Sizce derdi ne?

Hepiniz haklısınız bende duygusal boşluktayım bunu kabul ediyorum. Belki de ilgilenmesi hoşuma gitti ve kapıldım. Ama bende onunla olmayacağını biliyorum çünkü ona hiç güvenmiyorum. Kapıdan çıkıp gittiği andan itibaren acaba kimle buluşuyor ne yapıyor diye düşünüp işin içinden çıkamıyorum.

Arkadaşına üzüldüm.
benimkide aynen oyle yapıyor sürekli hayatımın ortasında.

Adam olamamis dengesiz erkek tipi!!!
Seni uzmek istemeyen adam aklini karistirarak seni bu durumlara sokmaz. Ohhh ne ala o istedigi gibi flort etsin senl, diledigini soylesin, hatta kiskaclik tripleriyle giydigine ve konustuguna karissin ama karsiliginda senin bir hak iddia edecegin hicbir sifat ve iliski sunmasin. Ohh ne ala bu is!
Yarin obur gun cok sikarsan, baski yaparsan, bu mesajlarin manasi nedir diye sorgularsan ya da beyimiz sikilirsa alacagin cevap da belli "ben sana umit vermedim, bastan olmaz seni uzerim dedim"
Suuut ve gollll

Y yade45 arkadaşım en sonunda ağzının payını verdi, gönlünü rahatlattı.

Ama kişisel gözlemim arkadaşımın da içinde yaşayamadıkları kaldı. Sizde de böyle olmasın. Yol yakınken ya adam edin ya da dik durun. Gelecekse gelsin gelmeyecekse gitsin. Net.

Ne dediysem olmuyor. Ne geri adım atıyor ne de bir adım ilerliyor. Ne yapcağımı bimiyorum.
Arkadaşınız ne yapmıştı.

Püffff en gıcık olduğum erkek tipi "ben seni mutsuz ederim, senin iyiliğin için senden uzak duruyorum."
Pardon sen kimsin? Benim iyiliğimi düşünmek sana mı kaldı, benim iyiliğimi benden daha iyi düşünebileceğin gibi aptalca bir fikre nereden vardın ve benden daha doğru kararlar verdiğini düşünmene sebep olacak mental rahatsızlığı ilk ne zaman fark ettin? diyerek salla gitsin.
Bunların ne derdi ne tasası ne de dünyayı kurtaran adam modları biter.
Ömrün tükenir gider, bunların o hassas ve kibirli ruhlarıyla.

Ne dediysem olmuyor. Ne geri adım atıyor ne de bir adım ilerliyor. Ne yapcağımı bimiyorum.
Arkadaşınız ne yapmıştı.

Uzuun bir süre oltalarına geldi. Adam yüzüne yüzüne söylemesine rağmen 'ben seni üzerim, ben insanları tanır iyi rol yaparım' demesine rağmen inanmadı. Sonra uzaklaşmaya başladı. Kendi hayatına baktı. İçi içini yese de onu takmıyormuş gibi yaptı. Sevgilisi oldu, yine kafası karıştı.

Halbuki yapılacak şey çok basit uzak duracaksın. Kendini başkalarına, başkalarının fikirlerine kapatmayacaksın. Ve ona diğerleriyle eşit değeri vermeyeceksin altta tutacaksın. Bırak hırs yapsın, senin peşinden o gelsin.

Aynı ofisin içinde uzak durmak o kadar zor ki.
Uzun süre hiç konuşmadım. Ofiste diğer çalışanlar artık konuşun ne var siz<in aranızda gibi muhabbetler yaptılar ondan sonra buda faydalanarak işte görüyonuz mu değerimi falan demeye başladıı mecbur konuşuyorum artık.

Derdi ne mi ? Sizi elinin altında tutmaya çalışıyor, ben seni üzerimin açılımı, takılmalık birlikte olabilir ben istediğim de seni bırakırım bunları onaylarsan birlikte oluruz.
Size karışmasına neden izin veriyorsunuz ? Böyle dengesiz birinden uzak durun. Çok üzülürsünüz sonra.

Günaydın ,iyi akşamdan öteye gitme aynı ofis bahane ,çalıştığım yerde ki bir kızın lakayt esprilerinden rahatsız olduğum için şuan konuşmuyorum sıfır iletişim bana da çok büyütüyorsun vs.vs. dediler ve ben dedim ki size göre öyle ama bana göre bu doğru 3 aydır tek kelime konuşmadım. Önemli mi hayır, masalarımız yan yana ! Sen dik durdukça kimse bir halt edemez bunu unutma.

İzin vermiyorum inanın kendi hayatımla ilgili fazla bişey paylaşmıyorum ama nasıl oluyorsa attığım adımdan haberi oluyor.

O kimmiş yahu senin hayatına karışıyor Tek amacı can yakmak,gönül eğlendirmek böyle tiplerin ölüsünü,dirisini her gün birisini

Ben seni üzerim Aslı'ndan sen benden daha iyilerine layıksın yok yok sorun sende değil bende
Bak sana bişey diyim mi böyle diyenler varya sonradan insanın ağzına mıçıyolar.
Ben senin yerinde olsam aşık olsam bile onu yok sayarım bak o zaman Nasıl peşinden koşacak.
Şuan çantada keklik görüyor kendini ağardan satıyor
Haspam

Yarından itibaren mesafeyi tekrar koycam vebeklicem neler olacak

Nişanlı mi bir dr? Ne bekliyorsunuz ki başkasıyla nişanlı biri gelip size aşılıyor,flort etmek istiyor..sizleyken de başkalarına gidip açılır

Kaç yaşında? Ve siz kaç yaşındasiniz?

Tatlım nereden buluyorsunuz böyle tipleri? Saf bulmuş seni galiba. Üzerim diyip canı istediğinde sevgili gibi davranıyor işte. Mesafeni koru, ondan da korumasını iste. O kim ki sana karışıyor? Sen benim hiçbirşeyim değilsin, karışmandan rahatsızlık duyuyorum de kestir at.

Seninle sevgili olmak veya ciddi bir şey yaşamak niyetinde değilim ama takılıp oynaşabiliriz... Söylemek istediği bu, adamın bir derdi yok açıkça göstermiş niyetini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…