Sizce Eşim beni Aldatmış mı oluyor :(

aysgl90

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2010
33
0
46
İzmir
mrb kızlar nasıl ne şekilde konuya gireceğimide bilmiyorum ama dün nasıl olduysa eşimin feysıne gireyim dedim benim eşim spor salonu eğitmeni orda eski bir müşterisiyle olan konuşmalarını gördüm aynen aktarıyorum
Nasılsın iyimisin napıosun faslından sonraki konusmaları:
KIZ:napıyım bende hazırlanıyorum önce dısarıya cıkıcam sonra işyerine
EŞiMk o zaman görüşürüz iyi süslen (eşim gülüyor)
KIZ: tmm çok güzel oldum (dil çıkarıyor) grşrz cnm
EŞiM: sen zaten güzelsin allah nazarlardan saklasın tmm görüşürz
KIZ:amin cnm çok teşekkür ederim .... NOT: kızın renoult servıslerı var eşimde son zamanlarda arabamızın arıza sebebıyle hep onlara gıdıyordu.olay bu işte tabi ben bunları okuyunca kötü oldum işten izin alıp eve gittim eşimde geldi uzun süre tartıştık tabiki yanlış anladığımı,öyle birşey olmadığını söylüyor ama ben inanamıyorum napacağımıda bilmiyorum ona inanamamın sebebide flört ettiğimiz dönemde eski bayan spor hocasını benden gizli eve yemeğe davet etmişti ve o sırada benımle de mesajlasıp yalanlar söyluyordu yanlızım vs gıbı..2.si de imam nikahı ile evli olduğumuz dönemde eski kız arkadasını spor salonuna davet etmıs bende sans eserı o anda salona gelmıstım ve eşimin cebine bakarken görmüştüm baya aramıs kızı ve yıne aramızda tartısma cıkmıstı olay bu kızlar siz olsanız ne dusunurdunuz acaba ben mi abartıyorum ne yapacagımıda bilmiyorum

bana biraz garip geldi açıkcası
eşinizin genel tavrı böyle samimi midir?

kendimi koydum o bayan yerine; bi erkekle böyle muhabbet etmem
eşimi koydum eşinizin yerine; o da böyle şeyler konuşmak diye düşündüm -gerçi neler okuyoruz forumda-
bana şüpheli geldi açıkcası; peşine düşün derim :s

Aldatma olmasa bıle yanı esınzıın baska bı kadına ıltıfat edıyor.
kıskanılası bır durum bence.
ben olsam da bıraz sorun cıkartırdım bu senın musterınse mesafenı koru demi ama?
guzel suslenmesınden sanane? guzel olmasında sanane?
aralarında sakadır o dur budur ben ıstemem bu tarz samımıyetler evli insanlar icin luzumsuz bence.

Hıc arkadaşca muhabet degıl ıyı suslen sen zaten guzelsın..

eşınız rahat bır ınsan mı tum kız arkadaşlarıyla boyle mı konusur..

gereksiz ve fazla samimi bi muhabebet olmuş, bencede üstüne gitmelısin, konustugu bayan bekar bile olsa sonuçta karsısındaki evli bir adam ama inan evlililer daha bi ilgi cekicı oluyo onlar icin niyeyse artık, biraz daha arastır derim ben

esınız daha oncede bır kadını davet etmıs hemde sız evde yokken hemde sıze yalan soylemıs yanlızım dıye aldatma olmasa basbasa ne ıslerı var evde sonrada baska bır bayana resmen kur yapmıs ılskılerı olabılır cok capkın heralde esınız kahrolsun boyle adı erkekler

Son düzenleme:
bence aldatma ihtimali çok yüksek..hem öncedende böyle şeyler yapmış, ben olsam bende güvenmem

Eşin Hep böylemiydi.Kafanı ağrıtacağa benziyor.Bu işin peşini bırakma.

Valla şimdi bu öyle bir konuşma ki nereye çekersen oraya gider.
Flört olabileceği gibi...Kız küçükse takılıyor-şakalaşıyor olabilir.Kız bakımsızsa,daha önce "kendine bak" demiş olabilir.Kız birisini beğeniyordur,eşin taktik vermiştir.Kız çok süslüyse "süslü kız diye takılıyordur...Çoğaltmak mümkün.

Eşin spor salonunda hoca olduğuna göre,bayanlarla diyaloğu iyidir.
Karakterini en iyi sen bilirsin,belki gereksiz samimiyetlere girebilen birisidir.Kolay iltifat eden birisi olması da mümkün,onu da sen bilirsin.

Ama ben asıl şunu söylemek istiyorum : Bu face işinden bu kadar huylanıyorsan,kapattır gitsin.
Ya kontrol etmeyeceksin,ya girmesine izin vermeyeceksin.Gizli okursan öyle olmadığı halde farklı mana çıkaracağın konuşmalar olacaktır.
Ona neden öyle dedin,O sana neden böyle dedi diye gerilmektense,hiç girmeyin daha iyi.

eşinin önceki vukuatlarınıda göz önüne alırsak bana pek masum gelmedi. daha öncede birtakım olaylar çevirmiş bundan sonrada çevirecektir.
peki sen önceki olaylarına evlilik öncesimi şahit oldun?

tehlikeli konuşmalar bunlar.. bence hemen sıkıyönetim ilan edin ve eşinizi gözlemlemeye başlayın.. takibi sıklaştırın...çünük eşiniz bu konuda sabıkalı...Allah yardımcınız olsun...

forumda okuduğum aldatma şüphesi hikayeleri hep face kaynaklı (bir tespit)..aldatılma olma olasılığı yüksek gibi görünse de sadece ileri derecede samimi 2 arkadaş konuşması da olabilir...ne kadar eşinizle bı kızın samimiyeti?fikriniz var mı?

valla bu konuşmaları ben okusaydım sadece kıskanırdım, şüphelenmezdim; ama eşiniz sabıkalı olduğundan işler değişiyor, arkadaşların da dediği gibi sıkı takibe alın; ama bence gizli takipleyin. konuyu unutmuş gibi yapın en yakın zamanda.

daha önceki olaylara nasıl göz yumdunuz anlayamadım göz yumulacak gibi masum şeyler değil çünkü alenen yalan var işin içinde. bu olaya da gelince diğerlerinden bi farkı olduğunu düşünmüyorum. araba arızasıyla ilgili gittiği bi yerde biriyle böle samimi konuştuğuna göre tabi ki başka iş vardır işin içinde. bence aldatılma ihtimaliniz %80lerde. ama bence bunu hazmetseniz bile bu olayların sonu gelmez eşinizin yapısında var gibi çapkınlık. allah kolaylık versin size ne diyim.

Malesef çalıştıgım için takip edemiyorum işi dolayısı ile bayanlarla arası iyi bunu engelleyemıyorum zaten ne yapacagımı şaşırdım haliyle aramız bozuk benım tarafımdan , belkı yapmamıstır dıyorum hadı unutayım devam edelım zaten oncekılerı hazmedemıyorum bırde bu dusunceyle artık nasıl güvenicem hadı ayrılayım diyorum daha 1 yılımızı bıle doldurmamıs en kotusude sevıyorum

aldatmamış olsa bile eşinin konuşma tarzı hoş değil
evli bir erkek için fazla samimi ve gereksiz konuşmalar bunlar
iyice uyarman ikaz etmen gerek bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…