- 14 Mart 2019
- 2.005
- 2.541
- 133
Belki linçleyecekler ama anne karnında 2 3 aylık kaybedilen doğmamış bebekle 10 yaşında kaybettiğin çocuk aynı olamaz yaşanmışlıklar verdiğin emek anı hatıralar var bir kere insanın aklına üzülmesi için binlerce anı gelebilir. Allahım kimseye yaşatmasın tabiki ama aynı acı olduğunu düşünmüyorum. Parada öyle 100bin kaybettiğin para ile 1 milyon kaybettiğin bir olmaz.Kıyasa gel ya, konunuza üzülüp yorum yapayım derken su alıntı vazgeçirdi.evet hanımefendi 2 yaş da aynıdır karnındaki 2 aylık da sen 90 yaşındayken 70 yaş evlat acısı da aynıdır . Candir çünkü canında hissettiğin!
Siz kendi capinizda bı ev parasına üzülüyorsunuz biri de kendi bütçesinde bin liraya üzülür anlatabiliyor muyum? Bı öğrenci bı kalemini kaybeder üzülür mesela. Her kayıp kişiye özeldir. En çok parayı siz kaybetmediniz en çok üzülen de siz olamazsınız
Aynı yollardan geçmiş biri olarak seni o kadar iyi anlıyorum ki.. Rabbim en kısa zamanda en hayırlısını, en güzelini nasip etsin. Sana kocaman sarılıyorum.En büyük derdimi çocuğumun olmaması sanırdım o kadar isterdim ki bunu Allah bir kapı açtı hiç ummadığım yerden bir yardım geldi tık tık sorunsuz önce rahim ameliyatı tüp bebek embriyo dondurma yaptırdık ilk ki tutmadı yıkıldım ikiyi kendi imkanlarımızla yaptık dondurulmuş embriyomuz vardı oda tutmadı üçte kendimiz yaptırdık büyük bir borçla çok erken öğrendim pozitif olduğunu 6. Gününde dünyalar bizim oldu kalp atışını duydum 8 buçuk hafta her gün alarmlar kurup günde 8 ilaç iki iğneyle tutundu bebeğim kontrole giderken kalbinin durduğunu öğrendim o anki acıyı daha önce hiç birşeyde yaşamadım ben Allah yaşatmasın bedenim bebeğime mezar olmuş 3 gün boyunca içimde cenazesini taşımışım her gün elim karnıma gidiyor delirecek gibi oluyorum hayallerimi kaybettim bomboş kaldım bütün varlığımı da kaybetsem bu acının zerresi etmez bu kadar üzüldüğünüze değmez ev gelir araba gelir para kazanılır kaybedilir hayat bu ama can geri gelmiyor
Allah razı olsun çok sağolun Çarşamba günü yavrumu transfer ettikleri yerde aldılar benden hala kendime gelemiyorum geçecek değil mi inşallah geçecekAynı yollardan geçmiş biri olarak seni o kadar iyi anlıyorum ki.. Rabbim en kısa zamanda en hayırlısını, en güzelini nasip etsin. Sana kocaman sarılıyorum.
Tekrar ediyorum benim düşüncem. Herkesin acısı kaybı kendi hissettiği kadar büyüktür. 20 yıl evlat hasreti çeken birinin gebe kalınca karnında kaybettiği acıyla belki 20 yaşındaki evladın acısı aynıdır.Belki linçleyecekler ama anne karnında 2 3 aylık kaybedilen doğmamış bebekle 10 yaşında kaybettiğin çocuk aynı olamaz yaşanmışlıklar verdiğin emek anı hatıralar var bir kere insanın aklına üzülmesi için binlerce anı gelebilir. Allahım kimseye yaşatmasın tabiki ama aynı acı olduğunu düşünmüyorum. Parada öyle 100bin kaybettiğin para ile 1 milyon kaybettiğin bir olmaz.
Anne kaybı netInsanın başına bi olay veya acı bişey gelir ya zannedersin en büyük benim derdim.
Sizce En Büyük Dert nedir
Yaşayanlar nasıl atlattınız ne kadar zaman aldı.
Ben konu açmıştım eşim benden izinsiz ev paramızı kaptırdı demiştim yıllarca ev hayali kurup tam alma zamanında bunu yaşatmasi çok büyük bi hayal kırıklığı yaşattı 1 ayı geçti içimdeki öfke geçmiyor eski neşem enerjim de yok bişey yapasım yok....
Bence ani kayıplar en acı sağlık ölüm para vb....
Şöyle düşün, o senin meleğin Rabbimin cennetinde seni bekliyor olacak. Ben bu şekilde düşünüyorum. İlk ve tek gebeligimdi ama yiyecek ekmeği yokmuş yavrumun. Benim de nasibimde anne olmak yokmuş, hayırlısı buymuş demek ki. Rabbim senden de razı olsun kuzum.Allah razı olsun çok sağolun Çarşamba günü yavrumu transfer ettikleri yerde aldılar benden hala kendime gelemiyorum geçecek değil mi inşallah geçecek
Allah inşallah sizede nasip eder sağlıkla guzellikle doğurup buyutursunuzŞöyle düşün, o senin meleğin Rabbimin cennetinde seni bekliyor olacak. Ben bu şekilde düşünüyorum. İlk ve tek gebeligimdi ama yiyecek ekmeği yokmuş yavrumun. Benim de nasibimde anne olmak yokmuş, hayırlısı buymuş demek ki. Rabbim senden de razı olsun kuzum.
