• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizce döner mi?

selinnsln

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2012
159
2
46
Antalya
merhaba kızlar.2 gun once sevgilimle onu cok arayıp msj atmamdan dolayı ayrıldık.sizce zaman gectıkce hayatındakı onemımı anlayıp gerı donermı.sımdı sınırlı oldugu ıcın baya bu duruma kadar geldı zaman gectıkce anlayıp doner mı yıne sizce.gecen guzel gunlerımızı dusundukce cok cnm acıo:(

Son düzenleme:
merhaba kızlar.2 gun once sevgilimle onu cok arayıp msj atmamdan dolayı ayrıldık.sizce zaman gectıkce hayatındakı onemımı anlayıp gerı donermı.sımdı sınırlı oldugu ıcın baya bu duruma kadar geldı zaman gectıkce anlayıp doner mı yıne sizce.gecen guzel gunlerımızı dusundukce cok cnm acıo:(
Çok mesaj atıyor diye insanlar terkedilmez. En fazla şimdi meşgulum filan der.

ne sıklıkta arayıp mesaj atıyordunuz,ne zzmandan beri berabersiniz merak ettim

3sendir beraberiz.o pek sevmezdı liseli asıklar gıbı ole cok mesajlasmayı.cok ygun calısan bırısıdı bende henuz bı ısımolmadıgı ıcın pek anlamıordm onu kendım gıbı sanıordum.baya sıklıkla atıordum msj.

hayatımdakı butun ılklerımı yasadıgım ınsandı bu kısı.bundn sora kımsenın onun werdıgı heyecanı vermıcegını hep aklıma onn gelcegını dusundukce daahda cnm acıo:(

3 yıllık ilişkiden bahsediyoruz çok mesaj atıyorsun diye bitmemesi lazım sanırım ilişkiden sıkılmış :Süzgünüm buda bahanesi olmuş gibi geliyor bana yani çok mesaj atıyor çok arıyor diye insan sevdiğinden vazgeçer mi...bana dönmez gibi geliyor :Ssakın sen arayıp sorma istikrarlı ol o arar belki

Sıkılırım ama insan sevdiğine birşey diyemiyor genelde. Yani en azından sevildiğini biliyordur ve olgun davranıp anlayış gösterir gibi geliyor.

ama bayadrı aynı seyı yapıodum bu yuzden cokk kez sans werdı bana.evet sevıldıgını bılıor benım gıbı kımsenın onu sevmedıgını sımdıye kadar sevmıcegınıde bılıyor kendısı dıor bunu.ama ıste keske sıkmasadım 1az sımdı uzuluo olmazdım keske:(

3 yıllık ilişkiden bahsediyoruz çok mesaj atıyorsun diye bitmemesi lazım sanırım ilişkiden sıkılmış :Süzgünüm buda bahanesi olmuş gibi geliyor bana yani çok mesaj atıyor çok arıyor diye insan sevdiğinden vazgeçer mi...bana dönmez gibi geliyor :Ssakın sen arayıp sorma istikrarlı ol o arar belki

bırazda baska sorunları vardı aılesıle ılgılı.psıkolojısıdebıraz kotudu bu yuzden kolay sey degıldı gercektn yasadıkları.hayatada kusmus bı ınsandı bıraz buyuzden.aramam zaten artık ben elımden gelenı yaptım onn ıcın zor olur belkı ama alısmam lazım

ama bayadrı aynı seyı yapıodum bu yuzden cokk kez sans werdı bana.evet sevıldıgını bılıor benım gıbı kımsenın onu sevmedıgını sımdıye kadar sevmıcegınıde bılıyor kendısı dıor bunu.ama ıste keske sıkmasadım 1az sımdı uzuluo olmazdım keske:(
Erkekler kendilerini çok seven kadınları kolay kolay unutamaz. Terketse bile unutamaz. Sabret bakalım daha çok kısa bir süre geçmiş. Bence kendine hakim olmayı öğrenmelisin. Fazla üstüne düşme. Çünkü devamlı mesaj hayatının her anına müdahale gibi hissettirir. Erkekler somut, kadınlar soyut şeylerden mutlu oluyor.
Biraz serbest kalsın, kontrolun elinde olduğunu düşünmesine fırsat ver bakalım.

Hep aynı bahane, hep aynı terane, sanırım bütün erkekler bu konuda anlaşmış, benim ex de böyle diyordu bi ara, yok çok yoğun çalışıyorum, yok üstüme çok geliyorsun, yok çok sık mesaj atıyorsun, ama meğer sonradan çıktı kokusu, derdi eski sevgilisiymiş, hep aynı bahaneler, sıkılınca ne diceklerini bilemiyorlar, bu sözleri söylemek daha kolaylarına geliyor sanırım, oysa biz elimizden geleni yaparız onlar için, bi ilişkiyi yürütmek için, o ilişkiyi ayakta tutabilmek için, kendimizi rezil rüsva ederiz yetmez, dayak yeriz onlardan yetmez, sövüp süpürürler yetmez, aldatırlar yetmez, kırarlar, üzerler, ağlatırlar bizi, oda yetmez, çok güvenip birlikte olursun, kendini ona adarsın, hep alttan alırsın, ona bi çocuk verirsin, onca acıyı, sancıyı çekersin, belki çok klasik olucak ama saçını süpürge edersin yine de yetmez yaa, yaranamazsın bi türlü, erkek milletine ne yapsan ne etsen de yaranılmaz, istersen geber öl, intihar et, hiç umurlarında bile olmaz, hiç takmazlar bile, onların doğasında var bu odunluk, yapıları böyle, çok sevsen de olmaz, az sevsen de olmaz, ilgilenirsin üstüme gelme derler, ilgilenmessin bu sefer de ilgilen diye mızmızlanırlar, yok anam yok yaa, şu erkek milletini çözen, anlayan olursa bana da bi anlatsın lütfen mümkünse.

