Sizce durum nedir?

sonbaharyaGmurlari

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2012
1.022
342
83
Konya
bir arkadaşım bu pazar nişanlandı.tanışalı 2 ay oldu olmadı çocuğun ailesi çok istedi çocuk da istedi nişanlandırlar aile arasında oluverdi.arka.öğretmen çocuk da öğretmen.daha tam tanımıyorlar açıkçası birbirini.arkadaşım 29 yaşında ve evde kalma psikolojisi de yaşıyordu hemen kabul ediverdi.çocuk abdestli namazlı zarar gelmez diye.neyse nişan günü ben dahil çok kişi farketmiş çocuğun gözleri fır dönüyor.bir kız vardı ona bakmış ben de hissettim bana da baktı.çocuğa pek güvenemedim açıkçası.ark.bugün beni aradı moralim çok bozuk dedi.o da farktetmiş başka kızlara baktığını da tatsızlık çıksın istememiş.sizce durum nedir? bunların sonu iyi gelir mi?

bence senin arkadaşın yakın ya da uzak bi gelecekte aldatılmaya mahkum. arada aşk yok sevgi yok dolayısıyla sadakat de yok. gözü nişan günü bile sen dahil başka hatunlara dikilmiş bi damat adayı. sevmeden laf ola beri gele evlenmiş olmak için yapılan bi evlilikten ne kadar hayırlı son gelirse onların sonu da o kadar hayırlı olur.

Abdestin namazın arkasına saklanan nice sahtekarlarda var. Abdesti de namazı da kişinin kendinedir. Namaz kılandan zarar gelmez diye bir olgu yok.

Sonra kişi hasta çıkınca, psikopat cıkınca, "Abdestli , namazlı" larda böyleyse gibi bir söylem doğuyor. Namazı abdesti alet etmemek lazım.

Panik yapacak bişey yok. Çoçuk abdesti namazlıymış, bişey olmazz:ssz:

ayy çok güldüm bu yoruma:))namaz kılmak oruç tutmak çok güzelde.bu ülkede her namaz kılan dürüst mü be güzelim ahhh ahhh...bi de bunu söyleyen bi eğitimci ya inanamıyorum.çocuklarımız kimlere emanet.Allah arkadaşınıza akıl fikir versin.
A

Siz çok müdahale etmeyin bence, sonuçta kendisi de fark etmiş, eğer aklını kullanabiliyorsa zaman içinde daha iyi anlayacaktır, bir şekilde açık verecektir, etki altında kalıp ayrılması iyi olmaz bence, ama umarım görür ortada ki tuaflığı

yol yakınken atsın nişanı kendi nişanında bile etraftaki kızları kesen bir adamdan hayır mı gelir

29 yaşında bir insan arkadaşınız.
eminim asslında ne yapması gerektiğini biliyordur.
Çokta tanımadığı bir adamla evlenmeye kalkmak bir hata,
referans aldığı şeyler başka bir hata.
ayrılacak yol yakınken,
gözleri şimdiden kızın arkadaşlarına kayıyorsa sonrası daha vahim

Son düzenleme:
cübbeli ahmet te abdestli namazlı ... 29 yaşında kocaman kız hemde öğretmen nasıl böyle cahilce davranabiliyor acaba,bunlar mı sağlıklı,bilgili nesil yetiştirecekler pehhhh.karışma arkadaşım kendide görmüş madem sonra sen zararlı çıkarsın

yani genelleme yapmıyayım ama o tarz erkekler çok bişey yaşamadıkları için genelde gözleri dışarda oluyor. bir kaç tane öyle tanıdığım var. yani hayatlarında kız görmemiş gibi öküz gibi bakarlar. o yüzden her zaman için herşeyi yaşamış birşeyde gözü kalmamış erkek biraz daha mantıklıdır. Allah yardımcısı olsun. eşimin eski patronu bile aynı durumdaydı. evli çocuğu var eşi kapalı ama iş yerindeki kız diploması bile yokken alımlı mini etekli die çalıştırıolardı ve herşeylerini o kıza danışıolardı. hayatlarında hiç kız görmemiş gibi. kızda iki ortağı parmağında oynatıyordu. Allah korusun devir kötü. bunu hissedip kullanan hemcinslerimizde olabiliyor malesef

Nedir bu evde kaldım korkusu :31: hayata karşı nankörlük olduğunu düşünüyorum. İşi var gücü var sağlıklı,her şey tamam. he tabi hayırlı bir kısmetle aşkla sevgiyle hayat daha güzel olur ama evde kaldım korkusuyla, takıntı haline getirip evlenmek hiç doğru değil.. Daha adama gelemedim bile..

Gerçek, namazında niyazında adam bunu belli etmez.. reklam yapmaz.. :19: Asıl bunun reklamını yapandan korkacaksın. Namaz kılıcam diye odaya kapanıp sevgilisiyle konuşanları da duyduk.. :ssz:

bir arkadaşım bu pazar nişanlandı.tanışalı 2 ay oldu olmadı çocuğun ailesi çok istedi çocuk da istedi nişanlandırlar aile arasında oluverdi.arka.öğretmen çocuk da öğretmen.daha tam tanımıyorlar açıkçası birbirini.arkadaşım 29 yaşında ve evde kalma psikolojisi de yaşıyordu hemen kabul ediverdi.çocuk abdestli namazlı zarar gelmez diye.neyse nişan günü ben dahil çok kişi farketmiş çocuğun gözleri fır dönüyor.bir kız vardı ona bakmış ben de hissettim bana da baktı.çocuğa pek güvenemedim açıkçası.ark.bugün beni aradı moralim çok bozuk dedi.o da farktetmiş başka kızlara baktığını da tatsızlık çıksın istememiş.sizce durum nedir? bunların sonu iyi gelir mi?

tühh yaa daha guzelleri varmış ben ne yaptım yaaa :25:

aldatılma duygusuyla yaşamak zor olur arkadaş için...
ALLAH hayırlısını nasip etsin..
abdestli namazlı olması güzel ama gözü niye dışarda çelişkili yaşıyoruz her şeyi dinimizi bile (tövbe tövbe)...
bastırılmış duygular ve patlama yaşanmış olabilir :)

2 ayda nişan yapmak büyük cesaret.
29 yaşında,sanıyorum meslek sahibi genç bir kadın...
Nasıl böyle bir oldu bittiye gelir anlamıyorum.
Böyle yangından mal kaçırır gibi ısrar eden taraftan,genellikle bir bityeniği çıkar.

Back
X