Amin canım inşallah Rabbimdrn ümit kesilmezAllah inşallah sizede nasip eder sağlıkla guzellikle doğurup buyutursunuz
Gerçekten çok üzucu Allah nasip etsin insEn büyük derdimi çocuğumun olmaması sanırdım o kadar isterdim ki bunu Allah bir kapı açtı hiç ummadığım yerden bir yardım geldi tık tık sorunsuz önce rahim ameliyatı tüp bebek embriyo dondurma yaptırdık ilk ki tutmadı yıkıldım ikiyi kendi imkanlarımızla yaptık dondurulmuş embriyomuz vardı oda tutmadı üçte kendimiz yaptırdık büyük bir borçla çok erken öğrendim pozitif olduğunu 6. Gününde dünyalar bizim oldu kalp atışını duydum 8 buçuk hafta her gün alarmlar kurup günde 8 ilaç iki iğneyle tutundu bebeğim kontrole giderken kalbinin durduğunu öğrendim o anki acıyı daha önce hiç birşeyde yaşamadım ben Allah yaşatmasın bedenim bebeğime mezar olmuş 3 gün boyunca içimde cenazesini taşımışım her gün elim karnıma gidiyor delirecek gibi oluyorum hayallerimi kaybettim bomboş kaldım bütün varlığımı da kaybetsem bu acının zerresi etmez bu kadar üzüldüğünüze değmez ev gelir araba gelir para kazanılır kaybedilir hayat bu ama can geri gelmiyor
Benim üzüldüğüm bize nasip olmadı biz fırsatları kaçırdık alamadık şimdi işimiz daha zorlaşır yoksa başkası aldı diye üzülüyorum değilBen öyle şeylere takılmıyorum.. Aksine biri ev, araba alsın o kişi adına çok seviniyorum. Tabi bu zamanda geliri ile yaşantısı bir olmayan insanları gördükçe şaşırmıyor değilim..
Çocuğunun acı çektiğini görmek ve onu kaybetmekten daha büyük bir acı olabileceğini düşünemiyorum, para mara bunlar gelir geçerInsanın başına bi olay veya acı bişey gelir ya zannedersin en büyük benim derdim.
Sizce En Büyük Dert nedir
Yaşayanlar nasıl atlattınız ne kadar zaman aldı.
Ben konu açmıştım eşim benden izinsiz ev paramızı kaptırdı demiştim yıllarca ev hayali kurup tam alma zamanında bunu yaşatmasi çok büyük bi hayal kırıklığı yaşattı 1 ayı geçti içimdeki öfke geçmiyor eski neşem enerjim de yok bişey yapasım yok....
Bence ani kayıplar en acı sağlık ölüm para vb....
Benim derdimi küçümseyen olabilir ama sizin yorumda tam beni anlattiBelki linçleyecekler ama anne karnında 2 3 aylık kaybedilen doğmamış bebekle 10 yaşında kaybettiğin çocuk aynı olamaz yaşanmışlıklar verdiğin emek anı hatıralar var bir kere insanın aklına üzülmesi için binlerce anı gelebilir. Allahım kimseye yaşatmasın tabiki ama aynı acı olduğunu düşünmüyorum. Parada öyle 100bin kaybettiğin para ile 1 milyon kaybettiğin bir olmaz.
AminHer insanın acı eşiği farklidir.Birinin derdi başka insanın hayali olabilir.Rabbim sinamasin ama en büyük dert evlat açısıdır şu hayatta.Bazen okuyoruz burada sevgilimden ayrıldım ölmek istiyorum,diyen gençlerimizi.Bazen kızıp bazen gülüyorum .Hayatta hiçbir şey görmedikleri o kadar belli ki.Eskiler der ya Allah beterinden korusun.Annemin duasidir.Rabbim bu acıyı unutturacak başka acı vermesin
Allah yine verir inş kucağınıza almayi nasip etsinPardon neyini açacağım? 3 aylıktı. Kalbini duydum gayet ultrasonda büyümüş elinin ayağının hareket hallerini gördüm. Ölüm ölümdür.
Çok güzel anlatmissinizTekrar ediyorum benim düşüncem. Herkesin acısı kaybı kendi hissettiği kadar büyüktür. 20 yıl evlat hasreti çeken birinin gebe kalınca karnında kaybettiği acıyla belki 20 yaşındaki evladın acısı aynıdır.
Tüm birikimin varın yoğun yüz binse , tıpkı konu sahibinin tüm birikimini kaybettiği kadar üzülürsün. Üzüntünün kıyası yapılmaz her dert kişiye göre büyük ya küçüktür.( Bence)
Bazen diyorum annem öldüğünde ne yaparımAnne kaybı net
Yaşamaya devam etmeye çalışıyorsun ama mecburen tatsız bi şekilde asla alışılmıyor sadece kabulleniyorsunBazen diyorum annem öldüğünde ne yaparım
Anladım canımBenim üzüldüğüm bize nasip olmadı biz fırsatları kaçırdık alamadık şimdi işimiz daha zorlaşır yoksa başkası aldı diye üzülüyorum değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?