Sizce En Büyük Dert Ne?

Belki linçleyecekler ama anne karnında 2 3 aylık kaybedilen doğmamış bebekle 10 yaşında kaybettiğin çocuk aynı olamaz yaşanmışlıklar verdiğin emek anı hatıralar var bir kere insanın aklına üzülmesi için binlerce anı gelebilir. Allahım kimseye yaşatmasın tabiki ama aynı acı olduğunu düşünmüyorum. Parada öyle 100bin kaybettiğin para ile 1 milyon kaybettiğin bir olmaz.

Aynı yollardan geçmiş biri olarak seni o kadar iyi anlıyorum ki.. Rabbim en kısa zamanda en hayırlısını, en güzelini nasip etsin. Sana kocaman sarılıyorum.

Aynı yollardan geçmiş biri olarak seni o kadar iyi anlıyorum ki.. Rabbim en kısa zamanda en hayırlısını, en güzelini nasip etsin. Sana kocaman sarılıyorum.
Allah razı olsun çok sağolun Çarşamba günü yavrumu transfer ettikleri yerde aldılar benden hala kendime gelemiyorum geçecek değil mi inşallah geçecek

Tekrar ediyorum benim düşüncem. Herkesin acısı kaybı kendi hissettiği kadar büyüktür. 20 yıl evlat hasreti çeken birinin gebe kalınca karnında kaybettiği acıyla belki 20 yaşındaki evladın acısı aynıdır.

Tüm birikimin varın yoğun yüz binse , tıpkı konu sahibinin tüm birikimini kaybettiği kadar üzülürsün. Üzüntünün kıyası yapılmaz her dert kişiye göre büyük ya küçüktür.( Bence)

Anne kaybı net

Allah razı olsun çok sağolun Çarşamba günü yavrumu transfer ettikleri yerde aldılar benden hala kendime gelemiyorum geçecek değil mi inşallah geçecek
Şöyle düşün, o senin meleğin Rabbimin cennetinde seni bekliyor olacak. Ben bu şekilde düşünüyorum. İlk ve tek gebeligimdi ama yiyecek ekmeği yokmuş yavrumun. Benim de nasibimde anne olmak yokmuş, hayırlısı buymuş demek ki. Rabbim senden de razı olsun kuzum.

Allah inşallah sizede nasip eder sağlıkla guzellikle doğurup buyutursunuz

Gerçekten çok üzucu Allah nasip etsin ins

Ben öyle şeylere takılmıyorum.. Aksine biri ev, araba alsın o kişi adına çok seviniyorum. Tabi bu zamanda geliri ile yaşantısı bir olmayan insanları gördükçe şaşırmıyor değilim..
Benim üzüldüğüm bize nasip olmadı biz fırsatları kaçırdık alamadık şimdi işimiz daha zorlaşır yoksa başkası aldı diye üzülüyorum değil

Çocuğunun acı çektiğini görmek ve onu kaybetmekten daha büyük bir acı olabileceğini düşünemiyorum, para mara bunlar gelir geçer

Benim derdimi küçümseyen olabilir ama sizin yorumda tam beni anlatti

Amin

Çok güzel anlatmissiniz

En büyük dert-çözümü olmayan sağlık sorunudur bu dünyada. Çırpınır ama çözemezsen cehennemi yaşatır, allahım kimsenin başına vermesin. Çözümsüz sanılan herşeyin bir çözümü vardır bunun dışında. Bir de ani kayıp. Çok zor çok…

En büyük derdim; kendime her gün şu soruyu sormak ve cevap aramak.
"Akşama ne pişirsem?"

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…