Sizce devamı gelir mi?

harrypotter-

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2025
19
0
1
22
Eşimle bayramdan beri her gün kavga ediyoruz ve konu hep annesi bence o değilse bile ona bağlanıyor bugün kahvaltıda rahatsız olduğum bir konuyu söyledim konuştuk işe gideceği için odaya üstünü değiştirmeye gitti hala konuşuyordum çıkardığı kıyafetleri suratıma fırlatıp gülmeye başladı sinirlendim en son havlu fırlattı elime aldım ve havluyla vurdum kulağına geldiğini iddia ediyor ama ne kadar acımış olabilir şüpheliyim boğazıma yapıştı hemen çekildi ama canım yandı daha çok böyle bir şey yapmış olmasına yandı canım sonra hemen odayı terk ettim ağlamaya başladım oda gitti sonra özür diledi ben havluyla vurduğum için sinirlendiğini söyledi ilk defa böyle bir şey oluyp ama bilmiyorum aileme söylesem hemen beni gelip alırlar ama fevri davranmak istemiyorum galiba bir kafamda netleştirmeye çalşıyorum sizce ne yapmalıyım

Boğazınıza mı yapışdı? Ciddi misiniz? Bir tık üstü boğmak bunun haberiniz var mı? Hiç mi canınızı sevmiyorsunuz, hiç mi korkmuyorsunuz? Kadının havlu sallamasıyla erkeğim boğazdan tutması aynı mı?

Islak havluysa gayette acıtır. Siz 22 yaşındaymışsınız, eşiniz de aynı yaşlardaysa ikinizde büyümeye çalışın.

Annesi beni kışkırtmak için elinden geleni yaptı nişanlılığım ve evliliğim boyunca bayramda patladım artık
e ne guzel saklamamis kendini. cok mu merakliydin da yirmilerinin basinda evlendin anasi manyak oglu bebe olan adamla? yakmissin kendi başını gözünle göre göre
ayrica kadin erkek gücü bir olmaz tabii ama kadinin erkege vurmasiyla erkegin kadina vurması ayni derece suc. sen neden adami kiskirtiyorsun? adama havluyla vurursan o da bogazina sarilir. ikiniz de esit derecede suclusunuz.

Erkeklerdeki şu davranışlara karşı eşlerinin papatya çayı içmişcesine sakin kalmalarını bekelemlerini anlamıyorum. Adamın zaten sinir etmesi başta saçma. Kayınvalidenizin bişeyler yapmasını mı konuşsak, büyümemiş insanları mı konuşsak bilemedim. Valla senin eşinin benzeri bende vardı. Herkesin dayanağı farklıdır. Ben işk zamanlar sinir etseydi bile şiddete itecek bişey yapmadım. Sinirimi başka odaya geçip atıyordum. Sonuç işe yaramadı. Eşinizin yumuşak tarafını bulursanız açma kapama tuşu gibi ordan istediğiniz gibi devam ettirirsiniz tabi bunu içinde sağlıklı bir psikoloji ve karşınızdaki kişinin de buna müsait olması gerekir.

Bu gibi durumlarda eşlerden birinin ortamdan uzaklaşıp o sinirinin geçmesini bekleyip sonrasında oturup sakince konuşulması, orta yolun bulunması gerekir. Maşallah siz ikinizde ateşe körükle giden, bir süre durup sakinleşmeyi beklemeyen türden insanlarsınız. İkinizin de yaptığı yanlış, siz adamı kışkırtmışsınız o size hiç yapmaması gereken bir şiddet uygulamış. İşte olgunlaşmadan yapılan evliliklerin sonuçları.. Ne diyelim ki size şimdi, ne tavsiye verebilirim bilmiyorum. Birkaç güne siniriniz geçince can ciğer olacaksınız nasılsa.

Kusura bakma ama ikinizde tencere kapak olmuşsunuz, vurmak ne ya onun bogaziniza yapışması hele bambaşka bir olay, kadını erkeği olmaz şiddete başvurmak nedir ?

devamı aynı konuları aynı tavırlarla konuştukça gelebilir çünkü sana karşı şiddete dürtüsel olarak başvurmuş. duvara, eşyaya vs. de vurabilirdi. hoş o da iletişim kurmanın iyi bir yolu değil ya. bu durumu hafife almadığını göster, gücünüz bir değil, olsa bile bu şekilde iletişim kurulmaz
kavga konusunu bilmediğimiz için bir şey diyemem ama konu fark etmez, mesele duygular ve dürtüleriniz

Şiddet gormussunuz ötesi yok.karari siz vereceksiniz.Fakat devam etmek istiyorsanız bazı şeyleri görmezden geleceksiniz.surekli annesi konusunda darlamayin.Yapabiliyorsaniz alttan alttan hissettirmeden biseyler yapın.yoksa her muhabbette annen şöyle yaptı böyle yaptı diye darlarsaniz.sonucunda üzülen siz olursunuz

Şiddet öyle bir şey ki bir kere o çizginin karanlık tarafına adım atılınca devamı geliyor. Nasıl olsa daha önce yaptım sıkıntı yok deniyor da bayramdan bu yana çözemediğiniz konuya takıldım bende, ne olabilir ki en fazla?

Gelir sizden de gelir ondan da aranızda saygı yok siz de şiddete meyillisiniz eşiniz de e o zaman acıtmayacak seviyede itişip kakışalım düşünce yapınız bu mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…