Tamam erkek evi geçindirsin peki o ne yapacak? Bunları diyen kokoşun önde gideni. Temizlik falanda yapmayacak. Erkek evi geçindirecek kadının masraflarını karşılacak peki o kendi parasını be yapacak? Sadece kendine harcayacak?Evet arkadaşınız haklı kadın ev geçindirmez isterse katkıda bulunur oda isterse.
Bu ilk insandan beri böyledir erkek avlanır yuvası için mücadele eder kazanır ve bununla gururlanır mutlu olur.
Doğalarını bozmamak gerek
Size harcamazsa mutlaka harcayacak birilerini bulurlar.
Evet arkadaşınız haklı kadın ev geçindirmez isterse katkıda bulunur oda isterse.
Bu ilk insandan beri böyledir erkek avlanır yuvası için mücadele eder kazanır ve bununla gururlanır mutlu olur.
Doğalarını bozmamak gerek
Size harcamazsa mutlaka harcayacak birilerini bulurlar.
Tamam erkek evi geçindirsin peki o ne yapacak? Bunları diyen kokoşun önde gideni. Temizlik falanda yapmayacak. Erkek evi geçindirecek kadının masraflarını karşılacak peki o kendi parasını be yapacak? Sadece kendine harcayacak?
Bu kokoşluk değil sizin dediğiniz amelelik. Çocuk doğur büyüt eve gel ev işi yemek birde kaynana görümce üzerine çalıştığımla ev geçindireceğim çok komik.Tamam erkek evi geçindirsin peki o ne yapacak? Bunları diyen kokoşun önde gideni. Temizlik falanda yapmayacak. Erkek evi geçindirecek kadının masraflarını karşılacak peki o kendi parasını be yapacak? Sadece kendine harcayacak?
Benim yorumum bilimsel bir açıklama sizin zihniyetiniz yüzünden erkekler böyle asıl şuan bir derdim var köşesinde sizin zihniyetinize sahip kadınlar ağlaşıyor asıl.eskide olan her şey doğruysa ata deveye binin otobüs araba kullanmayın.
işte bu kafayla erkeğe bütün ev sorumluluğunu verirseniz bu sefer kadına değer vermemeye başlıyor. kadını malı gibi görmeye başlıyor sizin o doğaları dediğiniz bu zihniyettir. erkeğe ve kadına roller biçen zihniyet yüzünden bugün sorunlar yaşıyoruz.
şu hayat pahalılığında tüm yük erkekte olacak ama kadın yan gelip oturacak öyle mi?
öyle bir salak bulursanız yollayın ben evleneyim hemen..
Benim yorumum bilimsel bir açıklama sizin zihniyetiniz yüzünden erkekler böyle asıl şuan bir derdim var köşesinde sizin zihniyetinize sahip kadınlar ağlaşıyor asıl.
Ben kadının evi geçindirmek gibi bir görevi olmadığını söylüyorum katkıda bulunur isterse ve bu hukukende böyledir. Bir erkek çalışmıyorsa boşanma sebebidir ancak kadın için bu böyle değildir.
Sizin bakış açınız modernlik değil postmodern köleliktir.
Bu kokoşluk değil sizin dediğiniz amelelik. Çocuk doğur büyüt eve gel ev işi yemek birde kaynana görümce üzerine çalıştığımla ev geçindireceğim çok komik.
Annem çalışan bir hanım değildi ancak yapılan tüm mal varlığımız onun üzerine yapılmıştır babam ben çalıştım benim hakkım demedi hiç bir zaman.
Sizde haklısınız herkes hakettiği değere göre muamele görür.
Bahsettiğiniz dayak ve aldatmaya çalışan bayanlarda maruz kalıyor bu kocanın kalitesizliği.aynı forumda çalışmadığı ve dolayısıyla maddi kaynağı olmadığı için dayağa, aldatmaya ve binbir soruna boyun eğmek zorunda kalan kaç kadın var farkında mısın?
anlattığının neresi bilimsel?
eskiden var olan bir şeyi bugün de olsun diyorsun. bir erkek çalışmıyorsa boşanma sebebi değildir. bu sebeple boşanan bir kişi gösterin?
postmodern kölelik asıl kadını sadece ev-çocuk-koca üçgenine hapsetmektir. kadına başka bir yaşam alanı vermemektir. bu yüzden kadınların çalışıp kendi ayakları üzerinde durmasını ve kimseye muhtaç olmamalarını söylüyoruz. yoksa bu yorumun sahibinin gazına gelip de evde otururlarsa yedikleri ilk tokatta akılları başına gelir. erkeğe güven olmaz unutmayın.
elmayla armutu niye karıştırıyorsun?
kadın çalışıyorsa erkek de ev işi yapacak diye burada kaç kere anlattık. bu konuda kadın şartını sunacak. erkek de anlayacak. ama erkekler işte sizin gibi kadınlar yüzünden ben ev işi yapmam diyip oturuyor. halbuki evlilikte erkek işi kadın işi olmaz. bu roller bize zarar verir.
siz bu konuda bilinçsizseniz herkesi öyle zannetmeyin.
çalışan kadınlar bu konuyu evlenmeden konuşacak. iki taraf da çalışıyorsa ev işi ve çocuk büyütme ortak yapılacak. bazı ülkelerde erkeklere de doğum izni verilir bu yüzden.
Bahsettiğiniz dayak ve aldatmaya çalışan bayanlarda maruz kalıyor bu kocanın kalitesizliği.
Bahsettiğiniz baştan konuşmayı kaç erkek kabul etsede uyguluyor ülkemizde.
Ben bayanlar evde otursun demedim iyi okursanız yorumumu evi geçindirmek zorunda değil diyotum buda benim fikrim.
Elektirikmiş doğal gazmış kiramış bu erkeğin görevi. Ben çocucuğımun eğitimine katkıda bulunurum eğitimine sosyal hayatına geleceğine yatırım yaparım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?