• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizce doğru bir karar mı vermişim

buserkan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2013
513
1
0
Sivas
selam kızlar daha önceden de okuyanlar vardır konularımı ama bilmeyenler yorum yapsın gene anlatırım
kısaca eltimle aramız hiç yok ve ben nişanlıyım henüz en son kvdem zorla beni onlara yolladığında beni resmen kovmaktan beter etti konu şu
bayram sabahı onlar kvdeme kahvaltıya gideceklermiş ama düşününce şuna sinir oldum o masada ben hariç herkez olacak eltim kaynım çocukları nişanlım hben hariç bu gün nişanlımla konuşurken dedimki bayramda nasıl yapalım dedim oda bayram sabahı bize geliyorlardedi bende bi an siz ailecek bayramlaşın dedim o da sen kendini aileden görmüyormusun sende o evin kızısın dedi bende tamam o zaman bende gelirim kahvaltıya dedim 1.bu sizce yanlış mı yaptım
2.si zaten eltimin davranışından ötürü kaynımın evine bayramlaşmaya gitmeyeceğiz en azından orda kaynımla bayramlaşırım o arada onlara gitmeden bayramlaşmış oluruz sizce nasıl düşünmüşüm

yani meydanı eltime bırakmak istemed,m açıkçası kızlar birde ona karşı nasıl davranayımm ? saolun şimdidenn:kkk:

gitmekle iyi yaparsın tabi meydanı boş bırakma kendini geri çekme.çok samimi olmadan iyi bayramlar de tamamdır.

senin ailen yok mu:44:
niye bayram sabahını ailenden ayrı geçiresin ki:50:
evlenince zaten eşinin ailesinde olursun,hoş gerçi o zamanda hep ailenle bayram yapmak isteyeceksin:ssz:

senin ailen yok mu:44:
niye bayram sabahını ailenden ayrı geçiresin ki:50:
evlenince zaten eşinin ailesinde olursun,hoş gerçi o zamanda hep ailenle bayram yapmak isteyeceksin:ssz:

o saatte benim ailem uyuyor olacak :1: ondan birde dediğim gibi maksat nişanlımı tek bırakmak istememem

ben bekarım ama ben nişanlı olsam ailem olmadan katılmazdım, ailem de izin vermezdi zaten tek başıma,ancak aile halinde olurdu ziyaret, siz nişanlısınız sonuçta hala,daha aile içine tam karışmamışsınız, nişanlınız yemekte tek olunca ne oluyor...

kusura bakmayın ama kimi kimden sakınıyorsunuz...
ne demek nişanlımı yalnız bırakmak istemiyorum nişanlınız kendi evinde ailesiyle kahvaltı yapıcak yabancı bir yerde değil ki
henüz evli olmadıgınız ve bir eviniz olmadığı için orası nişanlının evi ve yabancılık hissetmeyeceği bir yer ayrıca davet edilmediğiniz yere gitmeyin neresi olursa olsun biraz ağır olun atalarımız ne güzel demişler taş yerinde ağırdır diye sizde biraz yerinizde durun ağırlığınızı koruyun hatta ben olsam eski konulara bakarak davet etseler bile bayram sabahı kahvaltıda ailemi yalnız bırakamam hoş olmaz derim

ben bekarım ama ben nişanlı olsam ailem olmadan katılmazdım, ailem de izin vermezdi zaten tek başıma,ancak aile halinde olurdu ziyaret, siz nişanlısınız sonuçta hala,daha aile içine tam karışmamışsınız, nişanlınız yemekte tek olunca ne oluyor...

eltimle aramdaki sorunlar var acaba gitmezsem bu sefer durum değişecek meydanı boş bulup arkamdan atacak bi şekilde

o saatte benim ailem uyuyor olacak :1: ondan birde dediğim gibi maksat nişanlımı tek bırakmak istememem

evlendiğin zaman,bayram sabahını ailemle geçirmek istiyorum diye konu açarsan bunları hatırlatacağım sana:34:

kusura bakmayın ama kimi kimden sakınıyorsunuz...
ne demek nişanlımı yalnız bırakmak istemiyorum nişanlınız kendi evinde ailesiyle kahvaltı yapıcak yabancı bir yerde değil ki
henüz evli olmadıgınız ve bir eviniz olmadığı için orası nişanlının evi ve yabancılık hissetmeyeceği bir yer ayrıca davet edilmediğiniz yere gitmeyin neresi olursa olsun biraz ağır olun atalarımız ne güzel demişler taş yerinde ağırdır diye sizde biraz yerinizde durun ağırlığınızı koruyun hatta ben olsam eski konulara bakarak davet etseler bile bayram sabahı kahvaltıda ailemi yalnız bırakamam hoş olmaz derim

zaten nişanlım stedi gitmemi evet davet taş yerinde ağar fakat aramızda eltimle sorunlar geçti bu sefer kaçmış gibi olurum o sanıyor ki tek gelin benim tek ben değerliyim sanıyor ve zaten onlara bayramda gitmeyeceğım bi kaynımla bayramlaşırım o kadar

eltimle aramdaki sorunlar var acaba gitmezsem bu sefer durum değişecek meydanı boş bulup arkamdan atacak bi şekilde

bırakın nişanlınız savunsun sizi ya da nişanlınız öyle bir duruş sergilesin ki, kadın ağzını açamasın,belki de adınız bile anılmayacak kahvaltıda,neden önyargı yaptınız ki, siz daha nişanlıyken ailesiyle laf dalaşına girerseniz,evlenince ne yapacaksınız,bence hiç karışmayın da, kahvaltıya da gitmeyin,düşündüm de ailem evden gizlice çıktığımı anlarsa kızar tek geldiğim için, aklım evde kalır, içim rahat etmez,ondan vazgeçtim gelmekten diyin bence...

