• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizce derdi ne?

Ben 6 yıl lik evliyim kaynim da yeni evlendi eltim 21 yasinda güzel aklı basinda ama 3 5 kez görüştük 2 kez evime geldi ben yemek yaparken insallah guzel olur ya pek iyi olmayacak sanki vs dedi ki yemegi kaynim ve onlar icin yapiyordum fazla bilmis dedim takmadim neyse 2.ci gelisinde de kek yapmistim iste sanki yanlış yaptin bence böyle olmayacakti falan dedi yine aldırış etmedim ki ilkokuldan beri yemek vs yaparim kv dem dahil herkeste yemeklerimi begenir ama dikkat ettim hep böyle ezme çabası içinde iste gorumcemin düğünde kuaför e gidecegiz gelinin yaninda ben gitmeyecem yengemde (beni kastederek)gelmeyecek demiş sonradan duydum simdi kuaför meraklısı gibi gorunmemek icin ses etmedim ki sonra anladım aklinca esimin kuzenine trip atmis bide kuaförü begenmemis neyse sonra bu abiye diktirmis kendine sakir sakir bembeyaz gelinlik gibi gelini golgede birakti bi güzel makyajini yaptı sonra da bana yenge sende biraz sonuk kaldin falan dedi simdi de her gordugunde aman yenge dikkat et bu cocuk hasta olacak deyip duruyor akil veriyor cocukla ilgili evlilikle ilgili bide gorseniz herseye atliyor ben yapabilirim ben bilirim falan sizce derdi ne

birincisi çok şımarık ikincisi patavatsız üçüncüsü nerde ne konuşucagını bilmiyor ve cahil. benim yemegime laf edicek direk sen daha iyisini yap yemege gelelim derdim. misafirliğe gidilen bir yerde öyle konuşulmaz siz bu kıza yüz vermeyin sinekte ufaktır ama mide bulandırır yılanın basını küçükken eziceksin ;)

birincisi çok şımarık ikincisi patavatsız üçüncüsü nerde ne konuşucagını bilmiyor ve cahil. benim yemegime laf edicek direk sen daha iyisini yap yemege gelelim derdim. misafirliğe gidilen bir yerde öyle konuşulmaz siz bu kıza yüz vermeyin sinekte ufaktır ama mide bulandırır yılanın basını küçükken eziceksin :KK66:
işte kaynımı anlatıyor bana öküz gibi parçaladı hergece istiyor vs vs hoşlanmadıgımı belirttim ama yok sonra kaynıma annesinin abisinin yanında çamış diyor kv de acayip sinir oluyor ama ses edemiyor tüm şeyi banaymış agzıda bozuk mecbur bi görmezsen 2. cide görüyon

işte kaynımı anlatıyor bana öküz gibi parçaladı hergece istiyor vs vs hoşlanmadıgımı belirttim ama yok sonra kaynıma annesinin abisinin yanında çamış diyor kv de acayip sinir oluyor ama ses edemiyor tüm şeyi banaymış agzıda bozuk mecbur bi görmezsen 2. cide görüyon

ay şok oldum bide konunun basında ''21 yasinda güzel aklı basinda'' demişsiniz. bumu aklı basında bu bildiğin rahatsız kusura bakmayın ama:-) öyle şeyler ulu orta konuşulurmu ben 22 yasındayım ve bekarım böyle seylerin hayatta söz konusu edilemez oldugunu cok iyi bilirim cünkü aile terbiyesi diye bişey var onu güzel almışım aile terbiyesi alamayınca böyle arsız yüzsüz patavatsız bişey olup cıkıyosun demek allah size sabır versin sizin bu kızdan sülalecek cekiceğiniz var :KK70:

ay şok oldum bide konunun basında ''21 yasinda güzel aklı basinda'' demişsiniz. bumu aklı basında bu bildiğin rahatsız kusura bakmayın ama:-) öyle şeyler ulu orta konuşulurmu ben 22 yasındayım ve bekarım böyle seylerin hayatta söz konusu edilemez oldugunu cok iyi bilirim cünkü aile terbiyesi diye bişey var onu güzel almışım aile terbiyesi alamayınca böyle arsız yüzsüz patavatsız bişey olup cıkıyosun demek allah size sabır versin sizin bu kızdan sülalecek cekiceğiniz var :KK70:
aslında kaynanam çeksin istiyorum bana çok eziyet ettiler eşimle aramı açtılar eşim vazgeçmedi diye bedddualar ettiler bana dokunmasınlar birbirlerini yesinler istiyorum ilk 2 hafta sessiz kibar dı sonra hopp bu çıktı ortaya

aslında kaynanam çeksin istiyorum bana çok eziyet ettiler eşimle aramı açtılar eşim vazgeçmedi diye bedddualar ettiler bana dokunmasınlar birbirlerini yesinler istiyorum ilk 2 hafta sessiz kibar dı sonra hopp bu çıktı ortaya

eee allah kimsenin ahını kimsede bırakmaz o zaman haketmişler bacım bosver :KK45:

Back
X