Canim oncelikle hayirli olsun guzl bir dusunce icindesiniz bnce . Ben 3 senelik evliyim evlendigim gunden beri cocuk sahibi olmak istiyordum ve suan 3 aylik hamileyim insanlarin ne dedigi degil ne yapmak istedigin onemli olan ve sunuda unutma ki her nasip vaktine esir . Biraz kendinize vakit ayirin vakti saati gelince hersey oluyor kasmayin kendinizi kimseye de kulak asmayin kendinize ve evliligine guveniyorsaniz ( yani duzeniniz oturrugunuza ) yapin hakkinizda hayirlisiMerhaba ablalarım kardeşlerim dert ortaklarım . Evleneli 8 ay oluyor 22 yaşındayım çocuk sahibi olmak istiyorum bende eşimde fakat çevremdeki herkes erken cahillik bir ton zırva anlatıyor sizlerinde kadınlarkulubü üyeleri olarak tecrübeli olduğunuzu biliyorum ve fikrinizi almak istiyorum şimdiden çok teşekkür ederim her yorum benim için çok değerli
Biz de eşimle 7 yıl çıkıtıktan sonra evlendik ama çocuğu 1.5 yıl sonra yaptık ki hala kendimi hazır hissetmiyordum insan hiçbir zaman hissetmiyor bu süreç içinde yurtdışına gittik yurtiçinde gezdik başbaşa sürekli eğlendik canımız ne isterse yaptık.İtalyada karar verdik zaten çocuğa ee artık yeter gezmenin de sonu yok diye ama ruhuma çok iyi geldi bu bir buçuk sene demem o ki yaşın çok genç eğer kariyer hedefin varsa onu yap gezebilirseniz gezin,eğlenin birbirinize iyice doyun çünkü hamilelik süreci bile başlı başına bir iş ama eğer çok istiyorsan içinden geliyorsa yaşın sayısal değeri ile cahilliğin ne alakası var herkes olgunluğunu farklı geliştirir farlklı yaşarCanım evliliğimiz oturdumu derken zaten 5 senedir sevgiliydik evlendik 8 ay oldu ha arasıra tabiki kavgalar oluyor her evlilikte olduğu gibi sorun şu ben hem istiyorum hemde biraz korkuyorum galibabirde akışına bırakma gibi bir durumum yok çünkü doğum kontrol hapı kullanıyorum
Kendinize ve evliliginize güveniyorsanız ve erken anne olmayı çok istiyorsanız: karar sizin. Ama yaşınız da o kadar genç ki atıyorum birkaç sene gençliğimizi doyasıya yaşayıp 25-30 larda da anne olsanız ne kaybedersiniz.. tabi karar sizin..Merhaba ablalarım kardeşlerim dert ortaklarım . Evleneli 8 ay oluyor 22 yaşındayım çocuk sahibi olmak istiyorum bende eşimde fakat çevremdeki herkes erken cahillik bir ton zırva anlatıyor sizlerinde kadınlarkulubü üyeleri olarak tecrübeli olduğunuzu biliyorum ve fikrinizi almak istiyorum şimdiden çok teşekkür ederim her yorum benim için çok değerli
Bence 1 sene ideal ki seninde tutana kadar ortalama o civarlar olur. Tavsiyem insanlara düşüncelerinden bahsetme. Herşeye karşmayı yorum yapmayı bi halt zannediyorlar. Varsa sevdğn fikirlerine güvendiğin birisi ki benm annemdr mesela. Onunla istişare yap gerisini umursama. Hee ben de çocuk yaparkn kmseye sormadım:)))Merhaba ablalarım kardeşlerim dert ortaklarım . Evleneli 8 ay oluyor 22 yaşındayım çocuk sahibi olmak istiyorum bende eşimde fakat çevremdeki herkes erken cahillik bir ton zırva anlatıyor sizlerinde kadınlarkulubü üyeleri olarak tecrübeli olduğunuzu biliyorum ve fikrinizi almak istiyorum şimdiden çok teşekkür ederim her yorum benim için çok değerli
