• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizce de çirkin bir davranış değil mi bu?

ben olsam sorardım hatta gülerek dalga geçer gibi, hayırdır ne konuşuyosunuz bana da söyleyin diye
hatta üstelerdim söyletene kadar

Evet haklısınız çok çirkin bir davranış ama sanırım görmezden gelmekten başka çare yok. :ssz:

Bırak yapsınlar son haberlere göre yapmayalar(dedikoduyu)alzheimeimer yakalanmaları daha az oluyormuş ruh sağlına iyi yani

kesinlikle rahatsız olurdum bu durumdan ve büyük ihtimallede hakkımda konuştuklarını düşünürdüm ki bence öyle.
başkasının sözünü kimse aile içinde fısır fısır konuşmaz.demek ki konu sizden veya sizin anne ve babanızdan konuşuluyor.
herhalde bende "ne oldu.ben aileden değilmiyim banada söyleyin.yoksa benden konuştuğunuzu düşünüyorum"derdim direk.kendilerine bir zahmet çeki düzen versinler.eğer sizden konuşuluyorsa ve eşinizde sesini çıkarmıyorsa ayıp ediyordur bence.

ben olsam bende bozulurdum yanı dırekt susuyolarsa ya senın duymanı ıstemedıklerı senden gızledıklerı bı olay var yada senle alakalı pekı ondan sonrasında tavırları nasıl sana karsı esas onemlı olan o bence

Yillardir keske rahatsizlik duydugunu soyleseydin.

Ayrica geldiklerinde , eger cep telefonhn varsa bilerek cik
Kayida alsin konustuklarini .. ama tabi bu sadece bu oneri
sonr duyacaklarindan rahatsiz olma !

Bi kere daha böyle bişey olursa rahatsız oluyosaniz ben çıkayım rahat konuşun dicem.biraz dilli olmak lazım o da bende yok malesef

Bu aksam iyice abartılar artık yan odaya geçtim bi baktım arkamdan hemen kapı kapandı. Ne halleri varsa görsünler.

Son düzenleme:
Odaya girince sessiz sessiz ugrasmayin duyuluyor zaten, rahat olun dinlemem ben, merakta etmem, diyiverin...
Ondan sonrada bu yakisiksiz tavra devam ederlerse umursamayin, onlarin dusuncesizligi...:19:

Bosverin ya. Bence onemli degil. Sizle ilgili degildir. Kendileriyle, akrabalariyla falan ilgilidir. Ben buna takilmiyorum. Hos degil ama mesele degil yani.

Fitneye sebeb oluyorlar acınacak haldeler.
Sizi haklarında kötü düşünmenize neden oluyorlar günahları boyunlarına.
Eşinize karşı güveniniz sarsılabilir onlara eşlik ettiği için yuvasına gölge düşürüyor.

Haklısınız üzülmekte... yaptıklarında aniden odaya dönün sanırım özel konuşuyordunuz rahatsız ettim diyerek tekrar odadan çıkın.
Eşinize de uygun bir dille rahatsızlığınızı baş başa iken belli edin mümkünse sizin olmadığınız ortamda ya da telefonda sorunlarını konuşsunlar.
Toplum içinde fısıldaşmak ya da kaş göz ile işaretleşmek,ya da konuşana karşı uygunsuz hareketlerde bulunmak görgüsüzlüktür.
Bir görgü kuralı kitabı da hediye edebilirsiniz.Başka konularda da eksikleri tamamlanır.Sonunda facia çıkmasını göze alabilirseniz.:1:

Hepinize teşekkür ederim yorumlarınız için. Bi nebze olsa buraya yazdım yorumlarınızı okudum rahatladım.

Back
X