kizlar teyzemin ogluyla sozluyum,birbirimizi sevdik kendimiz istedik yani sozlumden yana hicbir sikayetim yok ama annesi yani teyzem biraz takintili ufak seyleri buyutup bizim aramizi bozmasindan korkuyorum sizce sadece erkekle degil ailesiylede evlenilir sozu dogrumu yoksa onemli olan sozlumle aramizdaki bag mi? kvden yakinanlari gordukce ister istemez tedirgin oldum..
kizlar teyzemin ogluyla sozluyum,birbirimizi sevdik kendimiz istedik yani sozlumden yana hicbir sikayetim yok ama annesi yani teyzem biraz takintili ufak seyleri buyutup bizim aramizi bozmasindan korkuyorum sizce sadece erkekle degil ailesiylede evlenilir sozu dogrumu yoksa onemli olan sozlumle aramizdaki bag mi? kvden yakinanlari gordukce ister istemez tedirgin oldum..
Kesinlikle ailesiylede evleniyosun
Hepiniz kardeş gibi büyümüş olabilirsiniz ama asla bu durumu eleştiremezsiniz. Ne var yani teyzesinin oğluyla sözlüyse ?? Ben de teyzemin oğluyla evliyim ve bizim ailede garip bir durum değil bu çünkü kardeş olarak büyümedik gayet de mutluyuz seviyoruz birbirimizi de bu kdar büyük tepkiler veremezsiniz her aile farklı çünkü. Ayrıca konu sahibi için de şunları söyleyeceğim: eğer sen karışmalarını istemezsen ve eşinde sana yeterince sahip çıkarsa kimse aranıza giremez yuvanıza karışamaz.. Sadece mesafeyi iyi koruman gerekiyor teyzen de olsa
Teyze oğlunu hayatında 2 kere görsen ve merhaba merhaba olsaydın durumu daha iyi anlardın emin ol. Bir yabancıdan farkın olmuyor birbirinize karşı gayet resmi yanii ben de öyleydi konu sahibini bilemem ama bir de böyle şeylerde büyük konuşmayın başınıza gelmeyeceğini nerden bilebilirsiniz ki ??inanılır gibi değil.nasıl teyze oğluna o gözle bakabiliyorsunuz .benim aklım almıyor. eşim tarafında da akraba evliliği var. evlilik varda,akrabalık bitmiş bu yüzden. en çokta oğlum adına üzülüyorum. kuzenleriyle(kardeşleriyle) hiç güzel bir anısı,paylaşımı olmayacak bu saçmalık yüzünden.yabancı gibi....
Bir de biz farklı ülkelerdeydik öyle bayram seyranda da görüşme olmuyordu yaniSizi bilemem,ben daha önce yabancı gibi büyütülüyorlar herhalde diye düşünürdüm ama eşimle evlendikten sonra hiçte düşündüğüm gibi değildi. Bayram'larda falan hep aynı ortamlardalar.
Teyze oğlunu hayatında 2 kere görsen ve merhaba merhaba olsaydın durumu daha iyi anlardın emin ol. Bir yabancıdan farkın olmuyor birbirinize karşı gayet resmi yanii ben de öyleydi konu sahibini bilemem ama bir de böyle şeylerde büyük konuşmayın başınıza gelmeyeceğini nerden bilebilirsiniz ki ??
Demek istediğim akraba evliliği bazı açılardan kötü olabilir ama istisnalar da var benim gibi
O kadar büyük konuşuyorsunuz ki.. Ben de zamanında aynen böyleydim ama kader kısmet bu işler eğer olacaksa engel olamıyorsun. Ben diyordum ki başka insan kalmıyor da gidip kuzenlerine aşık oluyorlar.. SONUÇ ?? Aynı şey başıma geldi bundan rahatsız mıyım diye sorarsanız değilim her şey yaşayınca farklı oluyor dışardan farklı..Ailesiyle şimdi de evli sayılırsın.
Teyze, yani anne yarısı.
Bulunduğunuz yer ıssız ada falan mı bu arada?!
Evet sizi de anlıyorum ama bu işler kısmet biraz da ben de diğer mesajımda yazdığım gibi çok büyük konuşmuştum demekki öyle yapmamak lazımmışSize ve sizin gibi düşünenlere saygım var,asla tartışamam bu konuyu. ama anlamam mümkün değil
Biz komşunun çocuğuna bile o gözle bakmamız gerektiği düsturuyla büyüdük:)
O kadar büyük konuşuyorsunuz ki.. Ben de zamanında aynen böyleydim ama kader kısmet bu işler eğer olacaksa engel olamıyorsun. Ben diyordum ki başka insan kalmıyor da gidip kuzenlerine aşık oluyorlar.. SONUÇ ?? Aynı şey başıma geldi bundan rahatsız mıyım diye sorarsanız değilim her şey yaşayınca farklı oluyor dışardan farklı..
Demek istediğim benim rahatlığım veya rahatsızlığım değil. Sizin böyle abartarak rahatsızlığınızı söylemeniz de bize abes geliyor çünkü rahatsız olacak bir durum yok bana göre de ve bu tepkiler de beni rahatsız etti konu sahibi baya eleştirilmiş çünkü bu yüzden. Sanki sadece o akraba evliliği yapmış 2016 olmuş yıl sanki hiç yok başka akrabasıyla evlenen. Bunu geri kafalılık olarak düşünmek de ayrı bir şey bence.Büyük konuşacak bir durumum yok benim.
Beni ilgilendirmez zaten sizin rahatlığınız veya rahatsızlığınız.
Sadece teyze oğlu o kadar yakın ki, içim almıyor kusura bakmayın.
benim yanimda ama annesine de deger veriyo kararsizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?