Sizce Doğrumudur???

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sagol canim dedim ya dürüstlügün doruk noktasindayim diye...

evlen bence sizde ölcersiniz..cünkü merak

evet canım erkekler küçük gögüslü hatunları pek çekici bulmazlar

Çok yanlış bir tesbit..

Erkekler aşık olduklarını kadının göğsünün küçüklüğünü büyüklüğünü düşünmezler..

Öyle olsa iri göğüslü olup evlenmemiş ya da sevgilisi olmayan tek bir bayan kalmazdı...a.s

Demekki erkeklerin çekici buldukları başka şeyler de var...yerimseniben

Bu arada bence fazla iri göğüs dez avantaj...Çabucak sarkar,görüntüsü de çirkin olur...:delphin:

bence de seven erkek kadının göğüs büyüklüğüne takılmaz. ama kadını sadece seks objesi olarak görenler tabii ki en ince hesapları yapıyordur.

başlığı görünce birkaç yıl önce bizim iş yerinde çalışan part time üniversite öğrencisi çocukların konuşması geldi aklıma, kısık sesle konuştuklarını düşünüyorlardıkaydirigubbakcemile3

-ya abi nerden anlıycan
-nası oğlum yaa
- abi eskiden bi tek sütyenleri varmış silikonlu mudur nedir, şimdi bi de popoyu kaldıran çoraplar varmış
-ne diyon oğlum
-ya uyu sen uyu, görürüz bakalım rastlarsan birine

vb cümleler geçiyordu aralarında. düşündüm de hakkaten yazıkkaydirigubbakcemile3

başlığı görünce birkaç yıl önce bizim iş yerinde çalışan part time üniversite öğrencisi çocukların konuşması geldi aklıma, kısık sesle konuştuklarını düşünüyorlardıkaydirigubbakcemile3

-ya abi nerden anlıycan
-nası oğlum yaa
- abi eskiden bi tek sütyenleri varmış silikonlu mudur nedir, şimdi bi de popoyu kaldıran çoraplar varmış
-ne diyon oğlum
-ya uyu sen uyu, görürüz bakalım rastlarsan birine

vb cümleler geçiyordu aralarında. düşündüm de hakkaten yazıkkaydirigubbakcemile3

yok artıkk böyle çoraplardamı var yahuuu ilk kez duyuyorum yaaaa kaydirigubbakcemile3 ALLAHTAN Benimki doğal yani doğma büyüme kalkık :roflol:

ayy Allah öyle çoraplara muhtaç bırakmasın insanı ne diyim şimdi genciz körpeyiz taş gibiyiz ama:))))

bence bu biraz da erkegin olgunluguna bagli. simdi yeni yetmeler ya da deneyimsizler hep buyuk gogus istiyorlar ama evli erkekler hele de canli bir seks hayati varsa gogsu dert etmezler bence. cunku goze hitap etmekten baska bir islevi yoktur cogunlukla.. var midir kizlar? islev meselesi yani... ama iste genc erkekler icin arti bir puan olabilir sevgilisinin buyuk goguslerinin olmasi. fantazi iste..:jeyyar: yoksa asil is goguste fln deil sunumda:):1closedeyes: ona kalirsa biz de onlarin seylerinin boyunu olcelim var mi oyle! :oklava:azcik ayipci mi oldum ne:utangac:
:enbuyukkk:

İlişkisi biten veya aldatılan bayanlar hep küçük göğüslümü de eşleri sevgilileri göğsü küçük diye terketmiş,aldatmış,göğsü büyük birini bulmuştur acaba ?-tatlicadiarzu-

Uç örnek oldu biraz ama...kaydirigubbakcemile3

Bir erkek göğsü küçük diye bir bayanı rencide ediyorsa ,istemiyorsa cehenneme kadar yolu vardır...:sm_cool:

Aklı boynundan yukarı çıkamayan adamdan fayda gelmez...

siz hic ölcmediniz mi??CADIARZU
su nada dürüstlügün doruk noktasindayim biz ölctük yeni evliyken..:teytey:sırnaşık şey:roflol:
merak iste allah kahretsin:lepi:

ayrica büyük kücük gögüs erkekten erkege degisir..önemli olan sarkik durmamasi ne öyle inek memesi gibi:dilcikar:
ah canım ne geliyosa meraktan geliyo başımıza:roflol::roflol::roflol:
medeni cesaretinden dolayı tebrikrik ediyorum canım:smiley-cool:

Kaadonlar için ne kadar hani bir laf var neydi
boyutu degil işlewi önemli diyorduk
hah işte bu konu da aynı boyutu degil işlevi önemli diyorum
benim göğüslerim de küçük gayet memnun eşim isterse memnun olmasın'!!

