Sizce eklesemmi

rainyy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
4.152
Puanlar
173
Sevgilisi olan biri var onu takip etmek istiyorum instagramdan ama kabul ediceginide sanmiyorum ne yapayim sizce fikir verir misiniz?

Ekle adama mesaj at hatta yine de bişi olmaz bacım

Sevgilisi olan biri var onu takip etmek istiyorum instagramdan ama kabul ediceginide sanmiyorum ne yapayim sizce fikir verir misiniz?
Allah sana tez zamanda akıl, fikir ve şifa versin inşallah. Hiç vazgeçmiyorsun ,aynı yolda devam etmeye kararlı gibisin.

Senin artık bunu bilerek yaptığını düşünüyorum, arada aksiyon olsun diye yazıyorsun bu tip şeyler, sıkıntıdan falan.. Yoksa bı insanın bu kadar gurursuz, seviyesiz olabileceğini düşünmek istemiyorum.

Ne kadar abarttin sanki esi ya belkide ayrilcaklar ne yani

Ne kadar abarttin sanki esi ya belkide ayrilcaklar ne yani
Ben mi abarttim, şuradan bir kişi çıkıp sana hak versin, ben de birşey bilmiyorum, kadınların özellikle hassas olduğu bı konuyu getirip getirip açıyorsun, sırf milleti şu konuda giciklandirmak için bir de pişkin cevaplar veriyorsun, bu kadar arsız yüzsüz olunmaz bence bilerek yapiyorsun.

Evet aynen bilerek yapiyoum bence beni kinama. Birazda benim gibi bakip dusunebilrsin.

Sen iyi misin dua topiklerinde falan da bulunuyorsun bu yaptığın hakka girmek olmuyor mu neden başkasının sevgilisine eşine yazmaya çalışıyorsun
Yo degill. Gonul laf dinlemiyor belki
İleride sevgiline eşine de bir kız yazar buluşurlar. Sen de dersin ay kızın gönlü laf dinlememiş bir şey olmaz ben anlayışla karşılıyorum dersin

Leylaaaaaaa eklersen ne olur ki sevgilisini ilan eden belli eden erkek seviyordur. Sen bir türlü eş bulamayan kadın değil misin dualar eden yanlış hatırlamıyorsam Allah'ta sana vermiyor işte herkes kalbinin ekmeğini yer.

Çok yanlış kınamak için demiyorum bunu. İnsanların ilişki huzurunu kaçırma hakkımız yok.

`