Sizce durum nedir?

Ben kısa süreli ilişkilerin , evliliğe gitmesi taraftarı değilim şahsen.
Benim bir arkadaşım vardı, çocuk evlenelim diyordu sürekli.2-3 ayda.
Arkadaşım hemen kaptırıp öyle evlenmedi.
Sonuç,6 ayın sonunda çocuk , arkadaşımı aldattı :)
İyi ki de o kadar kısa sürede evlenmemişim dedi.
Yani şimdi evlenseydi, evliliğinin 2,3. ayında aldatılmış ve boşanmış olacaktı.
Bence arkadaşınız evliliğinin süresini uzatsın.

Yetiskin insan sonucta karisma ustune kalir dicem ama yakin arkadasda bile bile atese atilmaz ki:((
Ustu kapali bisiler yapanirsin belki

Esim tanistiktan uc gun sonra evlenme teklif etti 1 ay icinde evlendik.
8 sene oldu ve son tanisma yil donumunu Istanbulda cok guzel ask dolu sekilde kutladik:))
Telefonda Balim diye kayitliyim ve msj gonderirken pamukprensesim der hep.
Cok gorduk burda 10 yil sevgili kalipta daha evliligin basinda aldatan erkegi..
Kader biraz bu bence...

arkadaşın tanımaya başlamış işte ama bıraz geç kalmış bence asla mudahil olma sana patlar bıde sadece dınle yönlendırme

ayyy arkadaslar cok dogru soylemis inanki 12 yada 13 yasinda falandim babam koye gidecegiz yaz tatilinde denizde var hem tatil hemde kazik kadar oldunuz din egitimi alin kuznlerinizle gider gelirsiniz dedi ok dedik kardesimle ilk gun caminin imami tek tek kizlari erkekleri kuran yada dua icin cagiriyor adini unuttum kurani kerim koyuluyor ustune baktim imam ayagini uzatmis kizlarin bacaklarini oksuyor bir iki derken herhalde kadrolu olduk baktim tam ben duami okucam ayagini yavas yavas uzatiyor tam uzattigi sirada igne batirdim sonra gitmiyorum babam kiziyor gitmis sormus hocam gelmiyor birseymi dedin yuzsuz pantalonla geleceksen gelme dedim demis babam delirmis gibi kizdi bende dedim yalan baba boyle boyle hatta kuzenlere sor onlarda ne saf kalpliler gikkklari cikmiyor babam sormus heeee demisler bazende evine cagiriyor bizi sevmeye demisler babam koy kahvanesinde amcamlara bakmaya gitmis delirmis gibi onlarda sorunca ne oldu kim imama ispiyonladiysa hoca hanimida alip viiiiiiiinnnnnnnnnnn sirra kadem basti her sakali olan hoca olsaydi ooooo bizim memlekette ne cok evde kaldim korkusu var arkadas millet yurtdisinda 30dan asagi evlenmiyor bizdede 25 olunca bir telas bir telas sonuc yanlis secim mutsuz kadin iki arada kalmis sucsuz gunahsiz melekler :ssz:

sırf evde kalmıyım diye yapılan evlilik en yanlış düşünce tarzı bana göre, mutsuz evli olmaktansa mutlu yanlız olmak daha mantıklı ,

8 sene oldu ve son tanisma yil donumunu Istanbulda cok guzel ask dolu sekilde kutladik:))
Kader biraz bu bence...

hem kader hemde şans bence, siz şanslısınız ama büyük risk... açıkçası ben cesaret edemezdim ama kaderde varsa insanın ağzı dili bağlanıyor bazen, mutluluğunuz daim olsun

bir arkadaşım bu pazar nişanlandı.tanışalı 2 ay oldu olmadı çocuğun ailesi çok istedi çocuk da istedi nişanlandırlar aile arasında oluverdi.arka.öğretmen çocuk da öğretmen.daha tam tanımıyorlar açıkçası birbirini.arkadaşım 29 yaşında ve evde kalma psikolojisi de yaşıyordu hemen kabul ediverdi.çocuk abdestli namazlı zarar gelmez diye.neyse nişan günü ben dahil çok kişi farketmiş çocuğun gözleri fır dönüyor.bir kız vardı ona bakmış ben de hissettim bana da baktı.çocuğa pek güvenemedim açıkçası.ark.bugün beni aradı moralim çok bozuk dedi.o da farktetmiş başka kızlara baktığını da tatsızlık çıksın istememiş.sizce durum nedir? bunların sonu iyi gelir mi?

çocuğun ailesi huyunu biliyordu demekki hemen olsun istemişler hiçbirşey hiçkimse göründüğü gibi değil 29 yaşındaki arkadaşının bunu bu yaşına kadar kavramış olması lazım..çokmu çirkindide evde kaldığını düşünüyordu ne çirkinler var Allah çirkin şansı vermiş valla :52: bence yol yakınken dönsün senin yapacağın şey arkadaşını uygun dille caydırmak..

Kader biraz bu bence...

Biz de cok kisa zamanda tanisip evlendik 3 ay gibi bi surede pismanda olmadim hersey gayet iyi :)
.gercekten kader ve sans isi :) boyle mutlu evlilikleri gorunce seviniyorum.mutlulugunuz daim olsun insallah :)
Konu sahibi bence karismayin arkadasiniz durumun farkinda zaten gozgore gore de evde kalmayayim diye evlenmez umarim.

hem kader hemde şans bence, siz şanslısınız ama büyük risk... açıkçası ben cesaret edemezdim ama kaderde varsa insanın ağzı dili bağlanıyor bazen, mutluluğunuz daim olsun

Evet tamamen sans.
Allah bozmasin insallah.
O etmese bile ben ederdim teklifi o derece baglanmistim uc gunde:))
Allah herkeze hayirlisini nasip etsin

Biz de cok kisa zamanda tanisip evlendik 3 ay gibi bi surede pismanda olmadim hersey gayet iyi :)
.gercekten kader ve sans isi :) boyle mutlu evlilikleri gorunce seviniyorum.mutlulugunuz daim olsun insallah :)
Konu sahibi bence karismayin arkadasiniz durumun farkinda zaten gozgore gore de evde kalmayayim diye evlenmez umarim.

Sizede omur boyu mutluluk dilerim canim. :)

ben bundan daha iyisini hayatta bulamam diyor

abdest namaz var diye hemen evlenmesi gerekmiyodu heralde nişan gününde kızları süzmùş salak herif

bir arkadaşım bu pazar nişanlandı.tanışalı 2 ay oldu olmadı çocuğun ailesi çok istedi çocuk da istedi nişanlandırlar aile arasında oluverdi.arka.öğretmen çocuk da öğretmen.daha tam tanımıyorlar açıkçası birbirini.arkadaşım 29 yaşında ve evde kalma psikolojisi de yaşıyordu hemen kabul ediverdi.çocuk abdestli namazlı zarar gelmez diye.neyse nişan günü ben dahil çok kişi farketmiş çocuğun gözleri fır dönüyor.bir kız vardı ona bakmış ben de hissettim bana da baktı.çocuğa pek güvenemedim açıkçası.ark.bugün beni aradı moralim çok bozuk dedi.o da farktetmiş başka kızlara baktığını da tatsızlık çıksın istememiş.sizce durum nedir? bunların sonu iyi gelir mi?

insanları ıbadetlerıne göre ıyı ınsan kötu ınsan dıe ayıracaksak ohoooo....vala adam degılmıs herkesın ıbadetı kendınee...evde kaldım da ne demekkkkyarın bırgun aldatıldım dıee dövünmeden aklını basına alsınnnyol yakınken....

Back
X