Son düzenleme:
bırazda baska sorunları vardı aılesıle ılgılı.psıkolojısıdebıraz kotudu bu yuzden kolay sey degıldı gercektn yasadıkları.hayatada kusmus bı ınsandı bıraz buyuzden.aramam zaten artık ben elımden gelenı yaptım onn ıcın zor olur belkı ama alısmam lazım

anladım zamana bırak o zaman sorunlarını çözsün kafasını toplasın psikolojisini düzeltsin bakalım ne olacak ...anlattıkların çok yüzelysel tam yorum yapamıyorum açıkçası,ama şimdi önemli olan sensin sen kendini nasıl toplayacaksın evet ilkler özeldir ama zman herşeyin ilacıdır unutmazsın belki ama yaşadıkların değerini kaybedince ne yaşadığının bi anlamı olmuyor..çok zor bi süreç inş kolay atlatırsın

Erkekler kendilerini çok seven kadınları kolay kolay unutamaz. Terketse bile unutamaz. Sabret bakalım daha çok kısa bir süre geçmiş. Bence kendine hakim olmayı öğrenmelisin. Fazla üstüne düşme. Çünkü devamlı mesaj hayatının her anına müdahale gibi hissettirir. Erkekler somut, kadınlar soyut şeylerden mutlu oluyor.
Biraz serbest kalsın, kontrolun elinde olduğunu düşünmesine fırsat ver bakalım.

evet atmamalıyım aramamlıyım bu sefer yapmam gerek bunu yapıcamda kendıme hakım olucam.hıc ayrı kalmadıgımız ıcın her dakkamzdan hberımız oldugu ıcın 2 gun bıleuzun gelıyo bana ama dayanmalıyım dayanmak zorundayım.biraz bole rahat kalsın belkı ıyı gelır onun ıcın.tesekkr ederım yorumun ıcın azda olsa ıcımı rahatlattın

Psikolojik sorunları olabilir, herkesin psikolojik sorunları var, hepimizde oluyor, ama bunları sana yansıtmaması gerekir, psikolojik sorunu var diye acısını senden çıkartmaya hakkı da yok, sen destek olmaya çalışmışsın, onun yaptığına bak, yok işte ben diyorum yaranılmaz diye yaa, yaranamassın canım, yarın bi gün döner gelir tekrardan, sen bi süre sessiz kal bakalım, ben kaldım kaldım da ne oldu gerçi ama, neyse hayırlısı olsun hakkınızda.

anladım zamana bırak o zaman sorunlarını çözsün kafasını toplasın psikolojisini düzeltsin bakalım ne olacak ...anlattıkların çok yüzelysel tam yorum yapamıyorum açıkçası,ama şimdi önemli olan sensin sen kendini nasıl toplayacaksın evet ilkler özeldir ama zman herşeyin ilacıdır unutmazsın belki ama yaşadıkların değerini kaybedince ne yaşadığının bi anlamı olmuyor..çok zor bi süreç inş kolay atlatırsın

evet ins zamanla hersey yoluna girer eskısı gıbı hayatımda olur yıne ins.sevdıgıne cok ınandıgım ıcın uzun zaman gecsede gerı donecekmıs gıbı gelıor ıns olede olur. tesekkr ederim yourumn ıcın az da olsa rahtlattn ıcımı

evet atmamalıyım aramamlıyım bu sefer yapmam gerek bunu yapıcamda kendıme hakım olucam.hıc ayrı kalmadıgımız ıcın her dakkamzdan hberımız oldugu ıcın 2 gun bıleuzun gelıyo bana ama dayanmalıyım dayanmak zorundayım.biraz bole rahat kalsın belkı ıyı gelır onun ıcın.tesekkr ederım yorumun ıcın azda olsa ıcımı rahatlattın
Üzülme su akar yolunu bulur herşey yoluna girer inşallah. Herşeyin hayırlısı kim ne derse desin.

Psikolojik sorunları olabilir, herkesin psikolojik sorunları var, hepimizde oluyor, ama bunları sana yansıtmaması gerekir, psikolojik sorunu var diye acısını senden çıkartmaya hakkı da yok, sen destek olmaya çalışmışsın, onun yaptığına bak, yok işte ben diyorum yaranılmaz diye yaa, yaranamassın canım, yarın bi gün döner gelir tekrardan, sen bi süre sessiz kal bakalım, ben kaldım kaldım da ne oldu gerçi ama, neyse hayırlısı olsun hakkınızda.

bende cnm sııkn moralım bozuk oldugunda yanımda destekoluck bırılerını ısterım ama o farklıdı.yalnız kalmayı daha cok sevıodu oyuzden belkı iyi gelir ona.ole cnm hayrlısı neyse oolsn soradan uzlmektense sımdı uzlmek daha ıyıdır belkı zor olsada

biriside farklı olsun be anacım kafamı kırıcam iliskiden sıkılan yorulan beylerin yeni numarası salakça bi sebebten doalyı çekip gitmek o bi bahanee yani .:)

Back
X