Arkadaşına üzüldüm.Geçen sene arkadaşım da benzer bir play yaşadı. Aynı bu tripler yine. Adamın da işi gücü yerinde, sürekli çevresinde kızlar olan, dürüstlük ayağına herkesi ayakta uyutan bir tipti.
Arkadaşıma açık açık 'Senden çok hoşlanıyorum. Kızlara güvenim kalmadı, beni ikna et sevgili olalım' mesajı verdi. Arkadaş da biraz hırslı, neler yapmadı.
Sonuç?
Arkadaşım kendisine sevgili buldu, mutlu mesut. Geldi yine kafasını karıştırdı.
Anlayacağın ne birlikte oldu ne rahat bıraktı. Bu tipler senin enerjini yer. Kendi hayatına devam eder, seninkini engeller. Sen şimdi tanımıyoruz diye konduramazsın ama emin ol hiçbiri numunelik değil.
Bence arkana bakmadan kaç.
Ne dediysem olmuyor. Ne geri adım atıyor ne de bir adım ilerliyor. Ne yapcağımı bimiyorum.
Püffff en gıcık olduğum erkek tipi "ben seni mutsuz ederim, senin iyiliğin için senden uzak duruyorum."Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım ve sizlerle bir sorunumu paylaşmak ve fikirlerinizi almak istiyorum.
Ofiste birlikte çalıştığım biri var. Bu kişi defalarca benden hoşlndığını ama birlikte olamayacağımızı çünkü beni üzmek istemediğini söyledi. Ben bu kişiye aşık oldum
Karşıma alıp neden olamayacağımızı sordum. tek dediği şey seni üzerim.Sen benim için değerlisin dedi.
Kendi kendime tamam diyorum bu sadece arkadaşı olarak görüyor seni ama bir an geliyor oyle şeyler söylüyor ki beni tamamen alt üst ediyor. Özel hayatıma karışıyor, gelen erkek müşterilerimle konuşturmuyor, giydiğim kıyafetten takılarıma kadar inceleyip yorum yapıyor. Gecenin bir yarısı napıyorsun diye mesaj atıyor neden mesaj atıyorsun dediğimde ise hiçç diye bir cevap veriyor.
Sizce bunun derdi ne???
Ne dediysem olmuyor. Ne geri adım atıyor ne de bir adım ilerliyor. Ne yapcağımı bimiyorum.
Arkadaşınız ne yapmıştı.
Aynı ofisin içinde uzak durmak o kadar zor ki.
Uzun süre hiç konuşmadım. Ofiste diğer çalışanlar artık konuşun ne var siz<in aranızda gibi muhabbetler yaptılar ondan sonra buda faydalanarak işte görüyonuz mu değerimi falan demeye başladıı mecbur konuşuyorum artık.
Derdi ne mi ? Sizi elinin altında tutmaya çalışıyor, ben seni üzerimin açılımı, takılmalık birlikte olabilir ben istediğim de seni bırakırım bunları onaylarsan birlikte oluruz.
Size karışmasına neden izin veriyorsunuz ? Böyle dengesiz birinden uzak durun. Çok üzülürsünüz sonra.
Yarından itibaren mesafeyi tekrar koycam vebeklicem neler olacakBen seni üzerim Aslı'ndan sen benden daha iyilerine layıksın yok yok sorun sende değil bende
Bak sana bişey diyim mi böyle diyenler varya sonradan insanın ağzına mıçıyolar.
Ben senin yerinde olsam aşık olsam bile onu yok sayarım bak o zaman Nasıl peşinden koşacak.
Şuan çantada keklik görüyor kendini ağardan satıyor
Haspam
BencedeYarından itibaren mesafeyi tekrar koycam vebeklicem neler olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?