Sizce derdi ne?

yade45

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2016
11
4
1
34
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım ve sizlerle bir sorunumu paylaşmak ve fikirlerinizi almak istiyorum.
Ofiste birlikte çalıştığım biri var. Bu kişi defalarca benden hoşlndığını ama birlikte olamayacağımızı çünkü beni üzmek istemediğini söyledi. Ben bu kişiye aşık oldum
Karşıma alıp neden olamayacağımızı sordum. tek dediği şey seni üzerim.Sen benim için değerlisin dedi.
Kendi kendime tamam diyorum bu sadece arkadaşı olarak görüyor seni ama bir an geliyor oyle şeyler söylüyor ki beni tamamen alt üst ediyor. Özel hayatıma karışıyor, gelen erkek müşterilerimle konuşturmuyor, giydiğim kıyafetten takılarıma kadar inceleyip yorum yapıyor. Gecenin bir yarısı napıyorsun diye mesaj atıyor neden mesaj atıyorsun dediğimde ise hiçç diye bir cevap veriyor.
Sizce bunun derdi ne???

niyeti "niyeti ne" diye düşündürtüp akla sızmak, peşinden koşturmak.

"uygun değilsek tut o koca ağzını hoşlanıyorum deme çekil ayak altından" de ona.

Offf seni üzerimin açılımı : Benden ciddiyet bekleme işine gelirse takılalım haniii sende çok aşıksın yaaaa

hayatinda biri vardir
sizinle gönül eglendiriyodur
sizden hoslaniyordur ama su anda ciddi iliski düsünmüyodur
belki sevgilisinden yeni ayrilmistir

bence en gereksiz erkek hareketlerinden biri
gerzek
sonunu okuyuca gülmeye başladım o sırada gözümden yaşlar süzüldü allahım bugün bi ağla bi gül delircem

Gecenin bir yarısı napıyorsun diye mesaj atıyor neden mesaj atıyorsun dediğimde ise hiçç diye bir cevap veriyor.
Sizce bunun derdi ne???

Kafanızı karıştırıp sizi kendine aşık ederek ona olan zaafınızdan faydalanmak...

İlk kısmı başarmış, ikinci bölüme dikkat.

Sağa sola olta atıyor. Yem olmayin. Yokmuş gibi davranin, umursamayin.

ya biriyle nişanlıyken sana senden hoşlanıyorum diyen adamdan ne bekliyon anlamadım ki.

doğru söylemiş üzer seni. ama sen pek üzülmüş gibi durmuyosun vay karaktersiz çıktı diyip üzülürüm ben olsam

Kafanızı karıştırıp sizi kendine aşık ederek ona olan zaafınızdan faydalanmak...

İlk kısmı başarmış, ikinci bölüme dikkat.

aynenn doğru söyluyorsunuz. Normalde benim etkilenip aşık olabileceğim bir tip değil ama ofistte butün gün çalışınca ister istemes dediklerinden etkilendim şimdi de aşık olduğumu düşünüyorum

Ewet nişanlıyken demişti ama tersleyip kapatmıştım konuyu.
Ayrıldıktan sonra üzerime çok düşmeye başladı ama en sonunda olamayız üzerim demeye başaldı.

Amaaan öylesinden hayır gelmez haberiniz olsun. Aklınızı karıştırmış oyun yapıp sizi peşinden koşturmak istiyor. Siz direk basın tekmeyi. Yoksa ilerde o yapar size bunu demedi demeyin.

Bu adam sizden hoslanmiyor sizi kirmamak icin kibarca reddediyor.
Hoslansa niye uzsun hoduk yol ver gitsin seni mutlu eden cikar karsina bi gun

Keske aşık olmayadin.
Seni uzecegi icin bastan demis senle olamayiz diye ama kendisinide senden uzak tutamiyor istedigi icin ve seninde onu istedigini biliyor olmasi sana karisma cesareti veriyor. Olamayiz ama olmus gibi davranayim yani hayatinda hem varim hem yokum.
Acik acik demis adam uzerim diye illa adamla olup uzulursende sikayet etme hakkin olmaz. Ozaman derki ben sana bastan demiştim. Belkide evli falandir kimse bilmiyordur.

Duzeltme : nisanliymis :)

Nisanliyken sana ilgisini soyleyen senle birlikte iken baskasina ilgisini soyler.

Aşk değildir o, ilgisini sevmissindir. Ki ona da değmez boşver. Hiç girme o islere.
Bir öyle bir böyle adamla yürümez zaten. Uzak dur. Yanasmaya çalışırsa izin verme. Gece mesaj atıyorsa cevap verme, erkek müşterilerine laf ediyorsa sanane de, kıyafeti ne yorum yapmasına müsade etme. Uzak tut. Ve bu konuda taviz verme. Demiş zaten adam baştan üzerim diye, üzülme.

Geçen sene arkadaşım da benzer bir play yaşadı. Aynı bu tripler yine. Adamın da işi gücü yerinde, sürekli çevresinde kızlar olan, dürüstlük ayağına herkesi ayakta uyutan bir tipti.

Arkadaşıma açık açık 'Senden çok hoşlanıyorum. Kızlara güvenim kalmadı, beni ikna et sevgili olalım' mesajı verdi. Arkadaş da biraz hırslı, neler yapmadı.

Sonuç?

Arkadaşım kendisine sevgili buldu, mutlu mesut. Geldi yine kafasını karıştırdı.

Anlayacağın ne birlikte oldu ne rahat bıraktı. Bu tipler senin enerjini yer. Kendi hayatına devam eder, seninkini engeller. Sen şimdi tanımıyoruz diye konduramazsın ama emin ol hiçbiri numunelik değil.

Bence arkana bakmadan kaç.

Yaşamımın önemli bir parçası değilsin ve olma olasılığın da yok, daha iyi bir seçeneğim olmadığından şimdilik oyalanıyorum buralarda, her an gidebilirim... Biçiminde açılımı olabilecek cümle. Bir alt katmanında ise son derece müsterih insan ruh hali yaratmak, rahat rahat çekip gidebilmek vardır. Ne de olsa dürüst davranmıştır ya!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…