- 23 Mart 2015
- 5.758
- 12.175
- 448
- 36
- Konu Sahibi sufisentir
-
Bir de özel de çalışmaya devam edince para tatlı geliyor cidden ve bırakamıyorsun bir türlü işi.En dogru karari almissin bence cunku isten ayrilmasaydin dahi o yogun tempoda kpss ye hazirlanmak senin icin cok zor olacakti
Ozel sektor fazlasiyla yipratici calisma sartlari mesai saatleri ucret hepsi buyuk sıkıntı
Onceden nedense ozel sektorde calismak isteyen ben kamuda 2 ay staj yapinca fikrim tamamiyle degisti
Inşallah basarirsin canim hic canini sikma
Hatta senin ogretmen buluncaya kadar sizi idare ederim dusuncen bile cok buyuk incelik kimse yasadigi onca sıkıntıya nazaran karsi tarafi o kadar idare etmezdi
Daha önceden de kursa gittiğim için bi alt yapım var.kpss için konuşacağım eğer alt yapınız iyiyse çokta geç kalmış sayılmazsınız fakat aksi ise birde üstüne alan dersleride bindi hakkınızda hayırlısı
Tabiki devamlı bir gelire alistiktan sonra bırakmak zor ama geleceginiz menfaatiniz icin biraktiginizı hatirlamak sizi daha cok azimlendirecektirBir de özel de çalışmaya devam edince para tatlı geliyor cidden ve bırakamıyorsun bir türlü işi.
Bir karar vermek gerekiyor ya iş ya kpss.Ben kpss yi seçtim umarım bu kez hayal kırıklığına uğramam.
Çok teşekkür ederim çok sağol inşallah başarırım bakalım.
Canımm hiç bir zaman geç değil kpss hazırlan kesinlikleHoff çok uzun yazdım tabi insanlar sıkıldı okurken
çok iyi anlıyorum sizi..özel sektör insanın iliğini sömürüyor bende kpss çalışanıyım üzülerek söylüyorum müfredattaki değişiklikler hem tarihi hem de coğrafyayı vurdu özellikle tarihte 70 değişiklik yapıldı gerçi kursa gidiyorsanız bunları göreceksiniz umarım yeni başlayan bir kura denk gelirsiniz başarılar :)Daha önceden de kursa gittiğim için bi alt yapım var.
Ancak çoğu okul önceci gibi matematikle başım belada çok fena.
O nedenle alanın gelmesine seviniyorum önemi biraz olsun azalıyor diye.
Sözelime güvendiğim için alanı hallederim gibi düşünüyorum.Daha doğrusu düşünmek umut etmek istiyorum.Hayatı askıda yaşamak bi düzen kuramamak çok üzücü ve yıpratıcı çünkü.
Çok teşekkür ederim.Canımm hiç bir zaman geç değil kpss hazırlan kesinlikle
İş verenler bu konuda çok acımasız işsiz bir sürü yeni mezun var yerine daha uyguna bile hemen birini bulabileceğini biliyor
Elemanın kalitesine nasıl çalıştığına bakmıyorlar ne kadar para verecek sadece onunla ilgileniyor
Başka bir yer araştır
Rabbim bi kapı açar muhakkak
Eğer maddiyata ihtiyacın yoksa kpss ye odaklan
Ama çalışman gerekiyor ile yine ücretli öğretmenlik için bi araştır blki sana daha uygun bir yer vardır
Ya sorma zaten bugün bir öğretmen geldi görüşmeye olumlu gibi sonuç.İş hayatının 1. Kuralı hiç kimse vazgeçilmez yeri doldurulamaz değildir!
O yüzden kendini kötü hissetme , öğrencilerinden çok sevdiğin ve sana çok düşkün olan varsa
dışarda da görüşebilirsiniz.
