Hep aynı bahane, hep aynı terane, sanırım bütün erkekler bu konuda anlaşmış, benim ex de böyle diyordu bi ara, yok çok yoğun çalışıyorum, yok üstüme çok geliyorsun, yok çok sık mesaj atıyorsun, ama meğer sonradan çıktı kokusu, derdi eski sevgilisiymiş, hep aynı bahaneler, sıkılınca ne diceklerini bilemiyorlar, bu sözleri söylemek daha kolaylarına geliyor sanırım, oysa biz elimizden geleni yaparız onlar için, bi ilişkiyi yürütmek için, o ilişkiyi ayakta tutabilmek için, kendimizi rezil rüsva ederiz yetmez, dayak yeriz onlardan yetmez, sövüp süpürürler yetmez, aldatırlar yetmez, kırarlar, üzerler, ağlatırlar bizi, oda yetmez, çok güvenip birlikte olursun, kendini ona adarsın, hep alttan alırsın, ona bi çocuk verirsin, onca acıyı, sancıyı çekersin, belki çok klasik olucak ama saçını süpürge edersin yine de yetmez yaa, yaranamazsın bi türlü, erkek milletine ne yapsan ne etsen de yaranılmaz, istersen geber öl, intihar et, hiç umurlarında bile olmaz, hiç takmazlar bile, onların doğasında var bu odunluk, yapıları böyle, çok sevsen de olmaz, az sevsen de olmaz, ilgilenirsin üstüme gelme derler, ilgilenmessin bu sefer de ilgilen diye mızmızlanırlar, yok anam yok yaa, şu erkek milletini çözen, anlayan olursa bana da bi anlatsın lütfen mümkünse.