Sizce de Haklı Değil Miyim ?

sanırım hatasını anlamış beni yumuşatmaya çalışan gönlümü almaya çalışan bi mesaj yazmış güzel sözler falan yazmış kızlar daha fazla uzatmıyım dimi :26:

bencede uzatma hem zaten senin amacında ona hatalı olduğunu göstermek değilmiydi işte oda anlamış ama bence sende biraz dha onun gözüyle bak olaylara yok yere tartışma çıkarıp sıkmayın canınızı ilişkinizi yıpratmaktan başka bi yararı olmaz

uzatma tabi ki..

evet bende biraz trip attım oda gönlümü almaya çalıştı falan ama dediği gibi ben kaşınıyorum galiba hala uzatasım var

yani o böyle davrandıkça daha çok pişman olsun istiyorum ama çok uzatırsam da ters teper biliyorum

Son düzenleme:
bacım vallahi yanlış anlama ama kedi kendi yarasını görmüş ne kadar büyük yaram var demiş:)) olayı seninkisi

asıl sen her ay belli dönemlerde böyleysen sen kendine hakim olacaksın. aşırı abartmışsın. üstelik diyorsunki biraz inat edeceğim/ gününü görsün vs. ne kadar çocukca. biz malum dönemlerde prenses olmak istiyoruz ama hayat öyle değil. belli ki her ay her ay adamı çileden çıkartmışsın ki artık inanmıyor sana. çok hassassan o günlerde buluşmayın ağzını tutarsın oldu bitti. o kadar sevgili oldun da anlayamadın mı erkeklerin bu konular hakkında bir fikri olmadıklarını ? evlenince sen böyle sürekli nazlanırsıan planlı tripler atarsan (dur şimdi soğuk msj atim, sonra üç saat aramıym, sonra telde ağlarım vs vs ) haliniz duman olur.

ne alakası var anlayamadım :26: benım asıl takıldığım kendimi değersiz önemsiz hissetmem bu olanlardan sonra ben onun yüzünden ağlıyorsam sevdiğim dediğim insan da benimle ilgilenmeli ağlarken bırakıpta başka şeylerle ilgilenmemeli o yüzden bu kadar uzattım haklıyım da bence öyle yapmamalıydı , hatasını anladı zten ama sende bana olmayacak şeyler söyledin bende sana kırgınım diyoo

Buna hastayim ilgi bekliyorum beni dunyanin merkezine oturtusun diye beklerseniz cok beklersiniz :) erkekler nerden anlicakki ne hissetigini ne agrin oldugunu. Ben belirtirim ve sorun cikarmamaya calisirim.

iliskilerde hep tek taraftan bir sey beklemek surekli sucu ay ben regl oldum ondan sen beni alttan alicaksin demek cok yanlistir. Onunda kotu gunleri olabilir o gun cok mutsuz cok depresif uyanabilir gune. Karsilikli anlayis ile cozulemicek sorun yoktur. Yeter ki cozmek isteyelim cok uzun sevgilerin hep temeli budur bence karilikli anlayis ve hosgoru.

Bence bir insana aci cektirmek pisman olsun uzulsun demek cok acimassizca onu oyle gorunce benim icim parcalanir. Dayanamam dayanamicam seyi ne ona yapar nede o bana dayanamicagi seyi yapar. Bazen aglamayi herseyin ustunu ortucegini saniriniz ama o adliyelerde ne aglamalar var ic burkan ve sonucu hic degismeyen. Aglamak bi kacis noktasi degildir her aglayana ay kiyamam agladi denmez cunku ele veririz gercekten mi agliyoruz yoksa kacmak icin mi agliyoruz.

Bence sen once ilik bi dus al soyle guzel bi muzik dinle hatta hos bi kitap oku. Sonra biraz dusun ben gercekten bu muyum? Boyle bir sey icin intikam mi alcam? Hatasini anlamis diyorsun acaba sen ona sordun mu senin canin mi sikkindi o gun diye? Sonra bence eminim ki kendi daha iyi hissediceksin. Oda seni anlicaktir. Eminim buna.

Biraz uzun oldu ama :))

yukardaki arkadaş güzel demiş. yani ağlanınca tabi teselli edilir ama herşeye ağlayınca da bunun bir önemi kalmıyor ki.üstelik diğer konunda sana hakaret etmiş. yalanlarını ortaya çıkaracağım demiş. fbook yüzünden yeniden tarışmışsınız. daha önceden ayrılıp barışmışsınız/ aileler araya girmiş=??? (niye ki) yani hiç bir ağırlığı/saygınlığı kalmamış ilişkinin zaten o... demesi yeterli. evli değilsiniz niye bunları çekiyorsunuz ki?

kendimi cani zannettim şu yorunumuzdan sonra :) ama genel olrak yorum yapmışsınız söylediklerinz doğru ama benim yaşadığım şeyler biraz farklı olduğu için bu kadar sorun oldu aslında yoksa ben anlayışlı olmasını alttan almasını biliyorum tabiki

diğer konularım bu konudan farklı bişey o konuyu çözdük şimdi bu sorun yaşandı kafam çok karışık ne yapacağımı şaşırdım , beni sevdiği için onu affetmem için ailesini araya kattı işte bir sürü şey yaşandı ksacası

Valla ben durduk yere kapris yapsam değil ağlamak sürünsem bile sevgilim gelip de uğraşmaz çünkü hem kapris yapıcam haksız olucam sonra da sırf ağlıyorum diye benle ilgilenicek. Böyle tuhaf bir istek de hiç duymadım, neyse en azından sevgilin ılımlı davranıp o adımı atmış daha fazla da uzatma istersen, gözyaşıma kıyamaması lazım diyosun ama o söylediklerin filmlerde olur, ayrıca da sırf gözyaşına kıyamayacak diye her ağladığında haklı da olsa haksız da olsa seni mi avutacak ki. aynı mantıkta madem sen onu seviyosan o kadar abartma ufak şeyleri onun üzüp sıkma, sevgi karşılıklıdır

Kavgalarin 24 saat icersinde halledilmesi gerekildiginden yanayim. Sizin iliskinizde bir kere ayrilik zaten yasanmis. Bundan sonra iliskiniz devam etsin istiyorsaniz daha ozenli davranmaniz gerekecek. Bu sergilediginiz tavra devam ederseniz, iliskiniz bi ayril bi baris, sonunda da sonsuza dek ayrilikla sonuclanir. Ornekleri forumda mevcut..

Sorunuza yanit olarak: evet, trip atmayi uzatmayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…