Sizce Doğrumudur???

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
büyük göğüslü bayan da sevebilirler , küçük göğüslü bayan da sevebilirler ..normal yani,
beğeni bu.. kimse kimsenin beğenisine karışamaz..
esmer..sarışın..erkek severim, ile paralel sanırım..
ama o kadar.
yani nasıl severse sevsin, sen sensin.
bayan eşi sevdiği için estetik olmak isteyebilir.. ve "istediği" sürece normaldir de..
istemez de, eşi zorlarsa.. budur normal olmayan..
karşılıklı "istekler" onanarak paylaşılan, her olguya normal/olağan derim ben..

bilmem ama önemli olan işlevi...
büyük yada küçüklüğü değil dik durması önemlidir bir erkek için..

Bencede buyuk kucuk farketmez ama iste erkeklerin gozu hep buyukde. Benimde goguslerim cok buyuk degil bakalim ins. evlendikden sonra problem olmaz. Birde Arkadaslar bir sey sorabilirmiyim ozellile evli bayanlar sorum size erkek goguslerle cok oynarsa buyuyormus dogrumu? Cevabinizi bekliyorum. Tesekurler.

benim göğüslerim küçük 75 bilke yok tam olarak..

göğüs büyütücü hap osyon gibi şeyleri denemek istediğimde sözlüm kızıyor. inek gibi sarkık göğüslü bir bayan mide bulandırırmış.

büyük göğüs herkesin gözüne çarptığı içinde o bundan rahatsız olurmuş küçük olması çok iyi diyor.

ben çok takıntılıyımdır bu konuda çok destekli alırım sütyenlerimide hep.

yani görüş erkekten erkeğe değişir.

kızlar teşekkür ediyorum düşünceleriniz için ve açtığım bu konuya yorumlarınızı yazıp bu merakımı giderdiğiniz için...

Bir erkek bir kadını vücudu için seviyorsa bence hiç sevmesin daha iyi, gitsin kendine şişme kadın alsın 9o-6o-9o yerimseniben

Ben de böyle şeyler duymuştum erkeklerin büyük göğüslü kadınlardan hoşlandığını...

Benim göğüslerim normal, büyük falan değil hatta küçük, ama erkek arkadaşıma şaka yollu diyorum bazen silikon mu yaptırsam falan diye, kızıyor bana ne saçmalıyorsun sen ben seni böyle beğendim diye :utangac:

tum erkekler buyuk gogus sever dıye bır kural yok kı canım tercıh meselesı
ben bıraz daha buyuk olsun ısterdım ama esım gayet memnun
baska bır suru erkek vardır cok buyuk gogus sevmeyen emınım

Büyüklük Önemli mi?

Gelelim en önemli KADIN sorusuna.. Göğsün büyüklüğü önemli mi? Kadınların çoğu küçük göğüslü olma endişesi yaşar. Hatta normal göğüslü olanlar da. Ancak göğüs büyüklüğü de, "zevler ve renkler tartışılmaz" meselesidir. Yani bazı erkek büyük göğüs sever, bazısı ise küçük göğüs. Zaten çift olma aşamasında erkek olayın bu boyutunu da ölçüp, biçmiştir kafasında hiç merak etmeyin. Bu nedenle degöğsüm küçük-büyük endişesini bırakın. Hayatınızı endişesiz yaşayın!!!

paylaşmak istedim ............

ohoooo erkeklere yaranacam derseniz yanilirsiniz canim ... yaptirmadiginz yer kalmaya bilir ...

hic ugrasamam ...herkes kendi yoluna sositososito

Bence her erkek farkli kimisi kucuk kimisi buyuk begeniyordur..benimkiler kucuk sayilmaz hatta tam tersi..benim esim kucultme yap dese yapmam ..beni boyle sevdi boyle kabul etmesi gerekiyor...ha kendim icin yapsam o ayri mesele..ama esim icin asla...Esleri icin estetik yapanlar bana cok ters geliyor..eger adam seviyorsa hic istemez bence oyle birsey.

biz onlarin seyini ölcüyozmu:mymeka:şakkıdı-tatlicadiarzu-:roflol:

siz hic ölcmediniz mi??CADIARZU
su nada dürüstlügün doruk noktasindayim biz ölctük yeni evliyken..:teytey:sırnaşık şey:roflol:
merak iste allah kahretsin:lepi:

ayrica büyük kücük gögüs erkekten erkege degisir..önemli olan sarkik durmamasi ne öyle inek memesi gibi:dilcikar:

buyurrrrkafamçokkarıştı ölçtünüzmüüükaydirigubbakcemile3

evet bunu yapan okadar cok kisi varki..sadece söylemezler
ayrica zaten erkekler meraktan ölcüyolar..bekar evli fark etmio

onun icin benimki bukadar cm diye övünüyolar

elif seni varya açık yürekliliğin ve dobralığınla tebrik ediyorum arkadaşım şaştım kaldım.fisfisfis

Back
X