sizce dogrumu

esprituel

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2014
124
48
123
Sabah kahvaltim 2 dilim kepek ekmek 1 cok ince dilim hindi salam bir tane carliston biber yarim yagsiz omler ve cay ara da 140 kalorili bir form biskuvi aksamda tavuk sote ve yaninda yarim haslanmis patates ve 1 dilim ekmek sizce birgun de kac kalori yapiyor dogrumu yapiyorum

günde 1 dilim ekmek ye bence akşam yediğin ekmek gereksiz olmuş form şeyleri çok önermiyorum benden sana yulaf kepeği tavsiyesi ara öğünde mutlaka ye faydasını görüceksin :)

Merhaba oyle yemek ayrimi yapmiyorum herseyden kisitli oldukca yenilebilir bence bunu bi diyetisyene danistim yediklerimi az bile buldu dogru bulmadi vucudun herseye ihtiyaci oldugunu soyledi
Ben ayni anda yanlis diye dusunuyorum ayri öğünlerde yenilebilir

Arada yiyorum special k yiyorum yagsiz sut ile
bu benim fikrim canım kendi diyetimde ben 1 dilimi geçmedim sen kendi düzenini daha iyi bilirsin benimki tavsiye :)eti lifitalif yulaf kepeğini de dene güzel hazırladığın zaman hem sindirimi hızlandırıyor hemde dyurucu uzmanlar da öneriyor :)

bu benim fikrim canım kendi diyetimde ben 1 dilimi geçmedim sen kendi düzenini daha iyi bilirsin benimki tavsiye :)eti lifitalif yulaf kepeğini de dene güzel hazırladığın zaman hem sindirimi hızlandırıyor hemde dyurucu uzmanlar da öneriyor :)
Tesekkur ederim

Back
X