• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce erkek arkadaşımı her yerden çıkarmalımıyım

kuummsaal

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2023
27
7
1
27
3 hafta olucak ayrılan erkek arkadaşımdı ama hiç bi sosyal medyadan çıkarmamış. Onu çok özlüyorum çok seviyorum ama beni saçma sapan bişey için bıraktı kendime yediremiyorum bu durumu o kadar dik burunludurki yazmayacağını düşünüyorum. Bir yanım her yerden çıkar diyor bir yanımda her yerden çıkarırsam pişman olurum diyorum aşırı kararsızım özlediğinden her duyguya yenik düşünüyorum ama galiba çıkaracağım neden neyi bekleyeceğim ki dimi galiba bu acım dinene kadar sürekli yazacağım buraya

Yani 3 hafta olmuş epey süre de geçmiş.
Pişman olsa konuşmak istese bu sürede konuşurdu zaten sizinle.
Bence her yerden çıkarın görmemek sizin için daha iyi olur.
Ve unutmaya çalışın kendinizi oyalayin zamanla geçer.

3 hafta olucak ayrılan erkek arkadaşımdı ama hiç bi sosyal medyadan çıkarmamış. Onu çok özlüyorum çok seviyorum ama beni saçma sapan bişey için bıraktı kendime yediremiyorum bu durumu o kadar dik burunludurki yazmayacağını düşünüyorum. Bir yanım her yerden çıkar diyor bir yanımda her yerden çıkarırsam pişman olurum diyorum aşırı kararsızım özlediğinden her duyguya yenik düşünüyorum ama galiba çıkaracağım neden neyi bekleyeceğim ki dimi galiba bu acım dinene kadar sürekli yazacağım buraya
bence çıkarma.
hayatına devam eden resimler koy hep gülen.

Ayrılık sebebi saçmaysa açık kapı bırakmış demektir. Burnu dik biriyse kendisi yazmayacak sizin yazmanız için açık bırakmıştır kapıyı. Yazdığınız an tekrar bırakılmayı garantilersiniz zaten. Çıkarın gitsin, apışıp kalır.

Bekle bakalım acele etme.

Belki senden bir atak bekliyordur
Yazdım yazmaz olaydım dedim işte kafamı dağıtamıyorum olmuyor seni çok özlüyorum bu kadar ayrılık yetmiş mi dedim oda bitti gitti artık tekrar yaşamaya gerek yok ikimiz için en iyi bu dedi ben yalnızım ve mutuyum dedi banada sen sevmekten değil kabullenememekten yazıyorsun şuna falan dedi çok zoruma gitti 2 sene sonrada gelsen yazsan olmucak dedi.. bende heryerden sildim

Salak gibi dayanamayıp yine yazdım böyle yapma barışalım deneyelim dedim ve bana bana şimdi nasılsam 2 sene sonra gelsende aynıyım dedi keşke yazmasaydım
Ayrılık sebebi saçmaysa açık kapı bırakmış demektir. Burnu dik biriyse kendisi yazmayacak sizin yazmanız için açık bırakmıştır kapıyı. Yazdığınız an tekrar bırakılmayı garantilersiniz zaten. Çıkarın gitsin, apışıp kalır.
Yazdım ve kapıları tamamen kapatmış bana

Back
X