Bence işten ayrılmakla iyi yapmışsın, kpss olur inşallah ama olmazsa da daha iyi bir iş olur
Evet o yüzden sözele de güvenmemek gerek haklısınız.Ama disiplin ve çok çalışmanın sonucunda Allah bir şekilde karşılığını verir diye düşünüyorum.Çünkü bu zamana kadar ne ettimse kendim ettim.Tembellik ettim iradeli davranmadım düzenli çalışmadım onun acısını çekiyorum aslında biraz da müstehak bunlar bana.çok iyi anlıyorum sizi..özel sektör insanın iliğini sömürüyor bende kpss çalışanıyım üzülerek söylüyorum müfredattaki değişiklikler hem tarihi hem de coğrafyayı vurdu özellikle tarihte 70 değişiklik yapıldı gerçi kursa gidiyorsanız bunları göreceksiniz umarım yeni başlayan bir kura denk gelirsiniz başarılar :)
Hoff çok uzun yazdım tabi insanlar sıkıldı okurken
çok iyi anlıyorum sizi..özel sektör insanın iliğini sömürüyor bende kpss çalışanıyım üzülerek söylüyorum müfredattaki değişiklikler hem tarihi hem de coğrafyayı vurdu özellikle tarihte 70 değişiklik yapıldı gerçi kursa gidiyorsanız bunları göreceksiniz umarım yeni başlayan bir kura denk gelirsiniz başarılar :)
Özel eğitim kurumlarında okul öncecilerde çalışabiliyor birtakım dersler aldığımız için bu konularla ilgili.Kesinlikle ama kesinlikle KPSS ye hazirlanin, okul oncesi hala atamasi olan nadir bolumlerden boyle bir bolum bitirip ozelde 'patron' musvettelerinin elinde mahvolmayin. Sizin alaniniz ozel egitim degil okul oncesi dolayisiyla nasil ozel egitim gerektiren siniflarda gorev aliyorsunuz orasinida anlamadim. Adam resmen hem usulsuzluk yapmis hemde sizi somurmus.
Maddi durumunuz el veriyorsa kurs icin hemen birakin ve bir dersaneye gidin, saglam bir hazirlanin ve atanin bu yil.
Yani en azından ne kadar az verileceği konuşulabilirdi.Ama diyorum ya 2 liranın hesabını yapan bir insan hadi bi 100tl eksik verse neyse kabul ederdim.Ama o 300 hatta 400tl filan keserim diye düşündü.E o da 1100 1200 gibi bi para ediyor hani o da evden çıktığıma bile değmez.Konu sahibi üzülme
Para ya da izin vs senin kişiliğin ile ilgili değil
Adam az para verip çok çalıştırmak ister seni 4 gün çalıştırıp diğerlerini 5 gün çalıştırıyorsa az maaş vermesi de olağan zira öbür kişiler kazan kaldırır
O yok hem onun işini yapıyoruz hem de o çok para alıyor diye
Çalış atan bu muhabbetlere muhatap olma
geçen yıl ve bu yıl ( osmanlının vergi sisteminde bir çok değişiklikler olduğunu söyledi tarihçi geçen hafta anlatırken) ve şuan hatırlamadığım daha niceleriBu değişiklikler ne zaman olduuu
aynı dertten hepimiz müzdaribiz (sınıfça) inşallah emeklerimizin karşılığını alacağımız bir dönem geçiririz çoookça çalışarakEvet o yüzden sözele de güvenmemek gerek haklısınız.Ama disiplin ve çok çalışmanın sonucunda Allah bir şekilde karşılığını verir diye düşünüyorum.Çünkü bu zamana kadar ne ettimse kendim ettim.Tembellik ettim iradeli davranmadım düzenli çalışmadım onun acısını çekiyorum aslında biraz da müstehak bunlar bana.
geçen yıl ve bu yıl ( osmanlının vergi sisteminde bir çok değişiklikler olduğunu söyledi tarihçi geçen hafta anlatırken) ve şuan hatırlamadığım daha niceleri
yani eski tarih konularını iyi bilmediğimden yardımcı olamıycam nelerin nasıl değiştiği konusunda ama dediğim gibi müfredatta 70 değişiklik yapıldı denildiOsmanlı'nın vergi sistemi değişmez ki geçmiş tarih olmuş artık
Kitapların içeriği değişmiştir zira ösym her sene garip bir konudan sorular sorar hocalar da o konuyu kitaba alır tüm kitaplar zaten çıkan sorular baz alınarak hazırlanıyor
Bu zaten hep devam eden bir döngü
2013 teki gibi dahil olan yeni konular geldi sandım zira o zaman konu başlıkları ve soru sayıları değişmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?