sizce dogru evlilik mi?

sizce sadece erkekle degil ailesiylede evlenilir sozu dogrumu

Doğru iki aile bu şekilde akraba olur yalnız siz zaten akrabasınız. Yani ailesiniz

Bence akraba ile evlenerek en büyük hatayi yapmissin zaten siz iki kardesjn cocuklarisiniz bana her zaman mide bulandirici gelmiştir. Kiii bu saatten sonra ayrilsan akraba diye daha büyük sorunlar çıkacak

Hepiniz kardeş gibi büyümüş olabilirsiniz ama asla bu durumu eleştiremezsiniz. Ne var yani teyzesinin oğluyla sözlüyse ?? Ben de teyzemin oğluyla evliyim ve bizim ailede garip bir durum değil bu çünkü kardeş olarak büyümedik gayet de mutluyuz seviyoruz birbirimizi de bu kdar büyük tepkiler veremezsiniz her aile farklı çünkü. Ayrıca konu sahibi için de şunları söyleyeceğim: eğer sen karışmalarını istemezsen ve eşinde sana yeterince sahip çıkarsa kimse aranıza giremez yuvanıza karışamaz.. Sadece mesafeyi iyi koruman gerekiyor teyzen de olsa

inanılır gibi değil.nasıl teyze oğluna o gözle bakabiliyorsunuz .benim aklım almıyor. eşim tarafında da akraba evliliği var. evlilik varda,akrabalık bitmiş bu yüzden. en çokta oğlum adına üzülüyorum. kuzenleriyle(kardeşleriyle) hiç güzel bir anısı,paylaşımı olmayacak bu saçmalık yüzünden.yabancı gibi....

Etrafımda akraba evliliği yapıp çok pişman olan kişiler tanıyorum. Kvler tanıdık diye sanki gelinlerine daha çok yukleniyorlar gibi.
Bi olay anlatmak istiyorum bu konuya bi tanidigim biri teyzesinin oğluyla çok severek evlendi. Nisan dönemlerinde teyzesi yle ufak tefek sorunlar yaşadılar çocuk güya nasıl koruyordu annesine karşı arkadaşımı. Evlendikten sonra ilişki yasayamamislar kızın korkusundan biraz da yaşının küçük olmasından dolayı. Kızın öz teyzesi bütün köye kızı rezil etmişti. Ne iftiralar atmıştı. Sonuç tabi ki o pislik, koca sıfatını tasiyamayan adı herif kızı boşadı. Kim bilir neler yaşadılar bilemiyorum ama akraba evliliklerinde nadir mutlu olanlar var sanırım. Dilerim inşallah sende o mutlu olanlardan olursun.

Sizi bilemem,ben daha önce yabancı gibi büyütülüyorlar herhalde diye düşünürdüm ama eşimle evlendikten sonra hiçte düşündüğüm gibi değildi. Bayram'larda falan hep aynı ortamlardalar.

Teyze oğlunu hayatında 2 kere görsen ve merhaba merhaba olsaydın durumu daha iyi anlardın emin ol. Bir yabancıdan farkın olmuyor birbirinize karşı gayet resmi yanii ben de öyleydi konu sahibini bilemem ama bir de böyle şeylerde büyük konuşmayın başınıza gelmeyeceğini nerden bilebilirsiniz ki ??

Sizi bilemem,ben daha önce yabancı gibi büyütülüyorlar herhalde diye düşünürdüm ama eşimle evlendikten sonra hiçte düşündüğüm gibi değildi. Bayram'larda falan hep aynı ortamlardalar.
Bir de biz farklı ülkelerdeydik öyle bayram seyranda da görüşme olmuyordu yani

Demek istediğim akraba evliliği bazı açılardan kötü olabilir ama istisnalar da var benim gibi

Aynı anda cevap vermişim:)
Büyük konuşma konusunda,bu konuda çok netim.Risk var elbet. Uzaktalar ve pek görüşemiyolar. Bu yüzden odasına bir pano koyup resimlerini astım.bunlar senin kardeşlerin diye büyütüyorum oğlumu

Demek istediğim akraba evliliği bazı açılardan kötü olabilir ama istisnalar da var benim gibi

Size ve sizin gibi düşünenlere saygım var,asla tartışamam bu konuyu. ama anlamam mümkün değil
Biz komşunun çocuğuna bile o gözle bakmamız gerektiği düsturuyla büyüdük:)

Ailesiyle şimdi de evli sayılırsın.
Teyze, yani anne yarısı.
Bulunduğunuz yer ıssız ada falan mı bu arada?!
O kadar büyük konuşuyorsunuz ki.. Ben de zamanında aynen böyleydim ama kader kısmet bu işler eğer olacaksa engel olamıyorsun. Ben diyordum ki başka insan kalmıyor da gidip kuzenlerine aşık oluyorlar.. SONUÇ ?? Aynı şey başıma geldi bundan rahatsız mıyım diye sorarsanız değilim her şey yaşayınca farklı oluyor dışardan farklı..

Size ve sizin gibi düşünenlere saygım var,asla tartışamam bu konuyu. ama anlamam mümkün değil
Biz komşunun çocuğuna bile o gözle bakmamız gerektiği düsturuyla büyüdük:)
Evet sizi de anlıyorum ama bu işler kısmet biraz da ben de diğer mesajımda yazdığım gibi çok büyük konuşmuştum demekki öyle yapmamak lazımmış

Büyük konuşacak bir durumum yok benim.
Beni ilgilendirmez zaten sizin rahatlığınız veya rahatsızlığınız.
Sadece teyze oğlu o kadar yakın ki, içim almıyor kusura bakmayın.

Büyük konuşacak bir durumum yok benim.
Beni ilgilendirmez zaten sizin rahatlığınız veya rahatsızlığınız.
Sadece teyze oğlu o kadar yakın ki, içim almıyor kusura bakmayın.
Demek istediğim benim rahatlığım veya rahatsızlığım değil. Sizin böyle abartarak rahatsızlığınızı söylemeniz de bize abes geliyor çünkü rahatsız olacak bir durum yok bana göre de ve bu tepkiler de beni rahatsız etti konu sahibi baya eleştirilmiş çünkü bu yüzden. Sanki sadece o akraba evliliği yapmış 2016 olmuş yıl sanki hiç yok başka akrabasıyla evlenen. Bunu geri kafalılık olarak düşünmek de ayrı bir şey bence.

benim yanimda ama annesine de deger veriyo kararsizim

Oncelikle kendi annesine değer vermeyen adam eşine de yuvasına da değer vermez. Genel olarak şahit olduklarim böyleydi. Ve evet aile çok önemli siz birbirinizi pamuklara da sarsaniz aile sorun oldu mu bir yerden mutlaka patlak veriyor. Binde Bir de dengeyi kuran bir adam çıkıyor ama ne yazikki böyle durumların çoğu hüsran. 1 yıllık evliyim ve bir yılda anladigim tek bir durum var. Aile ve es anlayışlı değilse evinde huzurun yoksa aranızdaki aşkın bitmesi 3 günü bulmaz.. sadece aşk olarak bakmayın her şeye diye söylüyorum. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…