Sizce değer mi?

jeehan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2017
2.452
1.792
133
Hanımlar selam ^^

Karşıma yeni bi iş çıktı. Şu an çalıştığım yerden çok fazla kendimi geliştiremediğim ve saçma sapan tavırlar yüzünden çıkmak istiyorum. Baya bi yere başvurdum ama istediğim gibi bi yerden dönüş olmadı henüz. Cv havuzundan doğru bi firmadan aradılar. Kendimi daha iyi geliştirebileceğim bir yer. Ama aklımda yığınla soru işareti var. Şu an çalıştığım şirkette iş arkadaşlarımı çok seviyorum, gittiğim yerde nasıl insanlar olacak belirsiz. (Gerçi yöneticilerim mobing konusunda harikalar :))

Şu an çalıştığım yer eve servisle 10-15 dk mesafede. Max 18.00'da evdeyim. Bugün görüşmeye gideceğim yer evime nerdeyse 1-1 buçuk saatlik uzaklıkta. ^^
Aşağı yukarı aynı maaşı alacağım. Çalışma saatleri hemen hemen aynı. Şu an çalıştığım yerde yükselme şansım yok gibi bir şey. Ve 5 yıl sonra da aynı işleri yapmaya devam edeceğim.

Sizce iş değiştirmeye değer mi? Yoksa arayışa devam mı etmeliyim.

Bence değmez. Yükselmek tabii ki önemli ama çok da önemli değil. Anlattığınız şartlarda gitmezdim ben.

Bence değmez. Yükselmek tabii ki önemli ama çok da önemli değil. Anlattığınız şartlarda gitmezdim ben.

Şu an için önemli bence ama şartlar çok da farklı değil işi öğreneceğim de kesin değilken gitmek delilik gibi geliyor

hem yükselme ihtimalinizin olduğu hem de şartları şu an ki işinizden daha iyi olan bir iş de çıkabilir karşınıza bekleyin bence.
bana değmez gibi geliyor.

Şu an için önemli bence ama şartlar çok da farklı değil işi öğreneceğim de kesin değilken gitmek delilik gibi geliyor
Ben de o yüzden dedim, anlattığınız şartlarda gitmek çok mantıklı gelmedi. İçinize sinen bir yer olana kadar aramaya devam edin bence.

Hanımlar selam ^^

Karşıma yeni bi iş çıktı. Şu an çalıştığım yerden çok fazla kendimi geliştiremediğim ve saçma sapan tavırlar yüzünden çıkmak istiyorum. Baya bi yere başvurdum ama istediğim gibi bi yerden dönüş olmadı henüz. Cv havuzundan doğru bi firmadan aradılar. Kendimi daha iyi geliştirebileceğim bir yer. Ama aklımda yığınla soru işareti var. Şu an çalıştığım şirkette iş arkadaşlarımı çok seviyorum, gittiğim yerde nasıl insanlar olacak belirsiz. (Gerçi yöneticilerim mobing konusunda harikalar :))

Şu an çalıştığım yer eve servisle 10-15 dk mesafede. Max 18.00'da evdeyim. Bugün görüşmeye gideceğim yer evime nerdeyse 1-1 buçuk saatlik uzaklıkta. ^^
Aşağı yukarı aynı maaşı alacağım. Çalışma saatleri hemen hemen aynı. Şu an çalıştığım yerde yükselme şansım yok gibi bir şey. Ve 5 yıl sonra da aynı işleri yapmaya devam edeceğim.

Bence bu teklifi degerlendirin ama arayışa yine devam

Şuanki yerinizde hiç yükselemeyecek olmanız kötüymüş maaş olarak tatmin etmiyorsa bence görüşmeye değer

Maalesef mobbing her yerde var. Ortamda güzelmiş ayağımı oynatmam ben olsam.
Birde bir arkadaşım bankacı. 6 sene oldu hala vezneden öteye geçemedi. Yani yükselecek imkan olması , yükseleceksiniz anlamına gelmiyor.

mobbing neredeyse her yerde var. ben ilk iş yerimde 8 ay mobbinge katlandım ve deneyim kazanmak uğruna katlandım yani. ve mobbing her yerde var diye düşündüm beni tutan şey buydu. 1 sene sonunda çıktım zaten. o yüzden buradan ayrılmak için maaş gibi çok daha önemli bir sebebin olmalı. mutlaka kendini geliştirebileceğin ve maaş olarak daha iyi bir yer karşına çıkacaktır, aramaya devam et ve ümidini kesme. ama burası ile de görüşme yap. belki seni gerçekten isterler ve sana iş teklif ederler, gel bizimle çalış derler. kabul etmesen bile egon okşanır, kendini iyi hissedersin :) arada böyle minik özgüven tazeleme fırsatları oluyor, kaçırmamak lazım :) git görüş, aklında kalmasın. biraz tanımış olursun onları da. mevcut işinde devam eder, daha iyi bir fırsat çıkınca bırakır ona geçersin.

Hanımlar selam ^^

Aynı maaşa 1.5 saat mesafe çok fazla. İş değiştirmek için yeterli bulmadım avantajları

Mobbinge takılma gittiğin her yerde muhtemelen karşılaşacaksın. Şimdiki işinin evine yakın olması çok büyük avantaj bence. Diğer şartları karşılaştır ona göre karar ver.

Back
X