Sizce doğru mu yaptım?

Denizdengelenmelek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2018
239
32
48
3 sene önce görüştüğüm biri vardı olmadı.Bana hakaretler etti ağza alınmayacak kadar kötü kelimeler söyledi.Ağladım.Sonra görüşmeyi bıraktım hatta akılsızlık edip bir ara tekrar konuştum ve yine aynı dengesizliği yaptı hatta beni tehdit etti ve bıraktım tammen ve en son konuştu yine benle ve kestik. İnstagramda gece yarısı istek gönderip çekti sonraki gün tekrar yolladı iptal etti ben de engelledim. Sosyal medya hesabından her yerden engellemiş vs tarzda bir şey yazıyor. Bıktım. Napayım? Çok yumuşak oldugum ıcın acaba diye dusundum ama bana ulassın istemiyorum

Engellemeyi boşver de adam cidden sıkıntılı biri. Bundan bir cacık olmaz denilir ya. Sizinse böyle bir adamla hala görüşür olmanızı “ benim yumuşaklığım” diyerek geçiştirmeniz mümkün değil. Sizi sürekli canı istediğinde sürekli arayıp taraması hoşunuza gidiyor, sizi istediği düşüncesi ile aldanıyor olabilir misiniz? Kontrol etmişsiniz ve adam sizin onu takip ettiğinizin farkında ki gönderme yapıyor. Zaman ve oksijen kaybı ...

Muhattap bile olmayın.Engellı kalsın her zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…