teyzem teyze olarak iyi bi teyze ama kv olarak guvenemiyorum iste bu zamana kadar teyze gozuyle gordugum icin kotu yonlerini farketmemistimKendi altın olsa bile ailesi kötü ise mutlu evliliği unut.
Şimdiki aklım olsa ailesinin tüm fertlerine bir bir bakardim önce.
Hatta bence önce aile ile flörtlesmek sonra oğlana geçmek mantıklı
bizde durum bu sekilde degil canimteyze oğlu mu bizde kardeştir onlar o gözle büyütülürüz
su durumda elimden bisey gelmez cunku seviyorum ve adida koyuldu ama keske teyzeme teyze gozuyle degerlendirmeseydim en basta ona gore karar verseydimBen daha gormedim teyzesi halasi kaynanasi olup da sorun yasamayani.aileler hep bildik tanidik diye evlendirirler boyle cocuklarini ama sonra hepsi de birbirine girer.zaten seninki de simdiden sinyallerini vermis.en yakinimdan ornek vereyim mesela iki halam cocuklarini evlendirdi sizin gibi teyze cocugu onlar da 25 sene bitti hala sorunlari bitmedi.kari kocanin kendi arasinda hic bir sorunu yok ama :) senin yerinde olsam hic bulasmazdim.biz aramizda iyi olduktan sonra sorun olmaz diye bir sey yok maalesef
Ama o sizin teyzeniz yani iyi kadınsa.yalan ve dedikodusu,kıskançlığı yoksa sıkıntı olmaz.su durumda elimden bisey gelmez cunku seviyorum ve adida koyuldu ama keske teyzeme teyze gozuyle degerlendirmeseydim en basta ona gore karar verseydim
olabilir herkesin ailesi farklı saygı duyarımbizde durum bu sekilde degil canim
Bi insan ya iyidir,temiz kalplidir ya da degildir.Rolune gore degismez ki..teyzem teyze olarak iyi bi teyze ama kv olarak guvenemiyorum iste bu zamana kadar teyze gozuyle gordugum icin kotu yonlerini farketmemistim
Abartmayalım kızlar :)Kardeşine aşık olmuşsun yani..
cocuk kismi tabikide Allahin bilecegi is ama testler yapildi problem yokTeyze oglu kardestir yahu
Onu da gectim rahatsiz cocuklariniz olabilir
Bu devirde bu ne cesaret ve cehalet ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?