• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce erkek arkadaşımı her yerden çıkarmalımıyım

3 hafta olucak ayrılan erkek arkadaşımdı ama hiç bi sosyal medyadan çıkarmamış. Onu çok özlüyorum çok seviyorum ama beni saçma sapan bişey için bıraktı kendime yediremiyorum bu durumu o kadar dik burunludurki yazmayacağını düşünüyorum. Bir yanım her yerden çıkar diyor bir yanımda her yerden çıkarırsam pişman olurum diyorum aşırı kararsızım özlediğinden her duyguya yenik düşünüyorum ama galiba çıkaracağım neden neyi bekleyeceğim ki dimi galiba bu acım dinene kadar sürekli yazacağım buraya
Tamamen ilişkiye yönelik konuşacağım. Çıkarmazsanız onun için umursamıyor görünürsünüz ve o da kendince ben de umursamıyorum der öyle kalır, çıkarırsanız onun için sizi merak eder neden çıkardı ki bu kadar mı değerli değildim diye aklına girersiniz ve belki sizi bir yoklayabilir.
Şimdi ise size yönelik konuşacağım. Sizce sizi kendi deyiminizle saçma sapan bir şey için bırakan birini bu kadar düşünüp çıkartsam mı çıkartmasam mı diye düşünmek ne kadar önemli? Gününüzün bir kısmında keyif için girdiğiniz yerde onun yaptıklarını gördüğünüz zaman canınız sıkılıp aklınıza takılacak mı? Tekrar bu insanı hayatınızda istiyor musunuz?
1. Sizi öylece bırakan için açıkçası bence değmez.
2. Büyük ihtimal takılacak.
3. Eğer bu insanı tekrar istiyorsanız çıkarmayın. Çünkü aradan zaman geçince hiçbir şey olmamış gibi konuşulabilinir. Paylaşımlarınıza tepki vererek birbirinizi unutturmak zor olabilir.
Ben kendimce cevapladım siz de kendinize göre cevaplarsanız bu kadar düşünmeye gerek kalmaz.

Kumsal hanım sürekli konu açıyorsunuz anladığım kadarı büyük bir acı çekiyorsunuz, normaldir. Allah sabır versin de bugün mü yazdınız

3 hafta olucak ayrılan erkek arkadaşımdı ama hiç bi sosyal medyadan çıkarmamış. Onu çok özlüyorum çok seviyorum ama beni saçma sapan bişey için bıraktı kendime yediremiyorum bu durumu o kadar dik burunludurki yazmayacağını düşünüyorum. Bir yanım her yerden çıkar diyor bir yanımda her yerden çıkarırsam pişman olurum diyorum aşırı kararsızım özlediğinden her duyguya yenik düşünüyorum ama galiba çıkaracağım neden neyi bekleyeceğim ki dimi galiba bu acım dinene kadar sürekli yazacağım buraya

İşi düşerse yazmak için tutuyor.👩‍❤️‍💋‍👨

Ama kaç kişi yazma sakın dediği halde gidip yazıyorsunuz, fikir sormayın o zaman.. Geçmiş olsun, belliydi yazdığınızda böyle olacağı. Gerinip duruyordur şimdi eski sevgiliniz, güzel güzel egosunu okşadınız. Zaten yalvarmışsınız ayrılırken, dinlememiş. Ne açık kapısı allah aşkına... Neyse bundan sonrası için ders olmuştur umarım. Hiçbir erkeğe ama hiçççççbir erkeğe ısrar etmek, yalvarmak, ayrılmaya direnmek gibi davranışlar sergilemeyin. Hiçbir şey elde edemeyeceğiniz gibi üstüne bir de gururunuzu kaybedersiniz.

Back
X