- 18 Temmuz 2016
- 757
- 656
- 23
Yeni uye oldum yaa tuaf tuaf isler yapiyomBirde syi merak ediyorumm bu bazi kisilerde bebegin haftasi falan cikiyor o sadece gebelerde cikiyor demi??
Inşallah canım Allah herkesin gonlüne göre versin. Sende inşallah sağlıklı ve mutluluğunuza mutluluk katacak meleğini kucağina alırsın!Helal olsun sıze . Valla takdir ettım . Rabbim mutlulugnuzu daim etsin :) hayırlısıyla alırsın meleğinl inşallah kucağına :)
Inşallah canım Allah herkesin gonlüne göre versin. Sende inşallah sağlıklı ve mutluluğunuza mutluluk katacak meleğini kucağina alırsın!
Canım kimisi 5 ay bekler kimisi 5 yıl kimisi ise 10 sene. Biz 5 sene bekledik ama eşmle asla ve asla "sorun sende" demedik. Bu çok büyük bir hata sakın! O senin eşin kocan sevdiğin insan ve sen (yada o) gururuyla oynuyorsun. Ne olmuş ikinizden birinde sorun varsa? Dünyanın sonu degil ya! Ne yapacaksın ayrılacakmısın, rezil mi edeceksin, sevmeyecekmisin?
5 sene sonunda ilk bebeğimin daha karnımda kalbi durdu. Eşimle değil birbirimizi suçlamak dahada yakın olduk. Şimdi allaha şükür yine hamileyim. Allahın taktiri 5 sene sonunda nasip etti bu mutluluğu. Birbirinizi suçlayacağınıza sahip çıkın doktora gidin ikinizde. Testine gelecek olursak 2. çizgi silikte olsa test pozitiftir. Ancak sen kanamadan hemen 3 gün sonra yaptığın için bu seni yanıltabilir. Ilkide sanki pozitif o da silik. Sakin ol panik yapma dua et eşini sev ve saygı duyun birbirinize. Biraz bekle bu iş aceleye gelmez 1-2 hafta sonra doktora git. Hatta kanaman olduysa zaten hemen git. Herşey yoluna girer. Gebelikle ilgili daha ne derdi olan insanlar var. Şükret...
Iknr canım, ben de merak ediyorum senin durumunu özel hastane falan yok mu bugün test yaptirabilecegin, çünkü 2 gün daha bekliycen 2. Test için, bir de ben de kimyasal gebelik yaşadım 2 kez idrar testi sureki pozitif çıkıyordu, vücut iyice atana kadar pozif çıkar, kan testinin artış sağlaması umutlandirabilir ancak
Teşekkürler, valla inan ekstra bişey yapmadıkSeeeyyy hayirli olsun hamileliginiz 5 sene sonra nasıl hamile kaldiniz?
Teşekkürler, valla inan ekstra bişey yapmadık. Ilk bebeğimin kalbi durdu. 5 ay sonra Allah 2.yi gonderdi.
Canım benim birinci kimyasal gebelikte bildiğin adet gibi olmustu, birkaç gün surmustu, ben belki dusuk olmaz diye bi umutla iki gün ayaklarımin altına yastık koymuştum böylece karnım da agrimisti biraz asla tavsiye etmem çünkü ne yaparsan yap dusecek çocuğu engelleyemiyorsun, ikinci kimyasal gebelikte de lekelenme oldu bir kaç gün, betahcg testim de bir günde çok az yükselmişti bir doktor kimyasal gebelik olabilir demişti başka doktora gittim lekelenmelere ve beta hcg testindeki az yükselişe rağmen benim umudum var bu bebekten demisti ama ama malesef lekelenmeler kana dönüşüp gebelik sonlandı. Sen de ilk gün kanama oldu diyorsun, yerleşme kanaması olsa açık pembe olurmuş, kırmızı ise benim pek umudum yok senin bebekten malesef ama kan testi sonucunu heyecanla bekliyorum açıkçası, inşallah meleğin sana çok iyi tutunur.Benim adetim boyle olmaz hic ilk defa boyle oldu ben baya kanamali adet olurum ilk uc gun yogun olur ve 5-7 gun arasi olur. Bu sefer ilk gun yogun ama 2-3-4 gun lekelenme seklinde
Canım benim birinci kimyasal gebelikte bildiğin adet gibi olmustu, birkaç gün surmustu, ben belki dusuk olmaz diye bi umutla iki gün ayaklarımin altına yastık koymuştum böylece karnım da agrimisti biraz asla tavsiye etmem çünkü ne yaparsan yap dusecek çocuğu engelleyemiyorsun, ikinci kimyasal gebelikte de lekelenme oldu bir kaç gün, betahcg testim de bir günde çok az yükselmişti bir doktor kimyasal gebelik olabilir demişti başka doktora gittim lekelenmelere ve beta hcg testindeki az yükselişe rağmen benim umudum var bu bebekten demisti ama ama malesef lekelenmeler kana dönüşüp gebelik sonlandı. Sen de ilk gün kanama oldu diyorsun, yerleşme kanaması olsa açık pembe olurmuş, kırmızı ise benim pek umudum yok senin bebekten malesef ama kan testi sonucunu heyecanla bekliyorum açıkçası, inşallah meleğin sana çok iyi tutunur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?