• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizce doğru bir karar mı vermişim

zaten nişanlım stedi gitmemi evet davet taş yerinde ağar fakat aramızda eltimle sorunlar geçti bu sefer kaçmış gibi olurum o sanıyor ki tek gelin benim tek ben değerliyim sanıyor ve zaten onlara bayramda gitmeyeceğım bi kaynımla bayramlaşırım o kadar

Canım kusura bakma ama arkadaşlar doğru söylemi sen daha nişanlısın ve kendini ağırdan sat derim...eltiye meydanı boş bırakmamak ne demek?senin yerin mevkin nişanlı olduğun için eltinden daha üst mevkide şuan....nişanlının ailesi eltinin ayağına bayramda gitmez çünkü artık evlenmiştir.ama senin ayağına gelmeye mecburlar çünkü daha evlenmediniz siz yüksektesiniz..neden bu değerini öldürüp ikide bir onlara gidesin..ha meydan boş kalmayacaksa evlenince yap ve nişanlılığın tadını çıkar..onlar erkek tarafı..bırak ailen uyusa bile akşam vakti açsınlar kapınızı gelin kızımızı görmeye geldik desinler elerinde ufak bi hediyeyle!
...ailen uyucak sen oraya gideceksin....sanki ailenden ayrı iş yapıyor gibi...evli gelin olmak farklıdır;nişanlı gelin olmak farklıdır...eltin seni kendi evinden kovmaya kadar terbiyesizlik etti diye onun seviyesine inmemelisin.....ayrıca eltinin evine yalnız gitmen de ayrı bişi..kaynının illede bayramını kutlucaksanız açarsın bi telefon nişanlınla olur biter..yani kaynının ayağına gitmeye mecbur değilsin.

gitmiyorum kahvaltıya

kusura bakma şimdi gördm bu yorumunu..çok da iyi yaparsın inan bırak onlar
gelsin ayağına...onlar geldikten sonra nişanlınla gidersin mesela...eltin sanırım senden için "o benim bulunduğum yere giremez"diyormuş...dengesiz terbiyesi bozuk bi insan olduğu her halinden belli ve seni de son derece kıskandığı..yerinde olsam hiçççç muhattap bile olmam..kendi sözüyle kendi kıskançlığı içinde boğulsun...onu sayma bile...sen nişanlınla kayınvaliden ve k.pederinle iyi ol...gerisi tın...zaten sen onlarla iyi oldukça kuduracaktır.. :) aynı ortama gireceksiniz bu kaçınılmaz..aynı ortamda olunca merhaba der gerektiği yerde konuşursun sadece...örneğin kaynına nasılsın abi derken ona hiç demezsin bile kuru bir merhaba yeter!...bırak millet anlasın onun ne olduğunu senin de ne kadar ağır hanım hanımcık olduğunu.

Son düzenleme:
arayan kvdem di ve gittiğimizde işte böyle ayağıma getiririm sizi dedi ve ben susup gülumseyip çok iyi yaptın zaten geç olmuştu dedim

amannnn kyvalidenin dediğinde bişey yok ki ne var anne olarak oğluna şaka yapmış..bunda gerçekten bişi yok...

amannnn kyvalidenin dediğinde bişey yok ki ne var anne olarak oğluna şaka yapmış..bunda gerçekten bişi yok...

şuna açıklık getireyim bizde hiçbirşey adetlerce olmadı yanı kvdem ben adet gelenek bilmem dedi çekildi kenara bizimde elimiz ayağımıza dolaştı

çok yanlı bi karar

tatlım diğer konularınada göz attım
bu konunuda

ve annem haklıymış diyorum
biraz abartırdı ama nişanlımla beni dışarı bile binbinbir takla attırdıktan sonra gönderirdi
ben eşimin ailesiyle tanışmamı istemeye geldiklerinde yaptım:))))))))
kaldıki nişanlıyken evlerine tek gidicem:))))))))))))))))) pehhhhhh

üstelik ben gayet rahat yetişmiş bi insanım:)
annem neden böle yapıo die anlamıodum
hakkaten taş yerinde ağır
sen daha nişanlısın kp çekip sana odada kindar diycek
kv odaya çekicek eltine gitceksin yoksa seni sevmem diye tehdit etcek
eltini saymıyorum bile

neden kendine bunların yapılmasına izin veiosun bu insanlarla şimdiden bu kadar vıcık vıcıksın
koy sınırını çek restini korkma güzewlim
nişanlın 2 gün önce sana karşıymış yok ailem 2 gece üstüste ynlız iftar yapmasın demiş
sen onu yanlızmı bırakcam diosun?????? hemde kendi eviinde:))))))))))))))

aileni yücelt ki onlara onlarda yüceltsin
kendini ortaya koyki sana bunu söleme cesaretini gösteremesinler

kv bana seni sevmem bidaha deeseydi siz bilirsiniz derdim:)))) kendi bilir bu yüzden sevmicekse sevnesin bidaha biri seniodaya çağırdığında gitme burda söleyin de yüz göz olma

Back
X