- 12 Temmuz 2006
- 8.474
- 280
- 698
mrb kızlar nasıl ne şekilde konuya gireceğimide bilmiyorum ama dün nasıl olduysa eşimin feysıne gireyim dedim benim eşim spor salonu eğitmeni orda eski bir müşterisiyle olan konuşmalarını gördüm aynen aktarıyorum
Nasılsın iyimisin napıosun faslından sonraki konusmaları:
KIZ:napıyım bende hazırlanıyorum önce dısarıya cıkıcam sonra işyerine
EŞiMk o zaman görüşürüz iyi süslen (eşim gülüyor)
KIZ: tmm çok güzel oldum (dil çıkarıyor) grşrz cnm
EŞiM: sen zaten güzelsin allah nazarlardan saklasın tmm görüşürz
KIZ:amin cnm çok teşekkür ederim .... NOT: kızın renoult servıslerı var eşimde son zamanlarda arabamızın arıza sebebıyle hep onlara gıdıyordu.olay bu işte tabi ben bunları okuyunca kötü oldum işten izin alıp eve gittim eşimde geldi uzun süre tartıştık tabiki yanlış anladığımı,öyle birşey olmadığını söylüyor ama ben inanamıyorum napacağımıda bilmiyorum ona inanamamın sebebide flört ettiğimiz dönemde eski bayan spor hocasını benden gizli eve yemeğe davet etmişti ve o sırada benımle de mesajlasıp yalanlar söyluyordu yanlızım vs gıbı..2.si de imam nikahı ile evli olduğumuz dönemde eski kız arkadasını spor salonuna davet etmıs bende sans eserı o anda salona gelmıstım ve eşimin cebine bakarken görmüştüm baya aramıs kızı ve yıne aramızda tartısma cıkmıstı olay bu kızlar siz olsanız ne dusunurdunuz acaba ben mi abartıyorum ne yapacagımıda bilmiyorum![]()
Adam anlattıklarınıza göre sabıkalı zaten.
Ağzını burnunu kır kocanın, sen zaten güzelsin de bilmem ne de. Yok ya!!!