Sizce değer mi?

Hanımlar selam ^^

Karşıma yeni bi iş çıktı. Şu an çalıştığım yerden çok fazla kendimi geliştiremediğim ve saçma sapan tavırlar yüzünden çıkmak istiyorum. Baya bi yere başvurdum ama istediğim gibi bi yerden dönüş olmadı henüz. Cv havuzundan doğru bi firmadan aradılar. Kendimi daha iyi geliştirebileceğim bir yer. Ama aklımda yığınla soru işareti var. Şu an çalıştığım şirkette iş arkadaşlarımı çok seviyorum, gittiğim yerde nasıl insanlar olacak belirsiz. (Gerçi yöneticilerim mobing konusunda harikalar :))

Şu an çalıştığım yer eve servisle 10-15 dk mesafede. Max 18.00'da evdeyim. Bugün görüşmeye gideceğim yer evime nerdeyse 1-1 buçuk saatlik uzaklıkta. ^^
Aşağı yukarı aynı maaşı alacağım. Çalışma saatleri hemen hemen aynı. Şu an çalıştığım yerde yükselme şansım yok gibi bir şey. Ve 5 yıl sonra da aynı işleri yapmaya devam edeceğim.

Sizce iş değiştirmeye değer mi? Yoksa arayışa devam mı etmeliyim.
Cıkkk, somut bir avantajı yok, ben olsam aramaya devam ederim.

Yol insanı gerçekten çok yoruyor , her gün her gün bir de . Ben dayanamamıştım 1 saatlik yola .

Aramaya devam edin bence yakınlarınızda .

Kızlar iş oldu. Maaşı vs lu an aldığım maaştan yüksek. acayip arada kaldım

Kesin olmamakla birlikte var. Ama şartlar aman aman şu an ki işimden iyi değilken çıkmak delilik mi olur

benim işe bakış açım 30dan sonra çok değişti.
iş ortamında huzur, ev-iş mesafesinin kısalığı maaştan da önce geliyor artık.
bu ülkede yükselme vaatleri vaatle kalıyor maalesef.
hele de maaşta fark olmayacaksa evine 15 dk mesafedeki yeri terk etme derim.
ya da daha iyi seçenekler çıkana kadar terk etme en azından..

15 dakika yol ve 1 saat yol arasinda cok ciddi konfor farki var.

ben ayni durumda cidden yuksek maas teklif edildigi icin gitmistim, ancak cok dogru bir karar miydi emin degilim, cidden yol insani cok yoruyor, korona basindan beri evden calisiyorum, simdi imkanim olsa eskisi gibi yakin bir sirkete gecerim, hem ofise gidip ortam degisikligi iyi gelir, hem de yol cilesi cekmemis olurum.

ama tabi ki ay sonunda guzel maas almak da guzel hissettiriyor, o konuda da bir sey diyemiyorum.
ama 300-500 fazlaya gidilmez ondan eminim.

Hanımlar selam ^^

Karşıma yeni bi iş çıktı. Şu an çalıştığım yerden çok fazla kendimi geliştiremediğim ve saçma sapan tavırlar yüzünden çıkmak istiyorum. Baya bi yere başvurdum ama istediğim gibi bi yerden dönüş olmadı henüz. Cv havuzundan doğru bi firmadan aradılar. Kendimi daha iyi geliştirebileceğim bir yer. Ama aklımda yığınla soru işareti var. Şu an çalıştığım şirkette iş arkadaşlarımı çok seviyorum, gittiğim yerde nasıl insanlar olacak belirsiz. (Gerçi yöneticilerim mobing konusunda harikalar :))

Şu an çalıştığım yer eve servisle 10-15 dk mesafede. Max 18.00'da evdeyim. Bugün görüşmeye gideceğim yer evime nerdeyse 1-1 buçuk saatlik uzaklıkta. ^^
Aşağı yukarı aynı maaşı alacağım. Çalışma saatleri hemen hemen aynı. Şu an çalıştığım yerde yükselme şansım yok gibi bir şey. Ve 5 yıl sonra da aynı işleri yapmaya devam edeceğim.

yeni işinizden daha çok maaş isteyin, neden aynı ücretle iş değiştiresiniz kii..ve bence değişim iyidir..

Her şeyden önce kendinizi geliştirebileceğiniz, yükselme şansınızın olduğu ve devamında da maaşı daha yüksek olması ile elbette değer.

Yerinizde sayıp duracağınız, yükselme ihtimalimizin olmadığı, memnun olmadığınız bir iş sırf eve yakın diye tercih edilmemeli.

İş arkadaşlarınız sadece ortam arkadaşı değilse arkadaşlığınızı özel hayatta da sürdürürsünüz, bunlar için düşünmenize gerek yok.

Geleceğinizi ve yükselme fırsatını kaçırmayın derim

Daha iyi bir iş için bekleyin bence yol uzakmış birde işe girmeden oranın nasıl bir yer olduğunu bilemiyorsunuz. Maaşı falan daha yüksek olsaydı ya da köklü bir firma şans verilebilirdi.

Her şeyden önce kendinizi geliştirebileceğiniz, yükselme şansınızın olduğu ve devamında da maaşı daha yüksek olması ile elbette değer.

Yerinizde sayıp duracağınız, yükselme ihtimalimizin olmadığı, memnun olmadığınız bir iş sırf eve yakın diye tercih edilmemeli.

İş arkadaşlarınız sadece ortam arkadaşı değilse arkadaşlığınızı özel hayatta da sürdürürsünüz, bunlar için düşünmenize gerek yok.

Geleceğinizi ve yükselme fırsatını kaçırmayın derim

Kesinlikle bu kafadayım bende. Şirket kurumsal, sektöründe bilinen bir firma. Şu an çalıştığım yerde sektöründe baya bilinen bi firma ama burada gerçekten sadece veri giriş elemanı gibiyim. Maaş şu an aldığım maaştan yüksek muhtemelen şu an çalıştığım yerde de zamla aynı maaşı alırım ama 3-4 ay sonra böyle bir fırsat çıkar mı bilmyorum.

Daha iyi bir iş için bekleyin bence yol uzakmış birde işe girmeden oranın nasıl bir yer olduğunu bilemiyorsunuz. Maaşı falan daha yüksek olsaydı ya da köklü bir firma şans verilebilirdi.

Maaş şu an aldığım maaştan yüksek ama zamla birlikte muhtemelen aynı olurlar. Şirket sektöründe bilinen bi şirket.

İş atkadaslarindan memnunsun 18 de evdesin.al maaşını keyfine bak değişme degmez

Hanımlar selam ^^

Başka iş bakmaya devam.

İş konusunda duygusal kararlar verirseniz profesyonel şekilde çalıştığınız söylenemez. Mantığınıza uyan kısım neresi ise orada çalışın. Arkadaşlarınızı çok seviyorsanız dışarıda yina görüşürsünüz.

Sizin konularınızı biliyorum, işten çıkmanızı ve daha iyi bir işe geçmenizi ben de isterim. Ama bir buçuk saatlik uzaktaki iş size uygun değil bence.

kesinlikle yeni ise sans verin.
o is arkadaslariniz bu isi bulsa ay calisma arkadaslarim cok iyi birakamam demeyevekler belki siz onlar icin ayrilmayacaksiniz ama ya onlar ayrilirsa ??
bence kendinizi gelistireveginiz isi secin
yol suan 1.5 saat ama belki ordan kidem alip eve biraz daha yakin is bulacaksiniz.

Back
X