Sizce düşüncemde haklı mıyım? :(

Wopsy_fellow

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2016
12
1
1
34
Arkadaşlar öncelikle merhaba ben Gamze aramıza yeni katıldım. Kafamı karıştıran bir konu var ve sizinle paylaşmak istedim.
4 ay kadar önce bir beyle tanıştım çevrede ki herkesin ilgisini çeken ama kimseye pas vermeyen bir bey ulaşılmazlığı hoşuma gitti sanırım denk geldikçe merhabalaştım önyargıyla yaklaştım sadece biraz. Hiç ummazdım ama bu beyin ilgisini çektim sürekli bir araya gelmeye ve benimle sohbet etmeye çalıştı ve beni yakından tanımak istedi . beni tanıyan kime sorarsanız sorun birini böyle tanımak isteyeceğime peşinden koşacağıma kimseyi inandıramazsınız dedi . herçekten çok içten ve çok samimi benimle konuşurken bambaşka bir adam oluyor .sanirim Benden hoşlanıyor bende ondan ama sorun şu ki ; sosyal medyada biriyle zumba dansı hakkında kısa bir sohbet geçmiş ve şöyle bir yorum yapmış ; "İstanbul'da bir zumba hocası vardı çok güzel kadındı bu işlerle uğraşmasaydı dünyayı ayaklarının altına serebilirdim ." aklı acaba o zumba hocasında mı diye için içimi yiyor .
Aramızda birşeyler geçmeye başlamadan önce " 30 yaşına kadar hayatına bir sürü kadın gidip çıktı hepsine saygı duydum ama hiçbirini sevmedim." dediğine şahit olmuştum .
Bu kadın kafamı karıştırdı aklında başkası olan bir adam istemiyorum düşüncemde haklılık payım var mı yoksa abartıyor muyum ?

Erkekler bu tarz şeyler hep söylüyorlar sorsan hepsi playboy. Bence sizle birlite olduktan sonra da böyle konuşup konuşmadığı önemli olan.

Ne alakaymis zumbayla ugrasmasaydi dünyayi ayaklarinin altina serermis. Zumbaci olunca noluyomus ki?

Gidip sordum diyelim ; aklında o varsa bile bunu söyler mi sizce bana ? Neden söylesin.
Ben sadece başka objektif kişilerin gözünden yorum istiyorum.
He ben objektif degilim yani :) bak sana cok objektif sekilde cevap veriyorum:adamin akli o bayandadir hala.

Bence akışına bırak çok tuhaf sizinde illaki geçmişte yaşadığınız ilişkiler olmuştur sonuçta o zaman siz yoktunuz ama asıl konu şu bu beyi ne kadar tanıyorsunuz daha önce evlenmişmi bazı insanların ağzı başkadır içi başkadır kadınlarla haşır neşir olan erkekler sizi üzebilirler zaman tanımadan kapılmayın bence

Zumbaci ne alaka niye zumbaci ?
İkincisi. Yok ben kimsenin peşinden kosmazdim., yok efendim ssevgililerin olduda sevmedim 30 yaşına kadar klasik erkek egolari :) aklına ne diye takiyosun yasa ve gor bence

Yok tam anlamıyla Tanımıyorum ama yeterince tanıyorum diyelim daha önce başından evlilik falan geçmemiş .
İşte dediğine gore kimseyi sevmediği için !

Zumbaci ne alaka niye zumbaci ?
İkincisi. Yok ben kimsenin peşinden kosmazdim., yok efendim ssevgililerin olduda sevmedim 30 yaşına kadar klasik erkek egolari :) aklına ne diye takiyosun yasa ve gor bence
Aklımda soru işaretleri bırakıyor sonradan uzulmek istemiyorum

He ben objektif degilim yani :) bak sana cok objektif sekilde cevap veriyorum:adamin akli o bayandadir hala.
Size objektif değilsiniz demedim yanlış anlamışsınız. Objektif gözler derken siteyi kasteddim ki bunun içinde elbette siz de varsınız .
Yorum için de sağolun , bana da öyle geliyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…