sizce erkenmi?

Arkadaslar cumartesi sunnet etiremedim doktor hastalandi. Yarin goturecegim bi getir bakalim dedi. Benim tekrar bir sorum var yeni konu acmayayim dedim. Oglum arada oksuruyor gunde 4-5kere. Atesi fln yok. Bu sekilde sunnet olamaz diyor herkes. Sizcede olamazmi. Tehlikesi varmi. Yarin ztn sorcaktim doktora ama uyuyamadim aklima takildi. Sagolun

Gec bile kalmissiniz.
Yavrucak simdi yavas yavas surunmeye basliycak.
Bacaklari orya degdikce aciyacak.
Kucaktayken yaptirmak en iyisi.

Hepimiz oksurmuyomusuz?
Oksuruk derken kotu bi oksurukmu bu?
Eger uzerinde bi kiriklik hastalik belirtileri varsa beklete bilir doktor ´'vucudu direncsiz, enfeksiyon kapma riski vr´ diye.
Neyse doktor karar verir yarin, siz goturun.

En iyisi kırkı cikmadan yapilmasi. Ben uc aylikken yaptirdim. Yattigi yerde iyilesti hemen. İyi ki de yaptirmisim diyorum. Emeklerken yada yururken zorluk cekecegini biliyordum.

Hepimiz oksurmuyomusuz?
Oksuruk derken kotu bi oksurukmu bu?
Eger uzerinde bi kiriklik hastalik belirtileri varsa beklete bilir doktor ´'vucudu direncsiz, enfeksiyon kapma riski vr´ diye.
Neyse doktor karar verir yarin, siz goturun.

Hic hasta gibi degil. Oyle SIK SIK oksurmuyor arada gunde 4-5; kez anca dedigim gibi. ateste yok keyfide yerinde. Sagolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…