Rüya Yorumları Sizce de rüyaların gerçekle ilişkisi var mıdır?

eylul2468

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2017
197
42
48
Merhabalar nişanlıydım ben 5 ay önce aldatıldım nişanı geri verdim sonra çok ahımı aldılar benim çocukta annesi de ablası da çok yıprattılar beni.. 5 y geçmiş dün gece rüyamda çocuğun annesini gördüm çok kötüydü çok hasta yatalak olmuştu beni çağırtıyordu sarılıp nolur beni oğlumu affet bizimle kal falan diyordu özürler diliyordu çok etkilendim rüyamdan kadın bana öyle sıkı sarılmıştı ki bırakmıyordu sürekli ağlıyordu.. sizce var mıdır gerçekle alakası?

Bilinç altı bunlar heep.

Bende izlediğim bir film veya gece yatarken olan veya olmasını düşündüğüm şeyleri rüyamda görüyorum

Merhabalar nişanlıydım ben 5 ay önce aldatıldım nişanı geri verdim sonra çok ahımı aldılar benim çocukta annesi de ablası da çok yıprattılar beni.. 5 y geçmiş dün gece rüyamda çocuğun annesini gördüm çok kötüydü çok hasta yatalak olmuştu beni çağırtıyordu sarılıp nolur beni oğlumu affet bizimle kal falan diyordu özürler diliyordu çok etkilendim rüyamdan kadın bana öyle sıkı sarılmıştı ki bırakmıyordu sürekli ağlıyordu.. sizce var mıdır gerçekle alakası?

Ben inanmıyorum. Rüyalardan bu kadar etkilenmeyin derim psikolojiniz bozulur.
Bir arkadaşım gördüğü her rüyadan aşırı derecede etkileniyordu,hatta ve hatta gününü bile etkilediğini hatırlıyorum.
Ne rüyalar görüyorum ama oturup üzerinde düşünmüyorum bile.
En son dün akşam doğum yapıp beneğimi bırakıp gittiğimi gördüm.
Gerçeklikle ne kadar oayı olabilir?

Oladabilir olmayadabilir.genelde Rüyalarınız çıkar mı.hisleriniz kuvvetli ise belki pişman olmuşlardır onu hissetmis olabilirsiniz

Aklinda nisanlin hala var sanirim ve biz eger gerceklee alakasi var dersek kv aricaksin gibime geliyor yapma, alti ustu bir ruya :-)

Bence tamamen bilinçaltı. Belki de sen böyle olmasını diliyorsun ondan gördün

Cikan ruyalarim olmustur ama hepsi degil tabii
Cok merak ediyorsaniz ortak bir tanidik varsa ogrenebilirsiniz bence

Back
X