sizce erkenmi?

Doktor bu konuda ne diyor? Eger tibben bir sorun yoksa bence yasi uygun. Bare yürümeden, aktif olmadan bunu atlatmis olur. Yani senin icinde daha kolay olur diye düsünüyorum.

Kuzenimi 7 yasinda yaptilar. Çocuk herseyin farkında olduğu icin avutmasi zor oluyo. Ameliyat oncesi gitmek istemiyo, agliyo, kaciyo. Sonrasinda agliyo. Erken daha iyi gibi sanki

Yeni doğana yapıldığı zaman iyileşme süreci çok daha hızlı oluyormuş uzmanlara göre.
Bebek günün ortalama 20 saati uyuduğu için anne de bebek de zorlanmıyormuş.
7 aylık biraz uğraştırır ama yaptırın gitsin bir kaç güne iyileşir.

Asıl sorun yaranın kabuk bağlaması ve düşmesi için açık kalıp hava alması gerekir. Hem tuvalet sorunu olur hem de çarpıp canı yanabilir.

yeni dogan sunneti site adi, gobek dusene kadar iyielsiyor sunnet yeri
lokal dir herhalde, kipirdamazki yeni dogan :)

Vay be neler ögreniyorum kk'de. Ama yinede kiyamam gibime geliyor. Zaten yeni dogmus, bildigi ortamdan cikmis, üstelik bide alt tarafi ariyacak bebisin bu arada niye ya yeni dogan. Ya 6-7 yasinda oluyor? Yani 6-7 yaslarinida cok gec buluyorum, resmen travma sebebi.

Doktorumuz yaptirin intihap kapmaz bu tehlike kalkar ortadan dedi. Annem korkuttu beni cok kücük kanamasi durmazsa napacan diye.

Iyide ilerde 5,6 yaslarindada kanama olamaz mi?

hatirlasin diye
hatirlaamsi psikolojiis için iyiymis :)

benim oglan 5.5 yasinda 6 yi bekliyorum valla :)

hatirlasin diye
hatirlaamsi psikolojiis için iyiymis :)

benim oglan 5.5 yasinda 6 yi bekliyorum valla :)

Hatirlamasi iyimiymis? Sünnet cocuklarini hep korkarak gördüm ama. Kendi esim bile kacmaya calismis zamaninda. Zor durdurmuslar

Yani travma nedeni degilmiymis?

Bu arada umarim sag salim herseyi atlatirsiniz ve oglun cabuk iyilesir:)

Hatirlamasi iyimiymis? Sünnet cocuklarini hep korkarak gördüm ama. Kendi esim bile kacmaya calismis zamaninda. Zor durdurmuslar

Yani travma nedeni degilmiymis?

Bu arada umarim sag salim herseyi atlatirsiniz ve oglun cabuk iyilesir:)
benimkide kardesini tutmus kaçiyormus
valla bilmiyoprumki askerlik anisi gibi bisey herhlde :)))))) bak seninkini kuçuk yapsalar hatirlamazdi :))))
saol canim insallah
benim iki oglum var, ikinci 6 aylik
babasinin elinden onu almaya çalisicam abisi sunnet olurken, ikiside ayni olsun diye tutturdu o hatrliycak digeri niye hatirlamasin amaa :)))

bildiğim kadarıylaya doktorlar ya tam 1 yasında yaptırmayı ya da 7 yaslarnda yaptırmayı öneriyorlar

Doktorlar özellikle 3-6 yaş arasında yapılmasını uygun bulmuyor o yaştaki erkek çocukları anneye aşık oldukları için sünnet olarak cezalandırıldıklarını düşünüyorlarmış babaya nefret duygusu oluşabilirmis

Yeni dogan sunneti varken 7 ay cok da kucuk degil bence. Ya 3 yasindan once ya 7 yasindan sonra oneriliyor sunnet zaten.
Sunnet oldugu anı cocugun hatirlamamasi taraftariyim.

Aa evet, travma yasanacaksa ikiside yasasin

Seninkide az degil, bide kardesine isin icine atiyor, bide klasik büyük lafi "benim fikrim degil, kardesimin fikriydi" demis ise olay tam olur

Oguluslarin icinde masallah diyorum, umarim ömürleri uzun, bahtlari acik olur.

Yahudiler hep ilk hafta icinde yapiyor, demekki bisey olmuyor. Ya 2 den once ya 7 den sonra olmaliymis.
Benim de hemen dogumdan sonra yaptiran tanidiklarim var

Ciddi mi? Bak bunu hic bilmiyordum. Ilerde cocugum oldugunda aklimin bir kösesinde tutarim bunu. Tesekkür ederim bilgim icin.

BlendeE="kitap_asigi, post: 42561867, member: 669389"]Yeni dogan sunneti varken 7 ay cok da kucuk degil bence. Ya 3 yasindan once ya 7 yasindan sonra oneriliyor sunnet zaten.
Sunnet oldugu anı cocugun hatirlamamasi taraftariyim.[/QUOTE]

Bende bu yuzden yaptirmak istiyorum insallah sag salim atlatir bebegim

saol canimm aaaaaa bide kiizm var teyzesi

konu shaibesi afedersin konunu baltaladim galiba
simdiden hayirli olsun erkeklige ilk adiminiz, ALlah buyuk murvetinide gostersin insallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…