sizce dogru evlilik mi?

Kendi altın olsa bile ailesi kötü ise mutlu evliliği unut.

Şimdiki aklım olsa ailesinin tüm fertlerine bir bir bakardim önce.

Hatta bence önce aile ile flörtlesmek sonra oğlana geçmek mantıklı
teyzem teyze olarak iyi bi teyze ama kv olarak guvenemiyorum iste bu zamana kadar teyze gozuyle gordugum icin kotu yonlerini farketmemistim

Ben daha gormedim teyzesi halasi kaynanasi olup da sorun yasamayani.aileler hep bildik tanidik diye evlendirirler boyle cocuklarini ama sonra hepsi de birbirine girer.zaten seninki de simdiden sinyallerini vermis.en yakinimdan ornek vereyim mesela iki halam cocuklarini evlendirdi sizin gibi teyze cocugu onlar da 25 sene bitti hala sorunlari bitmedi.kari kocanin kendi arasinda hic bir sorunu yok ama :) senin yerinde olsam hic bulasmazdim.biz aramizda iyi olduktan sonra sorun olmaz diye bir sey yok maalesef

su durumda elimden bisey gelmez cunku seviyorum ve adida koyuldu ama keske teyzeme teyze gozuyle degerlendirmeseydim en basta ona gore karar verseydim

su durumda elimden bisey gelmez cunku seviyorum ve adida koyuldu ama keske teyzeme teyze gozuyle degerlendirmeseydim en basta ona gore karar verseydim
Ama o sizin teyzeniz yani iyi kadınsa.yalan ve dedikodusu,kıskançlığı yoksa sıkıntı olmaz.

Zaten tanıyorsunuzdur kvnizi sözlünüzü de tanıyorsanız ona göre karar verin derim
Teyze de olsa Kv olunca farklı oluyor

İyi cesaret valla.Kendi kararınız tabi bir şey diyemem ama .
Sağlık sorunları,çocuğun sakat doğma riski,ufacık bir sorun olduğunda tüm sülaleye yayılması falan.
Ne bileyim benim tercih edeceğim bir şey değil.Sorun çıkar mı çıkmaz mı bunu zamanla göreceksiniz.
Ama mutlaka çıkar bana göre.

teyzem teyze olarak iyi bi teyze ama kv olarak guvenemiyorum iste bu zamana kadar teyze gozuyle gordugum icin kotu yonlerini farketmemistim
Bi insan ya iyidir,temiz kalplidir ya da degildir.Rolune gore degismez ki..
Sizde akraba evliligi yaygin birsey anladigim kadari ile,o kismi geciyorum.
Siz simdiden ona deger veriyor vs demeye baslamissiniz.Bi evlat elbette annesine deger verecek.Evime karissin istemem vs demenizi gerektirecek birseyler mi yasadiniz?
Teyzeniz olsun olmasin k.valide adayina on yargi ile yaklasirsaniz iliskinizi etkiler.Siz herzaman ki gibi davranin.Hersey karsilikli sonucta..

Akraba evliligine karsiyim. Sonucta ayni ailedensiniz teyzeniz yani kayinvalideniz size istedigini cekinmeden soyleyebilecektir arada hic bir zaman mesafe olmayacaktir. Benim annemle babamda akraba evliligi yapti yillarca bu sorunlarla karsilastik

Evet ailesiyle de evleniyorsun arti hem senin ailen hem esinin ailesi, yani tanimadigin bir kv olsa daha rahat tavir yapar veya kusersin ama akraba olunca kendi ailen de aman teyzeni kizdirma vs def

Dışardan kimseyi bulamadın mı yahu biz kardeş gözüyle bakarız kuzenlere neyse yine de sen bilirsin ama şu bi gerçek aileler evlenmiyor ama en ufak bi pürüz iki tarafı da bi hayli mutsuz ediyor bunu böyle bil

Akraba evliligi yapmayin bence. Avantajindan çok dezavantaji var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…