- 15 Haziran 2012
- 842
- 439
- Konu Sahibi papatyadiyari
biz eşimin işi sebebiyle yurtdışında yaşıyoruz. bir yerde en fazla bir sene kalıyoruz ama kadro belli. bir küçük türk topluluğu oluşturuyoruz. eşimin iş arkadaşlarının eşleri olunca onlarla arkadaşlık kurup burda yanlızlığımızı gideriyoruz. kimileri ilede cidden dost oluyorz. neyse konu şu ki bu sefer benden sonra buraya bir türk aile daha geldi. iki çocuğu var biri benim oğlumla yaşıt. ve ilk geldiklerinde çok iyi anlaşıyorlardı. kadına da elimden geldiğince yardım ettim. ne biliyorsam oraları gösterdim. alışveriş vs. ne olduysa bilmiyorum kadın birden triplere girdi.bununla beraber çocuğuda. çocuk benim oğlumu görünce kaşlar çatılıyor. ama belli canı gidiyor oynamak için. neyse bunlar aynı okula başladı ben yine oğlumun gittiği okulu vs gösterdim onlar ilk başta gerek yok dedi sonra başlasın dedi.. eve yardımcı tutmam dedi bana ayarlanıcak olan bakıcıyı kaptı ki önemi yok onun iki çocuğu var hiç sıkıntı yapmadım. velhasıl bende artık hiç sesimi çıkarmadan merhabamı kestim. sonra bi sabah (aynı sitede oturuyorz) günaydınlar çaya geller vs. dedim şimdi gitmesem iki türk bir yere sığamadı dicekler. gittim ana bu yine döndü. yine bin tavır ve en son faceden de silmiş. görsen sevgilisine trip atiyor. daa detaylar var ama boğmak istemiyorum. hadi hepsini geçtim belli çocuğuna bizi kötülüyo oda oğluma agrasif davranıyor çocuğum üzüntüden bir haftadır altına kaçırıyoo. ne yapcağımı şaşırdım. atsan atılmaz satsan satılmaz..