• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizce de bu takıntımı??? lütfen bana moral verin...

canım anlattıklarını okuyunca kendimi görür gibi oldum bende 3 düşük yaşadım.senin gibi bende çok istedim hemen olsun istedim.şimdi bi bebeğim var hamdolsun 7 aylık iğneyle dünyaya getirdim bende takıntı değil bu yaşadığın ama çok istediğin için odaklanıyosun düşük yapan kadın çabuk hamile kalıyo zaten biraz kendini rahat bırak kasma herşey olcana varıyo zaten çok istiyosun belli ama biraz rahmin dinlenirse daha rahat gebelik geçirirsin.doktorda çok önemli tavsiyem hocalara git daha bilgili ve güvenilir oluyo.önemli olan sizin isteğiniz tabiki bende sık hamile kaldım ikazlara rağmen.ama son hamileliğimde 5 ay olana kadar söylemedim kimseye moralimde bozulmadı cinsiyeti belli olunca söyledim ilk önce iyi bir hoca bul fikrini al öyle yola çık bence allah yardımcın olsun inşallah güzel bir bebek nasip eder rabbim..

canım anlattıklarını okuyunca kendimi görür gibi oldum bende 3 düşük yaşadım.senin gibi bende çok istedim hemen olsun istedim.şimdi bi bebeğim var hamdolsun 7 aylık iğneyle dünyaya getirdim bende takıntı değil bu yaşadığın ama çok istediğin için odaklanıyosun düşük yapan kadın çabuk hamile kalıyo zaten biraz kendini rahat bırak kasma herşey olcana varıyo zaten çok istiyosun belli ama biraz rahmin dinlenirse daha rahat gebelik geçirirsin.doktorda çok önemli tavsiyem hocalara git daha bilgili ve güvenilir oluyo.önemli olan sizin isteğiniz tabiki bende sık hamile kaldım ikazlara rağmen.ama son hamileliğimde 5 ay olana kadar söylemedim kimseye moralimde bozulmadı cinsiyeti belli olunca söyledim ilk önce iyi bir hoca bul fikrini al öyle yola çık bence allah yardımcın olsun inşallah güzel bir bebek nasip eder rabbim..
canım duygularıma tercüman olmuşsun :) allah bağışlasın inşallah banada kısmet olur bebek,bende iğne kullanıcam inşallah yeniden hamile kalırsam... Ve en az 3 aylık olana kadar anneme bile söylemeyi düşünmüyorum dayanabilirsem... Suan da öyle yumurta takibi filan bişey yapmıyorum ama korunmuyorum da oluruna bıraktım ne zaman olacaksa o zaman olsun kasmıyorum kendimi çok 2 ay geçti en son düşüğüm üzerinden,,,ocak gibi hamile kalırsam 3 ay en azından dinlenmiş olucam :) allah isteyen herkese bebek nasip eder inşallah ....tşklr güzel deneyimlere ihtiyacım vardı...

Yorumları hepsini okuyamadım belki yazmışsınızdır ama doktor değiştirseniz ya da başka bir doktora görünseniz faydalı olmaz mı ?

Çok geçmiş olsun.İnşaallah hayırlısıyla alırsınız bebeğinizi elinize.

Yorumları hepsini okuyamadım belki yazmışsınızdır ama doktor değiştirseniz ya da başka bir doktora görünseniz faydalı olmaz mı ?

Çok geçmiş olsun.İnşaallah hayırlısıyla alırsınız bebeğinizi elinize.
her seferinde farklı dr lara da gittim ama kendi dr um ne dediyse aynısını söylediler... dr uma güveniyorum aslında ama böyle olumsuzluklar olunca acaba demiştim bende,,, ama diğer dr larda aynı şeyleri tekrar edince değiştirmemeye karar verdim beni çok iyi motive ediyo çünkü, kadın doğumcu diilde psikolog gibi... tşk ederim inşallah isteyen herkes bebeğini kucağına alır.

selam kızlar, yorumlarınız için tşkkr ederim, çoğunuzun söylediği ortak yorum kimseyi takmadan istediğim zaman hamile kalmamdı,bende sözünüzü dinledim ve dün hamile olduğumu öğrendim :1::1: çok ufak daha 1 haftalık filan,inşallah bu kez herşey çok güzel olacak... kimseye söyledim çevremde aileme filan keseyi kalp atışını duyana kadar da saklıcam...Allah sonumuzu hayır etsin , maşallah bebeğime beni hiiç bekletmedi bu kez bende onun için hiç üzmüycem kendimi artık ...

Son düzenleme:
Back
X