- 23 Mart 2015
- 5.758
- 12.175
- 448
- 36
- Konu Sahibi sufisentir
-
:) Özetle 1500 tl yaptığım işe göre az geldi emeğim sömürülüyor gibi hissettim.evet tatlım ya özet geçsen
Yani aslında bu tarz bi adam olduğunu anlamıştım 8 ayda ama yine de benim için bir şeyler yapar gibi düşündüm galiba ya da öyle umdum.Okudum anlıyorum.
Özel sektör böyledir.
Herkes çıkarındadır gönül, hatır tanımazlar.
Senden iyi biri çıksa ( daha ucuza çalışan mesela hiç emeklerini görmez gözleri)
O yüzden duygusal olmamak lazım.
Sen de daha iyi şartlarda bir iş bulsan ama söz verdim, ama öğrencilerim, ama onları yüz üstü bırakamam gibi
düşünmemelisin.
Kıymeti yok çünkü inan.
Bunu öğrendiğinde üzülmemeyi de öğreneceksin.
İnşallah atanırsın bu arada.
Kpss için geç kalmadın.
Ben de bu zamanlarda başlamıştım
Ya açık konuşayım eşim 3.200tl gibi bi maaş alıyor.Yani ben çalışmasam da olur tabi ki geçiniriz elbet.Bana uzun gelmedi okudum.
Paraya ihtiyacınız var mı önceliklle onu sorayım.
Değersiz hissetme konusunda haklısınız tabi. Patronunuz da öküz 1 tlnin hesabını yapan tiplrden. Böyle insanlardan nefret ediyorum cidden.
Kursa başladım bile ve iyiki de böyle bi karar almışım diyorum her geçen gün zaten.Birincisi duygusal olma oncelikli hedefin kpss olmali bunyuzden mutlaka kursa gitmelisin gec kalmdin hazirlanmak icin ikincisi adam menfaatini dusunmus ogrenciler onun umrunda mi saniyosun lutfen gercekci ol eninde sonunda o kurumu birakacaktin icin rahat olsun yarin bigun kapinin onune koyilamayacagin ne malum hem adam seni onemsese boyle cabuk gkzden cikarirmiydi ozel sektor iste hepsinin kokune kibrit suyu
Yani aslında bu tarz bi adam olduğunu anlamıştım 8 ayda ama yine de benim için bir şeyler yapar gibi düşündüm galiba ya da öyle umdum.
Gerçekten kıymeti yok değil mi verilen emek bir anda siliniyor.
Bir de madem aynı yoldan geçtik sana danışayım.
Sence ücretli öğretmenlik yapmalı mıyım bu süreçte yoksa sadece kpss ye mi odaklanayım?
Ben çok boş vakti olunca saçmalayanlardanım da :)
Teşekkür ederimYok uzun değil, hemende okudum
Bana işi bırakıp kpss ye hazırlanmak bu sürede esnek saatli çalışmak daha mantıklı geldi.. Duygusal düşünüyorsunuz anladım ama ne yazıkki hakkınız yeniyor..
Cok mantikli dusunuyosun arkadasim ve unutma once sen knemlisin nereye kadar ozel sektorde alisabilirsin ki keske kiymet bilseler de boyle dusunmemize sebep olmasalr ben de 5 yil dersanecilik yaptim ve haftada abartmiyorum 61saat derse girdim ve tabiki canima yak edince kpssye hazirlanmaya karar verdim ve cok sukur iyiki birakmisim dersaneciligiKursa başladım bile ve iyiki de böyle bi karar almışım diyorum her geçen gün zaten.
Özel sektörde çalışmak gerçekten çok zor heleki bu sektörde.
Gerçekten ruh sağlığımı koruyamıyorum.
Ama işte katabikfamdaki planlar olmayınca galiba biraz çöküntü oldu ben de.
Hani hep istenilen sevilen öğretmensin muamelesi görüp 100 200 tl nin hesabı yapılınca üzüldüm biraz sanırım.
Ama tabi bu da bi süreç bi tecrübe böyle bakıyorum.
Ben baştan sertifika alınca yüksek ücret alıcam diye anlaşmıştım aslında o nedenle zoruma gitti biraz.Hocam bende özel eğitim de çalışıyorum bizim okulda da öğretmen ler hemen hemen o ücret alıyor lar ve kursa gitti ler sertifika aldılar uzman öğretici oldular ama maaş lari na düzenleme yapılmadı çünkü piyasa da atanamamis çok çok öğretmen var sizin onların yerine başka öğretmen alınır . Bizim de c.ertesi gün leri çok fazla yoğun .bizim de okulumuz da tüm gün izin alsa bi öğretmen gün boyu sıkıntı yaparlar ama bir saat erken çıkmayı sıkıntı yapmiyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?