- 15 Şubat 2013
- 26.425
- En iyi cevaplar
- 1
- 102.431
- 798
Fransada kuzenim var . İki yılda bi anca görüşüyoruz .Bir de biz farklı ülkelerdeydik öyle bayram seyranda da görüşme olmuyordu yani
Size göre yanlış ama bana göre değil ?? Herkesin doğrusu yanlışı kendine konu sahibi için doğrudur ama genele göre yanlış olunca hatamı oluyor bizim bu yaptığımız ?Fransada kuzenim var . İki yılda bi anca görüşüyoruz .
Düşüncesi bile iğrenç .
Ailem zorlasa bile böyle bi evlilik yapmazdım .
Çok yanlış .
Bu arada sorunuza cevap olarak aile önemli ama eş adayının tutumu daha da önemli .
Yani ailesiyle sizin aranızdaki dengeyi tutturursa büyük sorunlar omaz .
Fransada kuzenim var . İki yılda bi anca görüşüyoruz .
Düşüncesi bile iğrenç .
Ailem zorlasa bile böyle bi evlilik yapmazdım .
Çok yanlış .
Bu arada sorunuza cevap olarak aile önemli ama eş adayının tutumu daha da önemli .
Yani ailesiyle sizin aranızdaki dengeyi tutturursa büyük sorunlar omaz .
Ayy ben sizi konu sahibi sandım bi an pardon
Biz kardeş gibi büyüdüğümüz için .Size göre yanlış ama bana göre değil ?? Herkesin doğrusu yanlışı kendine konu sahibi için doğrudur ama genele göre yanlış olunca hatamı oluyor bizim bu yaptığımız ?
Umarım sorun olmaz çünkü evlendik bile Allah her şeyin hayırlısını nasip etsin..Biz kardeş gibi büyüdüğümüz için .
Sizin tercihiniz tabi ama herşeyden önce doğacak bebekler açısından da büyük risk .
Dilerim sağlıklı bebekleriniz olurUmarım sorun olmaz çünkü evlendik bile Allah her şeyin hayırlısını nasip etsin..
benim yanimda ama annesine de deger veriyo kararsizim
İnşallaah :) kimse istemeezDilerim sağlıklı bebekleriniz olur
İstemem tabi kimsenin sağlk sorunu yaşamasını
gercekten cok garip...teyze cocugu kardestir ya. bu nasil bir tuhaflik. gercekten migdem bulandi...
miruuune sevgili konu sahibi.
Forum olarak ikiye ayrıldık olur/ olmaz diyerek. Bir şeyler aklına takıldığı için bu konuyu açtığını düşünüyorum. Sizi yargılamak haddime değil bana göre ters bu durum ama kendi ailemden örnek vereceğim sana.
Annanem ve babannem kız kardeşler. Her iki tarafta kız alıp vermiş. Asla kardeş gibi büyümemişler. Memleket- istanbul arası bayağı uzak. Annem ve babam severek evlenmişler. Halam ve dayımı bilmiyorum sanırım onlarda isteyerek evlenmişler.
Babannemin iki gelini var biri öz yiğeni biri dışarıdan. Dışardan olan daha kıymetli oldu. Allah var babannem anneme kötü davranmazdı ama annanem felakalet. Babama kızar halamın canını okurdu. Ananemin de 3 tane gelini var. Halama ömrünü zehir etmiş, kendi öz yiğenine. Ortanca gelini yabancı. O el üstünde. Fesatın teki. En küçük gelin ise zaten uzakta ama kimse evine gidip gelemez sen düşün. Babannemin memlekete kızını görmeye gitmesi bile sorun olurdu. Bu sorunlar şiddette içeriyordu. Annanem babamı akraba olarak gördüğü için tüm çocuklarını bizde kalması için yollardı. Bazen aylarca. Severek evlenmişler evet ama en çok onlar çekmiş. Eğer içine sinmeyen bir şey varsa bir daha düşün. Çünkü ilerde en küçük bir olay tüm aile de kavga sebebi oluyor.
kız kendi kendine hem gelin hem görünce resmen.evlenceginiz kisinin aileside siz olmuyormusunuz bu kosulda teyzenizin oglu neticede bu soz sizin olayınıza gore degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?