- 15 Şubat 2015
- 13.357
- 47.118
- 798
- Konu Sahibi AlmanyaTreni
-
Doktor bu konuda ne diyor? Eger tibben bir sorun yoksa bence yasi uygun. Bare yürümeden, aktif olmadan bunu atlatmis olur. Yani senin icinde daha kolay olur diye düsünüyorum.
Pardon yanlis alinti yapmisim mobilimdeKuzenimi 7 yasinda yaptilar. Çocuk herseyin farkında olduğu icin avutmasi zor oluyo. Ameliyat oncesi gitmek istemiyo, agliyo, kaciyo. Sonrasinda agliyo. Erken daha iyi gibi sanki
Gec sunnet olan cocuklarda travmaya bile sebep oluyor bu durum .Kuzenimi 7 yasinda yaptilar. Çocuk herseyin farkında olduğu icin avutmasi zor oluyo. Ameliyat oncesi gitmek istemiyo, agliyo, kaciyo. Sonrasinda agliyo. Erken daha iyi gibi sanki
yeni dogan sunneti site adi, gobek dusene kadar iyielsiyor sunnet yeri
lokal dir herhalde, kipirdamazki yeni dogan :)
Doktorumuz yaptirin intihap kapmaz bu tehlike kalkar ortadan dedi. Annem korkuttu beni cok kücük kanamasi durmazsa napacan diye.
hatirlasin diyeVay be neler ögreniyorum kk'de. Ama yinede kiyamam gibime geliyor. Zaten yeni dogmus, bildigi ortamdan cikmis, üstelik bide alt tarafi ariyacak bebisinbu arada niye ya yeni dogan. Ya 6-7 yasinda oluyor? Yani 6-7 yaslarinida cok gec buluyorum, resmen travma sebebi.
Iyide ilerde 5,6 yaslarindada kanama olamaz mi?
hatirlasin diye
hatirlaamsi psikolojiis için iyiymis :)
benim oglan 5.5 yasinda 6 yi bekliyorum valla :)
benimkide kardesini tutmus kaçiyormusHatirlamasi iyimiymis? Sünnet cocuklarini hep korkarak gördüm ama. Kendi esim bile kacmaya calismis zamaninda. Zor durdurmuslar
Yani travma nedeni degilmiymis?
Bu arada umarim sag salim herseyi atlatirsiniz ve oglun cabuk iyilesir:)
bildiğim kadarıylaya doktorlar ya tam 1 yasında yaptırmayı ya da 7 yaslarnda yaptırmayı öneriyorlarmerhaba arkadaslar konuyu yanlis yeremi actim bilmiyorum ama benim icin buyukde olmasa bir dert.
Oglum 7aylil sünnet ettirecegim cumartesi. Ama her kafadan bir ses cikiyor. Annem cok erken diyor. Kaynanam yaptiralim kücük oldugu icin cabuk düzelir diyor. Kafam cok karisti sizce erkenmi.
7 ay cokmu kücük
Lütfen bana yardimci olurmusunuz.
Tesekkürler
Doktorlar özellikle 3-6 yaş arasında yapılmasını uygun bulmuyor o yaştaki erkek çocukları anneye aşık oldukları için sünnet olarak cezalandırıldıklarını düşünüyorlarmış babaya nefret duygusu oluşabilirmisVay be neler ögreniyorum kk'de. Ama yinede kiyamam gibime geliyor. Zaten yeni dogmus, bildigi ortamdan cikmis, üstelik bide alt tarafi ariyacak bebisinbu arada niye ya yeni dogan. Ya 6-7 yasinda oluyor? Yani 6-7 yaslarinida cok gec buluyorum, resmen travma sebebi.
Iyide ilerde 5,6 yaslarindada kanama olamaz mi?
Gec sunnet olan cocuklarda travmaya bile sebep oluyor bu durum .
benimkide kardesini tutmus kaçiyormus
valla bilmiyoprumki askerlik anisi gibi bisey herhlde :)))))) bak seninkini kuçuk yapsalar hatirlamazdi :))))
saol canim insallah
benim iki oglum var, ikinci 6 aylik
babasinin elinden onu almaya çalisicam abisi sunnet olurken, ikiside ayni olsun diye tutturdu o hatrliycak digeri niye hatirlamasin amaa :)))
Yahudiler hep ilk hafta icinde yapiyor, demekki bisey olmuyor. Ya 2 den once ya 7 den sonra olmaliymis.merhaba arkadaslar konuyu yanlis yeremi actim bilmiyorum ama benim icin buyukde olmasa bir dert.
Oglum 7aylil sünnet ettirecegim cumartesi. Ama her kafadan bir ses cikiyor. Annem cok erken diyor. Kaynanam yaptiralim kücük oldugu icin cabuk düzelir diyor. Kafam cok karisti sizce erkenmi.
7 ay cokmu kücük
Lütfen bana yardimci olurmusunuz.
Tesekkürler
Doktorlar özellikle 3-6 yaş arasında yapılmasını uygun bulmuyor o yaştaki erkek çocukları anneye aşık oldukları için sünnet olarak cezalandırıldıklarını düşünüyorlarmış babaya nefret duygusu oluşabilirmis
saol canimm aaaaaa bide kiizm var teyzesiAa evet, travma yasanacaksa ikiside yasasin
Seninkide az degil, bide kardesine isin icine atiyor, bide klasik büyük lafi "benim fikrim degil, kardesimin fikriydi" demis ise olay tam olur
Oguluslarin icinde masallah diyorum, umarim ömürleri uzun, bahtlari acik olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?