- 22 Ağustos 2016
- 2.196
- 1.573
- 53
- 41
- Konu Sahibi Lonelypoet
-
Aynen oğluma anlatıyorum farkında da.Anne büyüyünce karıma yardım edicem,üzülmesin diyo ya da onunla ilgilenicem başkasıyla değil diyo (MaşaAllah)Biz kadınlar dogurdugumuz ogluslarimizi adam gibi yetistirmedigimizden.
Not:Bir çocuğunn ilk öğretmeni bence annesidir o açıdan baba demiyorum . Ikinci olarak da tabiki baba aman ha kavga çıkmasın
Ben her türlü karşıyım ama bi yandan haklısınız en büyük sıkıntılardan biri de iletişimsizlik adam karısının ya da kadın kocasının neyinden şikayetçiyse söylemeli tabi kırmadan, hepimizin eksikleri var ama içimize atıp o eksikliği başka birinde tamamlamamalıyız
Her fikir önemli estağfurullah. Çok doğru tespitleriniz var malesef kadınların bi kısmı öyle mecbur evli kalıyorHayır,iletişimsizlik değil bahsettiğim konu ( bu arada bu mesajı üzerime alındım ama :) ) .İletişimsizlik aşılabilecek bir konu yani sonuç olarak kimse kırılmıyor,kimsenin gururu incinmiyor.Ama bazı şeylerin telafisi yok benim gözümde.Aslında şiddet ve aldatma sadece başka bir şey yok orada mesela yazmışım sanki daha çok örnek var gibi olmuş ama bu ikisi sadece.
Yani bazen duyuyorum kadın aldatılıyor ailesi boşanmasına razı olmuyor,çalışmayınca da mecbur evliliğine devam etmek zorunda kalıyor.Ben o kadının ileride kocasını aldattığını duysam,kadını suçlamam.Veya ne bileyim şiddet görüyor yine aile-çevre baskısı yüzünden devam etmek zorunda kalıyor evliliğe yine kızmam aldatmasına.Taraflı gelebilir yorumum tabi sizin fikrinizdir saygı duyarım.
Ben anaokulu öğretmeniyim inanın nelerle karşılaştım,özel bölge olduğunu anlatmak için,ailelerin izlediği ve çocugun şahit olduğu saçma sapan dizilerin etkisini ortadan kaldırmak için,ha bakın dizilerinde yönlendirici yanları var malesefLonelypoet maşallah :)
Daha uç yaşındaki çocuğa sana hangisini alayım seç oğlum demeler, pi.i gosterttirmeler, cinsel içerikli küfürler ettirmeler, 18'e basınca geneleve götürmeler bile var hala
Elektrik kesildiğinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?