Sizce Erkekler Neden Aşık Olmaz ?

_LipStq_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2010
224
0
96
Bursa
slm arkadaşlar uzun zamandır tanıdığım bir çok arkadaşlarım aşka inanmadıklarını ve uzak durmaya çalıştıklarını söylüyorlar peki ama neden tabi ki aşık olanlarda var ama bir çoğu aşık olmaz peki ama neden yorumlarınızı bekliyorum..guclubacismile

Niye ki?
Onların kalbi,beyni yok mu?
Her söylediklerine inansaydık yandık!
Savunma mekanizması işte!
Biz de aynısını yapmıyor muyuz?

ben de erkekler aşık olmaz sanıyordum ama bakıyorum da herkes aşık :) belki aşık olacakları kişi karşılarına çıkmaıştır henüz.

siz ve arkadaşlarınız kaç yaşındasınız?

daha tam anlamıyla aşık olmamışlarsa , öle demek kolaydır yerimseniben

Ben erkeklerin de kadınlar gibi bir kere aşık olduğuna inanıyorum,eğer sancılı uzun bir ilişki yaşadılar be bittiyse ,şimdi aşka inanmadıklarını söylemeleri çok normal :umursamaz:

bi yerde okumuştum kadının aşkı körkütük olsada ayrılınca bi başkasınından ilgi gördüğü zaman körkütük aşık olduğu adamı unuturmu. ama erkek ayrılınca ilk haftalarda ayrıldığını anlamaz kendine yediremezmiş, ama işin ciddi olduğunu anlayınca gözü değil başka kadın arkadaşlarıyla bile görüşmek istemez kabuğuna çekilip acı çekermiş. demekki erkeklerde aşık olabiliyomuş değilmi. hem neden olmasınki aşık olmasalar evlenirlermi bi kadın kahrı çekmekten korkar erkekler. evleniyosa seviyodur aşıktır demektir bence.

Oluyolar oluyolar, hemde oyle bi oluyolarkii.. Gercekten asik olan bi erkegin aski, bazen kadinlarkinden bile buyuk oluo... Ama tabi o gercek insan cikmasi lazim karsilarina, iste hayatimin kadini dediklerine herseylerini adayabiliolar..

felisity arkadaşıma katılıyorum.erkeklerin aşkı nasıl olur bilemem ama kadın kısmının aşık olacağına ben pek inanmam.bence vefa duygusu o kadar gelişmiş değil kadınlarda.kendimdende biliyorum çok aşık olduğumu sanıp sadece takıntı yaptığım ayağıma gelince tiksindiğim.belki biraz erkek tarafına güven problemiylede alakalıdır.ama bu sitede de gördüğüm kadarıyla aşktan deli divane olanlar gidenin boşluğunu dolduracak birini bulunca diğerinin adını anmıyor.lisede arkadaşım sözlüydü deli divane aşık bana birgün dediği'aşığım ama belki ileride daha iyisini bulursam neden şimdikinden ayrılmayayım'.

slm arkadaşlar uzun zamandır tanıdığım bir çok arkadaşlarım aşka inanmadıklarını ve uzak durmaya çalıştıklarını söylüyorlar peki ama neden tabi ki aşık olanlarda var ama bir çoğu aşık olmaz peki ama neden yorumlarınızı bekliyorum..guclubacismile

onlar bilmeselerde gerçek aşklarına saklarlar kalplerini
yani demek istediğim çok kişiyle takılırlar ama hiç ummadık bi anda birisi gelir işte ona karşılıklı yada plotanik aşık olurlar ama tam olurlar sonra istedikleri kadar kaçsınlar aşktan bağlanmaktan tüm yollar ona çıkar
ama dedimya erkekler bunu bilmezler
aşkın zamanı ve yaşı yoktur
isteyen istediği kadar kaçsın bi çarpıldılarmı kurtarabilene helal olsun

bal gibi de oluyolar
kim demiş ki olmaz diyee yeter ki sen candan iste :asigim:

aşk kontrolsüzlüktür.
kontrolsüzlük güçsüzlüktür.
erkeklerse güçlü olmak zorundadırlar.
bu yüzden aşık olmak istemezler.
fekat aşık olmam diyebilmeleri için önce en az bi kez aşık olmaları gerekir.

çünkü daha önce aşık olmuşlar ve çok acı çekmişler bu yüzden bir daha aşık olmıcam diye şart koşuyorlar ama ne yazık ki aşık olmamalarını engelleyemezler :)

ben bir cogunun asık olmadıgını gormedim azınlık vardır diycem ama sanmıyorum ask herkesin dogasında olan birseydir henuz olmayan insan ancak ben asık olmam der

Back
X