İlk bebeğim 24 yaşında oldu canım mükemmel bir duyguydu şimdi biolojik olarak en iyi doğurganlık en sağlıklısı 20 li yaşlardır. Otuz dan sınra sıkıntılar daha da artar çünkü yumurta kalitesi de dahil bir çok etken değişir insanın bedeninde yaş aldıkça. Tabiki sen fikir sorarak doğru birşey yapmışsın burda sana ya düşün yada daha düşünme diyen insanlar olacak haliyle fakat insanın geçerli bir sebebi yokken ilk bebeğe engel koyması bebek istediği zaman sıkıntı yaşama ihtimalini yükseltiyor. Ondan sınra yumurtlama günü sperm kalitesi kırk tedaviden geçiyorsun. Bence sen sorunun cevabını vermişsin zaten onaylayacak insan arıyorsun. Bu karar sadece senin artılarını eksilerini birer kefeye koyup yüreğinle tutarsan terazinin ucunu kimseye dönüp bakmaz laf söyleyene gerekli cevabı verirsin karar senin olacak bu arada ben okumuş hala da okuyan ve çok çocuklu bir anneyim hiç de pişman olmadım şimdi boyuma yaklasmış dert ortağı bir evlâdım da var bu nasıl bir zenginlik tarifi mümkün değil ha birde suna inanıyorum tabiki benim kendi fikrim çocuk doğururken büyütürken veya hayatta bir şeyi yaşarken pozitif olmak çok önemli o zaman size geri dönüşü de herşeyin pozitif oluyor iyi geceler iyi kararlarMerhaba ablalarım kardeşlerim dert ortaklarım . Evleneli 8 ay oluyor 22 yaşındayım çocuk sahibi olmak istiyorum bende eşimde fakat çevremdeki herkes erken cahillik bir ton zırva anlatıyor sizlerinde kadınlarkulubü üyeleri olarak tecrübeli olduğunuzu biliyorum ve fikrinizi almak istiyorum şimdiden çok teşekkür ederim her yorum benim için çok değerli
HAYATımda aldığım en müthiş cevaplardan biriydi çok teşekkür ederim ... konuyu açalı çok uzun zaman olmamış ama benim kafam hep çocukta e maddi durumumuzda iyi hamile değilim ama şimdiden araştırıyorum eğer hamile olursam eşime nasıl söylerim hele o suratını hayal ettikçe bir ağlama geliyor . Maşşallah Allah sağlıkla huzurla büyütmeyi nasip etsin her anneye bebek düşünenede bebek pozitif olmakta fayda var güzel kalbinizden öperimİlk bebeğim 24 yaşında oldu canım mükemmel bir duyguydu şimdi biolojik olarak en iyi doğurganlık en sağlıklısı 20 li yaşlardır. Otuz dan sınra sıkıntılar daha da artar çünkü yumurta kalitesi de dahil bir çok etken değişir insanın bedeninde yaş aldıkça. Tabiki sen fikir sorarak doğru birşey yapmışsın burda sana ya düşün yada daha düşünme diyen insanlar olacak haliyle fakat insanın geçerli bir sebebi yokken ilk bebeğe engel koyması bebek istediği zaman sıkıntı yaşama ihtimalini yükseltiyor. Ondan sınra yumurtlama günü sperm kalitesi kırk tedaviden geçiyorsun. Bence sen sorunun cevabını vermişsin zaten onaylayacak insan arıyorsun. Bu karar sadece senin artılarını eksilerini birer kefeye koyup yüreğinle tutarsan terazinin ucunu kimseye dönüp bakmaz laf söyleyene gerekli cevabı verirsin karar senin olacak bu arada ben okumuş hala da okuyan ve çok çocuklu bir anneyim hiç de pişman olmadım şimdi boyuma yaklasmış dert ortağı bir evlâdım da var bu nasıl bir zenginlik tarifi mümkün değil ha birde suna inanıyorum tabiki benim kendi fikrim çocuk doğururken büyütürken veya hayatta bir şeyi yaşarken pozitif olmak çok önemli o zaman size geri dönüşü de herşeyin pozitif oluyor iyi geceler iyi kararlar
O muhteşem bir duygu canım inşallah en güzel şekilde ve kolayca yaşayın benim eşim ağlar genelde. Bende seni öpüyorumHAYATımda aldığım en müthiş cevaplardan biriydi çok teşekkür ederim ... konuyu açalı çok uzun zaman olmamış ama benim kafam hep çocukta e maddi durumumuzda iyi hamile değilim ama şimdiden araştırıyorum eğer hamile olursam eşime nasıl söylerim hele o suratını hayal ettikçe bir ağlama geliyor . Maşşallah Allah sağlıkla huzurla büyütmeyi nasip etsin her anneye bebek düşünenede bebek pozitif olmakta fayda var güzel kalbinizden öperim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?