Sizce devamı gelir mi?

Arkadaşlar kadın naparsa yapsın aklı selim bi erkek el kaldırmaz. 6 senelik evliyim ve ilişkinin sinirli tarafı benim kızarım, bağırırım, küser ağlarım arkamda bebek gibi gezer. Ses bile yükseltmez çünkü fizyolojik olarak ben ondan güçsüzüm bunu bi erkeğin biliyor olması lazım. Ayrıca annesine gelirsek kusura bakmasın geline saygı duymak zorunda. Burda işin büyük kısmı zaten kocalara düşüyor. Annesine bu benim karım sende saygı duyacaksın diyemiyorsa, o sınırı çizemiyorsa ne kadar beceriksiz bi adam olduğunu gösterir. Benim kaynanamın aklı çıkar bana bişey der de oğlu duyar rezil eder diye. Bence bunu bi kere yapan bi kere daha yapar oturup bi konuşun bu durumu derim.

Sen hamile misin bir de?
Aceleniz varmış 22yasinda çok iyi olmuş hemen yapmışsınız birbirinizi ölçüp bicmeden..
Erkenden herşeyi yaşayıp tuketmissiniz maşallah...
Daha çok konu açarsın sen.
Üzülüyorum gencecik hayatlar böyle heba oluyor... O kadar çoklar ki..

Son düzenleme:
bir şeyi bir kere yapan bir daha yapar,o yüzden ben tekrar sana böyle birşey yaşatacağını düşünüyorum

Arkadaşlar yani havluyla vurmayı nasıl görüyorsunuz bilmiyorum
annesiyle ilgili hep şimdiye kadar alttan aldım ve bir şey demedim bayramda yine beni kışkırttı bende susmadım annesine karşı ama saygısızlık asla yapmadım büyükler de yanımdaydı hatta annesinin babası yani dedesi bile benim arkamda durdu dayıları falan hepsi benim arkamda durdu olayda sürekli bu konu önümüzde

Hayır hamile değilim

Bazı eşikler aşılmış, daha iyiye gitmeyeceği kesin ona göre kararınızı verin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…