Arkadaşlar neredeyse 9 aydır konuştuğum biri var. Doğa kampında tanışmıştık kendisiyle. O doktor ben öğretmenim. Tıpta uzmanlık sınavı için istifa edip sınava çalışmak üzere memleketine döndü. Kampta çok güzel vakit geçirdik. Çok iyi anlaştık ancak sadece isim ve mesleklerimizi biliyorduk. Kamptan sonra neyse bi şekilde beni buldu. Mesaj attı. Konuşmaya başladık. Zaten hoşlanmıştım. Tanıdıkça konuştukça daha da hoşlandım. Yaklaşık 8 ay bu şekilde gitti. Sıkça mesajlaşıyorduk. Birçok kez hisleri olduğunu ima etti. İşte kıskançlıklar yaptı. Ne bileyim iltifatlar etti falan. Birkaç kez de telefonda konuştuk. Neyse bu tusa hazırlanmaya başladı. Son zamanlarda iyice azaldı konuşmalarımız. Tusa verdim çok çalışıyor diye. Bir gün geziye gidecektim haberi olduğu halde bir iyi yolculuklar bile dilemedi. Biraz da birikti bende hafif tartıştık. Bence biz bidaha konuşmayalım dedim. Neler diyorsun ben çok stresliyim sanırım bu sana farklı yansıdı kusura bakma falan filan dedi düzelttik arayı. Yine her gün sıkça olmasa da belli aralıklarla konuşuyorduk. Biraz daha dikkat etti bir süre. Ama Şimdi gene kayboldu ortadan. Tam 3 haftadır hiç konuşmadık. En son ben yazmıştım ona, öyle konuşmuştuk. O yüzden bu defa inatla yazmıyorum da. Whatsapp insta dan takip ediyor. Herşeyimden haberi var , hiçbirşeyi kaçırmıyor ama benimle konuşmuyor. Bütün durumlarıma bakıyor. En sonunda dün tepem attı her yerden sildim. Face instagram hatta rehberimden dahi. Konuşmuyor muhatap olmuyor ama bütün durumlarımı inceliyor bu beni deli etti. Bana saçma geliyor 3 hafta boyunca hiç iletişime geçmeyip yalnızca uzaktan uzaktan takip etmesi. Dayanamadım daha fazla. Sizce doğru mu yaptım? Bunun sonuçları sizce ne olur? Kopar mı tamamen yoksa noluyor ya diyip sarsılır kendine gelir mi sınava da kaldı 1 ay. Sizce onu mu bekliyordu bu adam? Napmaya çalıştı