Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bayanlar bu arada karar verdim tamam gitmiyorum
gerçekten merak ettiğim için soruyorum, neden gitmiyorsun?![]()
yarar ,zarar seninkisi evlenmeden hesap kitap ,insanın önce kendisine saygısı olmalı ,böyle hesaplara girme bence işin içinden çıkamazsın,biraz iyi niyetli ol bayram sabahı kahvaltıya gideceksin yaptığın hesaplara bak ,bayramlaşmanın anlamı bumu? Bırak bu hesabı kitabı bayramın tadını çıkar ,yoksa eltin değil aileye girecek asıl bomba sensin gibi geldi bana ,sevgiler.
gitmiyorum kahvaltıya
teşekkürler ablacımokudum canım tamamını ,senin için böylesi daha uygun olur,ailenle kahvaltı edemiyorsan bayram sabahı bana gel:)tekrardan mutluluklar ,kafana elti melti bişey takma ,hayatının tadını nişanlınla çıkarmaya bak ,kendine göre yaşa ,bir abla tavsiyesi,sevgiler
eltinle sorunlarını bilmiyorum vardır bir sebebi ki olay savaşa dönüşmüş...meydanı bırakmamak bana çok çocukça geldi
elti zaten o ailenin parçası olmuş sen ne yapsan da bu gerçeği değiştiremezsin istediği zaman eve girer çıkar
sırf onu konuşturmayacaksın diye siyam ikizleri gibi o nereye sen oraya mı gideceksin?
kendinize özel alanınız olmalı daha evlenmeden böyleyse içimden bir ses sen evlendikten sonra daha çok konu açarsın diyor,
yok eltim şunu dedi...kayıınvalidem onu tutuyor ,eşim yapılanları görmüyor vs...
bak cnm tamamen iyi niyetimle yazıyorm.kimseyi eleştirmek gibi bi gayem de yok.gitmeme kararın çok yerinde bi karar.dediğim gibi ben de nişanlıyım ve 3 ay sonra evleneceğim inş.kaynanan eltin sorunluysa ne kadar uzak durursan o kadar yararlı.eltin normal değilse sen normal ol ve ''it ürür kervan yürür '' hesabı onu hiç umursama.unutma bir insanı en çok sinirlendiren hazmedemeyeceği şey ona verilen cvp değil,duymazdan görmezden gelmektir
peki sana bugün olan şeyi anlatayım nişanlımla başbaşa dışarı çıktık aradı alışveriş yapcam para yok diye gittik kartı vermeye ve ilk gördüğünde gülerek şunu söyledi .işte böyle ayağıma getirirm sizi . sence bu ne demek delirdim ya
arayan kimdi ayağıma getiririm diyen kimdi anlayamadım cnm
arayan kvdem di ve gittiğimizde işte böyle ayağıma getiririm sizi dedi ve ben susup gülumseyip çok iyi yaptın zaten geç olmuştu dedim
kv nin hiç özgüveni yok senn üstünde otorite kurmaya çalışıyor.yapacağın tek şey çaktırmadan açık açık söylemeden nişanlına bunların yaptıklarını göstermek.o yanında olduktan sonra gerisi booooşşşşş
ben basitleşmiyorum bu 1. vegaliba ben hala anlatamıyorum gitme nedeni mi bakeltim şunu söylüyormuş busenur benim buyunduğum ortama korkusundan giremez kim ki o benim bulunduğum ortamda diyor peki sen yaparsın söylesene biraz küfür ettiğini düşün sana karşı bi gidip hiç kavgaya girmeden kendimi göstereceğim
basitleşiyorsun demedim gitmek basitleşmektir de demedim sadece ben kendimi öyle hissederdim,
öyle saçma sapan konuşuyorsa da gitmezdim, niye onla yarışa giriyor gibi davranayım ki sen ondan farklı olduğunu duruşunla, konuşmalarınla , umursamazlığınla hissettireceksin , hem bi bayram sabahı oraya giderek de belli edilmez bu zamana yayıcaksın , dediğim gibi ben gitmezdim onların bize gelmelerini beklerdim bayram ziyaretine sonrasında bende giderdim , herşeyi usulune uyugun olarak da hissettirebilirsin
peki sana bugün olan şeyi anlatayım nişanlımla başbaşa dışarı çıktık aradı alışveriş yapcam para yok diye gittik kartı vermeye ve ilk gördüğünde gülerek şunu söyledi .işte böyle ayağıma getirirm sizi . sence bu ne demek delirdim ya
bu kadın şaşırmış şekerim ben olsam umursamam..Nişanlında ne gidiyor hemen öyle ..parası yokmuş hayret yaa .çok gıcık gerçekten