Sizce doğru insan ?

Ben bilirim

Pembe mürekkepli hanım kızınız
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2017
583
865
18
31
Evet kk güzel insanları ..
Hepimiz dertlendik , dert verdik , fikir aldık, fikir verdik..
Bu da hepimiz için güzel bir topik başlagıcı olsun sizce doğru insan, hayatınızda olmasını (olsaydı böyle olması gerekirdi) dediğiniz .
Nasıl olmalı buyurun .. ?
Paylaştıkça, farklı fikirlerden farklı sonuçlar çıkabilir belki hayatımıza yön verir , fayda sağlar .

( Bence doğru insan kendisine değer veren insandır , kendisine değer vermeyen insan karşısındakine asla değer veremez)

En büyük sorunda bu değil mi zaten :)

bence doğru insan diye birşey yok:)
size göre dogru olan zamanla değişebilir
veya siz karşınızdaki için doğru insan olmaktan çıkabilirsiniz
kendisine değer veren biri evet size de değer verebilir ama başka birilerine de aynı şekilde yaklaşır
bence huzuru ve güven duygusunu yakaladıgın anda yanlışları ile dahi kabul edebileceği insanla olmalı kişi
mesela kuzenim toplumca kabul edilmeyen pek kibirli saygısız bir adamla evli ama dünyanın en mutlu kadını hissediyor kendini

Doğru kişiden kişiye değişir. Benim için önemli olan
Basta uyum uygunluk ve denklik. Denklikten kasıt özellikle görgü ailenin görmüş gecirmişliği vs. Eğitim Kültür ve buna benzer seyler.
Doğru insandan ziyade uygun insan

Buda bir başarıymış gerçekten.
İnsan nasıl bakarsa öyle görür belkide en iyisini yapmış :)

Buda bir başarıymış gerçekten.
İnsan nasıl bakarsa öyle görür belkide en iyisini yapmış :)

aynen öyle
ona göre doğru olan omzunda mutlu oldugu kişi
ama ailesine ya da çevresine göre o adam yanlış insan
demek ki doğru değişebilir

Doğruluk , güzellik bunlar göreceli kavramlar elbet .
Fakat herkesin bir doğrusu vardır ya ona bakalım istedim beraber, farklı fikirlerden güzel şeyler çıkıyor hayatımıza yön vermek açısından :)

Su ana kadar karsima çıkan hicbir insan dogru insan degilmis sadece
Benim icin dogru insan, icinde merhamet Allah korkusu varsa siddeti ve kotu aliskanligi yoksa ailesiyle benim aramda kopruyu sagliyorsa kimsenin malina karisinida kizina yan gozle bakmiyorsa o adam benim dogrumdur. Evlenirim boyle adam bulursam tip olarakta uzun boylu olsun, yuzu gozu guzel olsun

Ah nerde öyle adam ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…