evlendiğin zaman,bayram sabahını ailemle geçirmek istiyorum diye konu açarsan bunları hatırlatacağım sana:34:

dediğim gibi bizimkiler bayramda pek erken kalkmazlar en erken 11 de hazır olunur o zamana kadarda çoktan gelmiş bayramlaşmış olurum zaten olay kvde merakı değil sadece eltime meydanı bırakmak istemiyorum yani arkamdan buserkan benim buyunduğum oratmda bi hiç demiş göreim kim hiç

iyi de davet edilmemişsin, kendini davet ettirmişsin.. üstelik henüz nişanlısın, meydan şu an zaten eltinin.. sen şimdilik eltinin olduğu her yerde olabilecek misin? hayır.. bırak onlar seni davet etsin, biraz resmi dur.. kaldı ki eltin sana o sabah "oo Buse sende mi geldin" dese bozulmayacak mısın?

Son düzenleme:
üstelik düğününüze az kalmış, bayram günü herkesin içinde aile bireyine karşı laf dalaşından uzak durun,işlerin sarpa sarmaması ve herkesin huzuru için...

bırakın nişanlınız savunsun sizi ya da nişanlınız öyle bir duruş sergilesin ki, kadın ağzını açamasın,belki de adınız bile anılmayacak kahvaltıda,neden önyargı yaptınız ki, siz daha nişanlıyken ailesiyle laf dalaşına girerseniz,evlenince ne yapacaksınız,bence hiç karışmayın da, kahvaltıya da gitmeyin,düşündüm de ailem evden gizlice çıktığımı anlarsa kızar tek geldiğim için, aklım evde kalır, içim rahat etmez,ondan vazgeçtim gelmekten diyin bence...

benim ailem her zaman kararlarıma saygı duyarlar asla habersiz çıkmam ki geçen sene okuldan kaçar babama akşam okuldan kaçıp nerelere gittiğimi anlatırdım asla karışmazlar bilirler yanlış yola sapmayacağimi

benim ailem her zaman kararlarıma saygı duyarlar asla habersiz çıkmam ki geçen sene okuldan kaçar babama akşam okuldan kaçıp nerelere gittiğimi anlatırdım asla karışmazlar bilirler yanlış yola sapmayacağimi

o lafı kahvaltıya gitmemek için bahane olarak kullanabilirsiniz diye dedim ben zaten,öyle olduğundan değil.

Daha nişanlıyken evlilik moduna girmek ne derece doğru bilemicem :26:
Yani daha şimdiden yüzgöz olmuşsunuz herkesle.
Bayramda meydanı eltinize bırakmama lafına kadar gelmiş öfkeniz, ki evlendiğinizde neler olur Allah bilir.
Bu aile çatışmalarını bi kenara bırakın da eşinizle mutlu olmaya bakın olur mu? Yoksa 3. şahıslar yüzünden aranız çok bozulur :34:

Son düzenleme:
"ben olmazsam arkamdan atıp tutucak" demişsiniz,peki siz o gün olmasa bile yanında olmadığınız bizaman istediği lafı söylemez mi sanıyorsunuz.insan yeter ki istesin.kaldı ki o kişi kvnizin resmi gelini yani istediği zaman evine gider yada telefonla söylemek istediğini yine söyler.yani demek istediğim daha şimdiden bu kadar kendinizi kasmaya gerek yok ilerde gerçek anlamda yıpranan siz olursunuz.ayrıca ben yorum yazan diğer arkadaşa da katılıyorum.taş yerinde ağırdır.biraz kendi değeriniz bilin şimdiden bu entirikalar içinde kaybolupi kişiliğinizi kaybetmeyin...

yani sonuçta nişanlımın bensiz onlarla aynı sofraya oturmalarını istemiyorum:52:

Neden böyle bir çaba içine giriyorsun? nişanlın senden önce onlarla aynı sofraya oturmuyor muydu?

Kadın bizi kovmaktan beter etti diyorsun hemde kendi ailenle olman gereken bayram sabahında oraya gideceksin. Aman atıp tutmasın aman meydan ona kalmasın diye hayatını eltinle yarış halinde mi geçireceksin. Daha nişanlı iken bu yarışlara girersen evlenince düşünemiyorum...

bencede nişanlı kız biraz ağır durmalı
ben olsam onların yerinde nişanlıyken sabahın köründe gelen evlenince arifeden yatıya kalır derdim

Back
X