- 22 Ağustos 2016
- 2.196
- 1.573
- 53
- 41
- Konu Sahibi Lonelypoet
-
Aynen bir de Allahın herşeye şahit olduğunu unutuyorlarKimse kimseyi aldatamaz. Herkes sadece kendini aldatır bu hayatta.
Allah yardımcınız olsun zor iş çocuklarla ugrasmak ama bir o kadar da güzel :) tabiki var eski Türk filmleri bile öyleBen anaokulu öğretmeniyim inanın nelerle karşılaştım,özel bölge olduğunu anlatmak için,ailelerin izlediği ve çocugun şahit olduğu saçma sapan dizilerin etkisini ortadan kaldırmak için,ha bakın dizilerinde yönlendirici yanları var malesef
Evet aldatan kişinin beyni karanlık gözü kör olur :)Elektrik kesildiğinden
Aynen çok şükür öyle, malesef dizilerde aldatan mutlu gösteriliyor hepAllah yardımcınız olsun zor iş çocuklarla ugrasmak ama bir o kadar da güzel :) tabiki var eski Türk filmleri bile öyle
Kızardın
Aynen çok şükür öyle, malesef dizilerde aldatan mutlu gösteriliyor hep
Evet aldatan kişinin beyni karanlık gözü kör olur :)
Aynendimi dimi...artık bi mumu da yoksa ne yapalım boyle erkeği/kadını
Tabiki, tamamen ailenin sorumluluğu...Aslında bu dizilerden ziyade,konulan yaş sınırına dikkat etmeyen ailelerin suçu.Malesef bilinçsiz aile çok.
Aslında biz ne kadar örnek almıyoruz zannediyorsak da beynimiz öyle algilamiyor . Birnevi egitiliyoruz. O yüzden aslında aldatana hal veren tarzda diziler bence yetişkinler icin de olumsuz ve zararlıAslında bu dizilerden ziyade,konulan yaş sınırına dikkat etmeyen ailelerin suçu.Malesef bilinçsiz aile çok.
Aslında biz ne kadar örnek almıyoruz zannediyorsak da beynimiz öyle algilamiyor . Birnevi egitiliyoruz. O yüzden aslında aldatana hal veren tarzda diziler bence yetişkinler icin de olumsuz ve zararlı
Tabiki ben zaten genel için konuştum .Açıkçası aldatmaya gelene kadar tv'de çok daha zararlı içerikler var.Mesela kan ve cinayet gibi şeyler.O yüzden o konuya hiç girmeyeceğim direk çocuklar için konuşuyorum
Tabiki ben zaten genel için konuştum .
Bu da çare değil diye düşünüyorum. Nefis denilen şey oldukça zor başa çıkılan bir duygu. Günde 5 vakit namaz kılmak günümüzde oldukça zor mesela ama allah korkusundan namazı bırakmayıp zinayı yapan insanlar var.Aynen bir de Allahın herşeye şahit olduğunu unutuyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?