Ben bisiklet yaka giymeyi hiç sevmem, sevgilim de bu huyumu hiç sevmezkaydirigubbakcemile3
Göğüslerim de küçüktür yani açık yaka giysem bile öle her şey ortada gibi durmaz.
Sevgilm bi keresinde göğüslerini kessek mi acaba, ben de rahat ederim dedi ya:1shok:(kıskançlık işini abartıyor bazen)
Sen nasıl beğeniceksin sonra dedim.
Ben seninle göğüslerin için mi beraberim, benim gözüm aşkımdan onları görmez bile dedi:asigim:
Yani aşık bir adam bunu kesinlikle sorun etmez.
Onların vücudu çok mu kusursuz sanki.
Küçük göğüsün çaresi çok, ama büyük göğüs gerçekten de problem bencea.s
Belli bir yaştan sonra hamilelik,emzirme vs.büyük olanlar sarkıyor maalesef.
Altına kalem koy düşmez vallakaydirigubbakcemile3
Ama benim kuş tüyü bile durmaz.
Çünkü sarkacak bişi yok:roflol:

Göğüslerrrrr.....
Aman benimkiler gayet büyük ama sırt ağrısı gayet fazla. ister beğensinler ister beğenmesinler en güzeli küçük göğüstür. kaydirigubbakcemile3

bende arada bi sewgilime dyorum silikon mu taktırsam dye(taktırcagmdan deil,maksat fikrini öğrenmek :jeyyar: )
hemen karşı çıkıyo.benm için önemli deil küçk veya büyk olması diyo.
belki de beni kırmamak için diyodur blmiyorum CADIARZU

Vaalla benim sevgilimde pek sorun etmio
yani benim fikrim karsinizdaki insan sizi siz oldugunuz icin seviosa ve oyle kabul ediosa sorun olmaz
ama iliski sirf cinsellik uzerine kuruluysa onu bilemem

bence problem olarak görülmemeli bu,
sadece büyük veya küçük zevk meselesi,kimi büyük gögüslerden kimi küçük gögüslerden hoşlanır...

bugün eşim beni çok sasırttı valla benım göğüslerim angelina jolie nin ki kadar güzelmişhihoyyyt

biz istediğimiz zaman penis boyunu kısaltma,uzatma gibi işlemler yapamadıklarına göre bence onların da bizi ameliyata itmeye hakları yok.
ha kucuktur begenmezsin kendinle problemin olur yaptır.buyuktur rahatsız eder küçülttür.ama ne bilim öncelik sensin seni seven insan herseyinle sevmeli,değişcek olan seni değil

Büyük göğüs erkekler tarafından tabi ki tercih edilir..
Küçük göğüslü olanlar lütfen kabul etsinler..Ama seven erkek için bu ayrıntı önemsizdir.
Olay bu kadar basit..

Tıpkı kadınların hafif kaslı, yapılı erkek vücudunu tercih etmeleri gibi..Ama seven kadın için de, erkeğin vücudu önemsizleşir.Aynı şey..

Ama hafif büyük göğüs, hem erkeklerin tercihi hem de ,estetik_görsel açıdan her zaman iyidir....SEVGİLER.

dolgulu sütyenlerde doldurup ilk akşamda küçücük göğüsler çıkarsa adam şok olur ama almış bi kere göğüs küçük diye geri mi vercek..:)küçük göğüslüler taksınlar dolgulu sütyenleri nede olsa ilk akşama kadar görmeyecek:D

öyle demeyin kızlar..minik göğüs isteyenlerde var.avuç içine ceviz gibi gelecekmiş :))))))))) öyle diyodu benim bi arakadşım:))))))) ama tabi genelinin idali büyük..

bence her erkek bir değil benim eşim hoşlanmaz mesela koca koca göğüslerde kişiye göre değişiyo dememkki

Back
X