Arkadaşlar öncelikle merhaba ben Gamze aramıza yeni katıldım. Kafamı karıştıran bir konu var ve sizinle paylaşmak istedim.
4 ay kadar önce bir beyle tanıştım çevrede ki herkesin ilgisini çeken ama kimseye pas vermeyen bir bey ulaşılmazlığı hoşuma gitti sanırım denk geldikçe merhabalaştım önyargıyla yaklaştım sadece biraz. Hiç ummazdım ama bu beyin ilgisini çektim sürekli bir araya gelmeye ve benimle sohbet etmeye çalıştı ve beni yakından tanımak istedi . beni tanıyan kime sorarsanız sorun birini böyle tanımak isteyeceğime peşinden koşacağıma kimseyi inandıramazsınız dedi . herçekten çok içten ve çok samimi benimle konuşurken bambaşka bir adam oluyor .sanirim Benden hoşlanıyor bende ondan ama sorun şu ki ; sosyal medyada biriyle zumba dansı hakkında kısa bir sohbet geçmiş ve şöyle bir yorum yapmış ; "İstanbul'da bir zumba hocası vardı çok güzel kadındı bu işlerle uğraşmasaydı dünyayı ayaklarının altına serebilirdim ." aklı acaba o zumba hocasında mı diye için içimi yiyor .
Aramızda birşeyler geçmeye başlamadan önce " 30 yaşına kadar hayatına bir sürü kadın gidip çıktı hepsine saygı duydum ama hiçbirini sevmedim." dediğine şahit olmuştum .
Bu kadın kafamı karıştırdı aklında başkası olan bir adam istemiyorum düşüncemde haklılık payım var mı yoksa abartıyor muyum ?