niyeti "niyeti ne" diye düşündürtüp akla sızmak, peşinden koşturmak.Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım ve sizlerle bir sorunumu paylaşmak ve fikirlerinizi almak istiyorum.
Ofiste birlikte çalıştığım biri var. Bu kişi defalarca benden hoşlndığını ama birlikte olamayacağımızı çünkü beni üzmek istemediğini söyledi. Ben bu kişiye aşık oldum
Karşıma alıp neden olamayacağımızı sordum. tek dediği şey seni üzerim.Sen benim için değerlisin dedi.
Kendi kendime tamam diyorum bu sadece arkadaşı olarak görüyor seni ama bir an geliyor oyle şeyler söylüyor ki beni tamamen alt üst ediyor. Özel hayatıma karışıyor, gelen erkek müşterilerimle konuşturmuyor, giydiğim kıyafetten takılarıma kadar inceleyip yorum yapıyor. Gecenin bir yarısı napıyorsun diye mesaj atıyor neden mesaj atıyorsun dediğimde ise hiçç diye bir cevap veriyor.
Sizce bunun derdi ne???
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım ve sizlerle bir sorunumu paylaşmak ve fikirlerinizi almak istiyorum.
Ofiste birlikte çalıştığım biri var. Bu kişi defalarca benden hoşlndığını ama birlikte olamayacağımızı çünkü beni üzmek istemediğini söyledi. Ben bu kişiye aşık oldum
Karşıma alıp neden olamayacağımızı sordum. tek dediği şey seni üzerim.Sen benim için değerlisin dedi.
Kendi kendime tamam diyorum bu sadece arkadaşı olarak görüyor seni ama bir an geliyor oyle şeyler söylüyor ki beni tamamen alt üst ediyor. Özel hayatıma karışıyor, gelen erkek müşterilerimle konuşturmuyor, giydiğim kıyafetten takılarıma kadar inceleyip yorum yapıyor. Gecenin bir yarısı napıyorsun diye mesaj atıyor neden mesaj atıyorsun dediğimde ise hiçç diye bir cevap veriyor.
Sizce bunun derdi ne???
sonunu okuyuca gülmeye başladım o sırada gözümden yaşlar süzüldü allahım bugün bi ağla bi gül delircemhayatinda biri vardir
sizinle gönül eglendiriyodur
sizden hoslaniyordur ama su anda ciddi iliski düsünmüyodur
belki sevgilisinden yeni ayrilmistir
bence en gereksiz erkek hareketlerinden biri
gerzek
hayatinda biri vardir
sizinle gönül eglendiriyodur
sizden hoslaniyordur ama su anda ciddi iliski düsünmüyodur
belki sevgilisinden yeni ayrilmistir
bence en gereksiz erkek hareketlerinden biri
gerzek[/Q
Nişanlısından 1 yıl kadar önce ayrıldı ama o nişnlıyken benden hoşlandığını soyluyordu zaten
Gecenin bir yarısı napıyorsun diye mesaj atıyor neden mesaj atıyorsun dediğimde ise hiçç diye bir cevap veriyor.
Sizce bunun derdi ne???
Kafanızı karıştırıp sizi kendine aşık ederek ona olan zaafınızdan faydalanmak...
İlk kısmı başarmış, ikinci bölüme dikkat.
ya biriyle nişanlıyken sana senden hoşlanıyorum diyen adamdan ne bekliyon anlamadım ki.
doğru söylemiş üzer seni. ama sen pek üzülmüş gibi durmuyosun vay karaktersiz çıktı diyip üzülürüm ben olsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?