Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoslaniyorum halaSevgilisi varsa ne amaçla takip isteği atacaksinki?
Konu sahibini tanimiyorsunuz sanirim, asla bekarla işi olmaz, ya evli, ya sevgilisi olan hep öyle birilerini bulur, üçüncü kişidir kendisi.Sevgilisi varsa ne amaçla takip isteği atacaksinki?
Allah sana tez zamanda akıl, fikir ve şifa versin inşallah. Hiç vazgeçmiyorsun ,aynı yolda devam etmeye kararlı gibisin.Sevgilisi olan biri var onu takip etmek istiyorum instagramdan ama kabul ediceginide sanmiyorum ne yapayim sizce fikir verir misiniz?
Senin artık bunu bilerek yaptığını düşünüyorum, arada aksiyon olsun diye yazıyorsun bu tip şeyler, sıkıntıdan falan.. Yoksa bı insanın bu kadar gurursuz, seviyesiz olabileceğini düşünmek istemiyorum.Sevgilisi olan biri var onu takip etmek istiyorum instagramdan ama kabul ediceginide sanmiyorum ne yapayim sizce fikir verir misiniz?
Ne kadar abarttin sanki esi ya belkide ayrilcaklar ne yaniSenin artık bunu bilerek yaptığını düşünüyorum, arada aksiyon olsun diye yazıyorsun bu tip şeyler, sıkıntıdan falan.. Yoksa bı insanın bu kadar gurursuz, seviyesiz olabileceğini düşünmek istemiyorum.
Sevmek suc mu?Allah sana tez zamanda akıl, fikir ve şifa versin inşallah. Hiç vazgeçmiyorsun ,aynı yolda devam etmeye kararlı gibisin.
Sevgilisi olan ve evli olan birini ısrarla eklemeye çalışmak ve onu sevmek suç evet. Aynı zamanda takıntı.Sevmek suc mu?
Ben mi abarttim, şuradan bir kişi çıkıp sana hak versin, ben de birşey bilmiyorum, kadınların özellikle hassas olduğu bı konuyu getirip getirip açıyorsun, sırf milleti şu konuda giciklandirmak için bir de pişkin cevaplar veriyorsun, bu kadar arsız yüzsüz olunmaz bence bilerek yapiyorsun.Ne kadar abarttin sanki esi ya belkide ayrilcaklar ne yani
Yo degill. Gonul laf dinlemiyor belkiSevgilisi olan ve evli olan birini ısrarla eklemeye çalışmak ve onu sevmek suç evet. Aynı zamanda takıntı.
Evet aynen bilerek yapiyoum bence beni kinama. Birazda benim gibi bakip dusunebilrsin.Ben mi abarttim, şuradan bir kişi çıkıp sana hak versin, ben de birşey bilmiyorum, kadınların özellikle hassas olduğu bı konuyu getirip getirip açıyorsun, sırf milleti şu konuda giciklandirmak için bir de pişkin cevaplar veriyorsun, bu kadar arsız yüzsüz olunmaz bence bilerek yapiyorsun.
Senin yaşadığın şey "gönül laf dinlemiyor " mevzusu değil, takıntılı ve saplantılısın. Tedaviye ihtiyacın var.Yo degill. Gonul laf dinlemiyor belki
İleride sevgiline eşine de bir kız yazar buluşurlar. Sen de dersin ay kızın gönlü laf dinlememiş bir şey olmaz ben anlayışla karşılıyorum dersinYo degill. Gonul laf dinlemiyor belki
Bilmiyordum bekarlar dururken neden acaba özellikle evli ya da sevgilisi olan? Normal değil.Konu sahibini tanimiyorsunuz sanirim, asla bekarla işi olmaz, ya evli, ya sevgilisi olan hep öyle birilerini bulur, üçüncü kişidir kendisi.
Senin için eşi olması da fark etmiyor ki, evli adamlara da dadanıyorsun takıntılı hasta mısın nesin teşhisin de belli değilNe kadar abarttin sanki esi ya belkide ayrilcaklar ne yani
Çok yanlış kınamak için demiyorum bunu. İnsanların ilişki huzurunu kaçırma hakkımız yok.Sevgilisi olan biri var onu takip etmek istiyorum instagramdan ama kabul ediceginide sanmiyorum ne yapayim sizce fikir verir misiniz?