• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce düşüncemde haklı mıyım? :(

Yok tam anlamıyla Tanımıyorum ama yeterince tanıyorum diyelim daha önce başından evlilik falan geçmemiş .
İşte dediğine gore kimseyi sevmediği için !

Dediğim gibi bazılarının ağzı başka konuşur içi başkadır yani size neden kadınları anlatıyorki? Tam tersi sizinle birşey düşünse sormadan anlatmaz şu kadar kadınla bu kadar kadınla oldum falan diye birde hiç birini sevmedim diye göz boyama kendini olduğundan farklı göstermek istemiş sakıncalı insan türünden

Dediğim gibi bazılarının ağzı başka konuşur içi başkadır yani size neden kadınları anlatıyorki? Tam tersi sizinle birşey düşünse sormadan anlatmaz şu kadar kadınla bu kadar kadınla oldum falan diye birde hiç birini sevmedim diye göz boyama kendini olduğundan farklı göstermek istemiş sakıncalı insan türünden
Bunları özel olarak benimle konuşmadı yakın arkadaşlarından öğrendim ufak bir araştırma yaptım geçmişiyle ilgili diyelim.

Erkek milleti degilmi? Evlenen kadar hepsi birer yalancı
Aklımda soru işaretleri bırakıyor sonradan uzulmek istemiyorum :KK43:
Belkide tamamen mizanseldir.hani erkeklerin adriana lima fotografina "kanka cok yalvardida istemedim " diye yazdiklari seykerdir. Yani ortada zumbaci yoktur bekji:)

Erkek milleti degilmi? Evlenen kadar hepsi birer yalancı

Belkide tamamen mizanseldir.hani erkeklerin adriana lima fotografina "kanka cok yalvardida istemedim " diye yazdiklari seykerdir. Yani ortada zumbaci yoktur bekji:)
Keşke öyle olsa .
Şu zumbacı hariç gerçekten hayalimde ki adam diğer bütün olumsuzlukları kabulum.

aklı hala o kadında mıdır bilemem ama;
" beni tanıyan kime sorarsanız sorun birini böyle tanımak isteyeceğime peşinden koşacağıma kimseyi inandıramazsınız" lafını kendisinden duyduğum bir adamı çok da ciddiye almam.
hoş, dünyayı zumbacı hatunun ayaklarının altına sermekten bahseden de aynı adam ve yukarıdaki cümlesiyle çok fena çelişiyor.
dediğim gibi ciddiye alınacak bir adam değil bence.

Başka kadınlar hakkında orada burada konuşan birinden koşarak uzaklaşırım.
Bana biraz küstah gibi geldi.
Sanki dans hocası da kollarını açmış onu bekliyor ya da hayatına aldığı sevemediği ama saygı duyduğu kadınlar onun için ölüyormuş gibi.
Ben olsam bir kadın olarak o silsileye katılmazdım.

İtici geldi. O nasıl kendınden eminlik öyle :KK12:

Arkadaşlar öncelikle merhaba ben Gamze aramıza yeni katıldım. Kafamı karıştıran bir konu var ve sizinle paylaşmak istedim.
4 ay kadar önce bir beyle tanıştım çevrede ki herkesin ilgisini çeken ama kimseye pas vermeyen bir bey ulaşılmazlığı hoşuma gitti sanırım denk geldikçe merhabalaştım önyargıyla yaklaştım sadece biraz. Hiç ummazdım ama bu beyin ilgisini çektim sürekli bir araya gelmeye ve benimle sohbet etmeye çalıştı ve beni yakından tanımak istedi . beni tanıyan kime sorarsanız sorun birini böyle tanımak isteyeceğime peşinden koşacağıma kimseyi inandıramazsınız dedi . herçekten çok içten ve çok samimi benimle konuşurken bambaşka bir adam oluyor .sanirim Benden hoşlanıyor bende ondan ama sorun şu ki ; sosyal medyada biriyle zumba dansı hakkında kısa bir sohbet geçmiş ve şöyle bir yorum yapmış ; "İstanbul'da bir zumba hocası vardı çok güzel kadındı bu işlerle uğraşmasaydı dünyayı ayaklarının altına serebilirdim ." aklı acaba o zumba hocasında mı diye için içimi yiyor .
Aramızda birşeyler geçmeye başlamadan önce " 30 yaşına kadar hayatına bir sürü kadın gidip çıktı hepsine saygı duydum ama hiçbirini sevmedim." dediğine şahit olmuştum .
Bu kadın kafamı karıştırdı aklında başkası olan bir adam istemiyorum düşüncemde haklılık payım var mı yoksa abartıyor muyum ? :KK43:

ben sorun göremedim sonuçta begenmıs olabılır ama hayat tarzı meslegı vs vs yüzünden yaklaşmamıştır olmamıştır yanı...mısal bır oyuncuyla tanışırız cok begenırız ah keşke oyuncu olmasaydıda bır sekılde bırlıkte olabılırdık deriz yolumuza devam ederız...gbı gıbı....
dert edecek bırsey degıl...oluruna bırakın

Adam tangocu kafası yaşıyor, zumbacıya yürüyor, siz kenarda bekliyorsunuz gibi.. Olmaz o iş, size net değil, sırf çelişki.. :KK14:

Back
X