- 2 Mayıs 2025
- 19
- 0
- 1
- 22
- Konu Sahibi harrypotter-
-
Islak havluysa gayette acıtır. Siz 22 yaşındaymışsınız, eşiniz de aynı yaşlardaysa ikinizde büyümeye çalışın.Eşimle bayramdan beri her gün kavga ediyoruz ve konu hep annesi bence o değilse bile ona bağlanıyor bugün kahvaltıda rahatsız olduğum bir konuyu söyledim konuştuk işe gideceği için odaya üstünü değiştirmeye gitti hala konuşuyordum çıkardığı kıyafetleri suratıma fırlatıp gülmeye başladı sinirlendim en son havlu fırlattı elime aldım ve havluyla vurdum kulağına geldiğini iddia ediyor ama ne kadar acımış olabilir şüpheliyim boğazıma yapıştı hemen çekildi ama canım yandı daha çok böyle bir şey yapmış olmasına yandı canım sonra hemen odayı terk ettim ağlamaya başladım oda gitti sonra özür diledi ben havluyla vurduğum için sinirlendiğini söyledi ilk defa böyle bir şey oluyp ama bilmiyorum aileme söylesem hemen beni gelip alırlar ama fevri davranmak istemiyorum galiba bir kafamda netleştirmeye çalşıyorum sizce ne yapmalıyım
Islak değil tabikide kadının vurmasıyla erkeğin boğaz sıkmasının arasındaki farkı bir düşünün istersenizIslak havluysa gayette acıtır. Siz 22 yaşındaymışsınız, eşiniz de aynı yaşlardaysa ikinizde büyümeye çalışın.
Annesi beni kışkırtmak için elinden geleni yaptı nişanlılığım ve evliliğim boyunca bayramda patladım artıkAnnesi hakkında konuşmayın.
Haklı olsanız bile haksız duruma düşersiniz.
İşte bende onu düşünüyorum düzelir mi daha mı kötüye gider diyeortada saygı kalmamış daha nereye devam edeceksiniz?
e ne guzel saklamamis kendini. cok mu merakliydin da yirmilerinin basinda evlendin anasi manyak oglu bebe olan adamla? yakmissin kendi başını gözünle göre göreAnnesi beni kışkırtmak için elinden geleni yaptı nişanlılığım ve evliliğim boyunca bayramda patladım artık
Daha kötüye giderİşte bende onu düşünüyorum düzelir mi daha mı kötüye gider diye
Şiddet öyle bir şey ki bir kere o çizginin karanlık tarafına adım atılınca devamı geliyor. Nasıl olsa daha önce yaptım sıkıntı yok deniyor da bayramdan bu yana çözemediğiniz konuya takıldım bende, ne olabilir ki en fazla?Eşimle bayramdan beri her gün kavga ediyoruz ve konu hep annesi bence o değilse bile ona bağlanıyor bugün kahvaltıda rahatsız olduğum bir konuyu söyledim konuştuk işe gideceği için odaya üstünü değiştirmeye gitti hala konuşuyordum çıkardığı kıyafetleri suratıma fırlatıp gülmeye başladı sinirlendim en son havlu fırlattı elime aldım ve havluyla vurdum kulağına geldiğini iddia ediyor ama ne kadar acımış olabilir şüpheliyim boğazıma yapıştı hemen çekildi ama canım yandı daha çok böyle bir şey yapmış olmasına yandı canım sonra hemen odayı terk ettim ağlamaya başladım oda gitti sonra özür diledi ben havluyla vurduğum için sinirlendiğini söyledi ilk defa böyle bir şey oluyp ama bilmiyorum aileme söylesem hemen beni gelip alırlar ama fevri davranmak istemiyorum galiba bir kafamda netleştirmeye çalşıyorum sizce ne yapmalıyım
Gelir sizden de gelir ondan da aranızda saygı yok siz de şiddete meyillisiniz eşiniz de e o zaman acıtmayacak seviyede itişip kakışalım düşünce yapınız bu mu ?Eşimle bayramdan beri her gün kavga ediyoruz ve konu hep annesi bence o değilse bile ona bağlanıyor bugün kahvaltıda rahatsız olduğum bir konuyu söyledim konuştuk işe gideceği için odaya üstünü değiştirmeye gitti hala konuşuyordum çıkardığı kıyafetleri suratıma fırlatıp gülmeye başladı sinirlendim en son havlu fırlattı elime aldım ve havluyla vurdum kulağına geldiğini iddia ediyor ama ne kadar acımış olabilir şüpheliyim boğazıma yapıştı hemen çekildi ama canım yandı daha çok böyle bir şey yapmış olmasına yandı canım sonra hemen odayı terk ettim ağlamaya başladım oda gitti sonra özür diledi ben havluyla vurduğum için sinirlendiğini söyledi ilk defa böyle bir şey oluyp ama bilmiyorum aileme söylesem hemen beni gelip alırlar ama fevri davranmak istemiyorum galiba bir kafamda netleştirmeye çalşıyorum sizce ne yapmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?