- 10 Ocak 2015
- 623
- 576
- 18
- Konu Sahibi AlmanyaTreni
-
doğurayım en kısa zamanda yaptırcam hatta belki de hemen.7 aylık olsa hiç düşünmem bilemerhaba arkadaslar konuyu yanlis yeremi actim bilmiyorum ama benim icin buyukde olmasa bir dert.
Oglum 7aylil sünnet ettirecegim cumartesi. Ama her kafadan bir ses cikiyor. Annem cok erken diyor. Kaynanam yaptiralim kücük oldugu icin cabuk düzelir diyor. Kafam cok karisti sizce erkenmi.
7 ay cokmu kücük
Lütfen bana yardimci olurmusunuz.
Tesekkürler
saol canimm aaaaaa bide kiizm var teyzesi
konu shaibesi afedersin konunu baltaladim galiba
simdiden hayirli olsun erkeklige ilk adiminiz, ALlah buyuk murvetinide gostersin insallahh
yeni dogan sunnetini herkes oneriyor canim,ilk 10 gun içinde olunc ayeni dogan dneiyor yoksa sayilmaz :)doğurayım en kısa zamanda yaptırcam hatta belki de hemen.7 aylık olsa hiç düşünmem bile
Geç bile kalmışsınız ne erkeni. Bence Yaptığın en kısa zamanda daha fazla hareketlenmeden.
ben yurt disindayim , imkanim olsa yeni dogan yaptiridim ama imkan yok
besmele çeken çcouk cerrahi bulmak samanlikda igne aramak gibi bisey yabanci memleketde
Sunnetin kucuk yaslarda yapilmasi daha dogru.Hem anne hem bebek icin.Ama yedi ay bebek hareketlenmeye basladiysa sikintili olabilir.
oldugum yere 300 km uzaklikd abi turk cerrah varmis sunnete e, adami$ kendiniBende yurt disinda kaliyorum haklisiniz Bulsan bile guvenemiyorsunki hemen
oldugum yere 300 km uzaklikd abi turk cerrah varmis sunnete e, adami$ kendini
butu ulkeden geliyoalrmis sunnet için, adam paraya para demiyor herhade baska isim buldu kesinn :)
lokal anestezi yapiyormus
bu sehirdeki klinige gidersen genel anestezi yapiyolarmis ama
lokal iyi diyoalr
ismini bilmiyorum ben fransadayimBizim sunnetciyede oyle diyorlar Nihatmi Doktorun ismi ayni kisiden bahsetmiyelim
ismini bilmiyorum ben fransadayim
adam moulouse da galiba yada mont ebliarda oyle bisey unuttum tam sehri :
merhaba arkadaslar konuyu yanlis yeremi actim bilmiyorum ama benim icin buyukde olmasa bir dert.
Oglum 7aylil sünnet ettirecegim cumartesi. Ama her kafadan bir ses cikiyor. Annem cok erken diyor. Kaynanam yaptiralim kücük oldugu icin cabuk düzelir diyor. Kafam cok karisti sizce erkenmi.
7 ay cokmu kücük
Lütfen bana yardimci olurmusunuz.
Tesekkürler
Biz oglum dogar dogmaz 16 saat sonra sunnet ettirdik.
Ve cok sukur ki cok memnun kaldik, kucucukken, gobek bagi ile beraber sunnetide iyilesmisti.
Bence ne kadar erken cocuk icin o kadar kolay.
Bir daha erkek cocugunuz olursa dogar dogmaz yaptirmanizi tavsiye ederim.[/QUOT
Gercekten okadar pisman oldumki ztn keske ettirseydim insallah atlatiriz bizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?