• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce duygularım karşılıklı mı yardım!

Uzun zamandır hoşlandığım biri var fakat duygularından emin değilim ne yapmalıyım :(

iyi de canım sen anlamadıysan biz buradan nasıl anlayalım. biraz anlatsaydın sana karşı davranışları nasıl?

mesela seni görünce gözlerinin içi parlıyor mu? seninle ilgileniyor mu? seni görmek için çaba harcıyor mu?

gözlerini senden alamıyor mu? gibi. bu tarz davranışları var mı?

iyi de canım sen anlamadıysan biz buradan nasıl anlayalım. biraz anlatsaydın sana karşı davranışları nasıl?

mesela seni görünce gözlerinin içi parlıyor mu? seninle ilgileniyor mu? seni görmek için çaba harcıyor mu?

gözlerini senden alamıyor mu? gibi. bu tarz davranışları var mı?

Haklısın canım. Gözlerimin içine bakıyor konuşurken bazen mutlu yanımda bazende huzursuz olduğunu hissediyorum.Yada bana öyle geliyor bilmiyorum. Mnik hareketlerle birşeyler anlatmaya çalışıyor yada bana öyle geliyor. Mesela çok konuşkan biri ama biz yalnız kalınca susuyoruz. Ben heyecandan konuşamıyorum o niye konuşmuyor bilmiyorum.

ben aşkımı ilk bulduugmda 3 saa tkonusmustum.cunku farkinda olmadan cok kounsacak sey bulmusuz sen duusn gerisini:))tabi heyecandan suskunlukta olabilir

Haklısın canım. Gözlerimin içine bakıyor konuşurken bazen mutlu yanımda bazende huzursuz olduğunu hissediyorum.Yada bana öyle geliyor bilmiyorum. Mnik hareketlerle birşeyler anlatmaya çalışıyor yada bana öyle geliyor. Mesela çok konuşkan biri ama biz yalnız kalınca susuyoruz. Ben heyecandan konuşamıyorum o niye konuşmuyor bilmiyorum.

gözlerinin içine bakarak konuşuyorsa onun da duyguları olabilir bence.:8:

sen biraz duygularını belli et bence ona göre anlarsın. hem duyguları varsa açıladabilir ümit verirsen:34:

Back
X