diye,moralim bozuldu benimde doğal olarak... benim olumlu şeyler duymaya ihtiyacım var sanırım cnm.

Bence beklemeniz gerekir. Benim de başıma geldi, dr tekrar düşük yapma olasılığından ötürü 6 ay korunma önermişti, ayrıca tekrarlayan düşüklerde nedenini bulmak için genetik araştırma yapılır demişti.

Farklı doktorlarada gözük danış.Eğer beklememen gerektiklerini söylüyorlarsa bence senin istediğin önemli :).Takıntı asla değil.Bu senin hakkın bebeğin olmasını tabikide isteyebilirsin.Moralini yüksek tut.Allah yardımcın olur mutlaka.

cnm işte bi dr un söylediği diğerini tutmuyo bende bunu anlamıyorum, benim dr 3 aydan küçük bebeklerde beklemeye gerek yok diyo..genetik inceleme yapıldı iksindede kalıcı problemin kan pıhtılaşması, gereken önlem de iğne olmamdı 2.hamileliğimde hergün iğne yaptım kendime,aslında 2 bebeğin düşmesi de birbiriyle bağlantılı diil, ama acaba büyüklerin tecrübesine mi dr a mı güvensem bilemiyorumki bende...

insanlarda çok ilginç ben olsam sevinirsim çünkü düşük yapan insanlar içlerine de kapanabiliyorlar hamile kalmaktan korkuyorlar yani senin böyle korkunun olmaması çok güzel kim ne derse desin beklemeye gerek yok demiş dr kimseyi takma hayat senin hayatın

inşallah,,,oluruna bırakayım diyorum ama sonuçta herşey benim elimde korunmak yada korunmamak gibi:) 4 ayrı dr a gittim hepsi farklı şey söylüyo asıl dr um hiç bekleme rahmin zaten kendini toparlamazsa hamile kalamazsın diyo,,, kalırsam da rahimde herşey yolunda demekmiş yani... sürekli dua ediyorum hayırlısı neyse o yöne gideyim diye:26::26:

evet cnm ilginçler, hani olan olmuş artık hamileyim neden moralimi bozuyosunuz ama dimi... ben çok zor günler geçirdim çok yıprandım,her seferinde daha çok istedim bebeğim olmasını,,,, beni en iyi hamile oldugumu öğrenmem toparlar onu da biliyorum... en iyisi kimseyi takmamak inşallah başarabilirim...

Bize de dr 6 ay korunma verdi dediğimizde şaşırıyorlardı, kimisi bence bekleme hamile kalmaya bak diyordu, ben dr umu dinlemiştim...

sen kendi bildiğini ve doktorunun söylediğini yap bence. ve hamile kalırsan da göbeğin çıkıp anlaşılana kadar da kimseye söyleme. sinir oluyorum insanların çok bilmiş hallerine.

sen kendi bildiğini ve doktorunun söylediğini yap bence. ve hamile kalırsan da göbeğin çıkıp anlaşılana kadar da kimseye söyleme. sinir oluyorum insanların çok bilmiş hallerine.

aynen öyle canım işte bi yabancı gibi hepsi 2-3 ay sonra öğrenecek bu tutumları yüzünden bizde öyle karar verdik eşimle..çok üzücü ama yapacak bişey yok...

oncelikle cok gecmis olsun.
"cok acele ediyosun 2.si de o yuzden dustu"muhabbetlerine kulak asmayin derim.
arkadasimla beraber ayni zamanda hamile kalmistik ama o bi kac hafta sonra dusuk yapti.
ardindan tekrar hamile kaldi ve bebegini kucagina aldi.
kizlarimizin arasinda sadece 2.5 ay gibi bi fark var.
o kadar kisa zamanda hamile kaldi yani.
sizde kalabilirsiniz.
sadace tek bir dr.a da bagli kalmayin.
gerekli testleri de yaptirin.
en onemlisi stresden uzak durun.
sagliginiz yerinde olsa bile tekrar hamile kaldiginizda "bu bebegi de mi kaybedicem?"dusuncesi hamileliginizi riske sokabilir.
insallah hayirlisiyla istediginiz evlada kavusursunuz.

canım düşük olduğunda, rahim bebeğe hazır olduğundan mıdır nedir bilmem çabucak hamile kalınıyo gözlemlerime göre. çoğunlukla da güzel sonuçlanıyo. seninki belki talihsizlik belki de başka bi sorun var bilemiyorum ama şöyle bişey duymuşluğum da var, düşükten sonra rahmin toparlanmasına izin vermezsen, yeni bebek de tutunamaz diye. en iyisini doktorlar bilir ama genel olarak biraz beklemeyi öneriyolar bildiğim kadarıyla. benim sana tavsiyem hamile kalsan da hiiiç kimseye söyleme iyice netleşene kadar. eşinle sen dışında kimsenin bilmesine gerek yok faydadan çok zarar getireceklerse özellikle.

evet o korku çok kötü,2.bebeğimde hep yaşadım aynı şeyi şimdi katlandı sanki kolay kolay da atamam ya yine olursa korkusunu,ne kadar beklersem bekleyim geçmez... Güzel örnekler var cnm benim de bildiğim inşallah bende onlardan biri olurum...

bence de beklemeniz gerekir...
bilmiyorum,, suan korunmuyorum aslında ama hala takıldığım şeyler oluyo hayırlısı artık, zaten suan olmaz daha toparlanamadım...

düşük yaptım.
Ertesi ay yeniden hamile kaldım canım küçük yavruma..
işte bu gibi mucizeler beni mutlu ediyo, ben hemen ertesi ay hamile kalmak da istemem zaten 2 ay geçti hani ocata bitsin razıyım yeterki bişey olmasın...allah bağışlasın yavrucunu sana canım...

ben ilk düşüğümden sonra 4.ayımda hamile kalabilmiştim, adetim düzene girmemişti yani rahim henüz toparlamamıştı adetim ne zaman düzene girdi o ay hamie kaldım,sanırım yine aynısı olacak bende...diğer türlü ben de istemem cnm hamile kalmayı... Eşim dışında kimseyle paylaşmayı düşünmüyorum aileden ve çevremden,diğerlerinde ağzımın payını aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…