sizce eşim normal mi lütfen yardım edin..

purewhite

Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2013
16
0
6
35
Adana
merhaba bayanlar yaşadıklarımı anlatayım bana yol gösterin ne olur.
eşimle üniversitede tanıştık aşık olduk evlendik.10 yıl oldu evleneli.2 kızımız var.eşimle ilişkimiz artık sıfır iletişim şeklinde .çünkü ha duvara konuşurum ha eşime cevap bile vermez.normal rutin olaylarla ilgili bile sorunca cevap vermez .niye cevap vermiyosun diyince zorla konuşur bunu okadar çok yaparki kanıksadım bende bazen unuturum dediğimi dememiş gibi devam ederim.yine bunları okadar takmıyorum en çok taktığım özel gün doğumgünü artık yok lugatında sanki kutlamıyor.ben onunkini kutlarım kızımla ona sürpriz yaparız ama o hatırlamıyo bile.maddi olarak çok sıkıntı çektik yeni toparlanıyoruz bundanmı diyorum ama üzülüyorum.beni sevmiyo galiba artık bunu düşünmye başladım..işin içinden çıkamıyorum sabır diyorm ama dayanamıyorum ne yapsam bilmiyorum

imkanınız varsa evlilik danışmanına gitmeyi deneyin evlilikte iletişim gerçekten çok
önemli eşiniz hep mi böyleydi ?

sabrediceksin.. baska caren yok.. yada karsina alip icindekileri döküceksin o ister cevap vermesin..

sevmiyor vs demek doğru olmaz şimdi.
Belkide huyu suyu budur bu adamın .
Belkide yaşlandıkça oluşuyordur bu his.
Benim eşim genç ama oda kutlamaz d.g vs.
Napalım allah beterinden korusun hepimizi.

ne zamandan beri böyle
herzaman susar bu adam
yeni evlendiginiz zamanda mı cevap vermezdi

imkanınız varsa evlilik danışmanına gitmeyi deneyin evlilikte iletişim gerçekten çok
önemli eşiniz hep mi böyleydi ?

biraz öyleydi ama şimdi iyice arttı.evlilik danışmanını bırak bir yeri ağrıdığında doktora bile gitmez.dişlerinden ölüyor ama dişçiye gitmiyor gerisini sen düşün

Benim eşim biz çıkarken tartıştığımız zaman ben bağırırdım konuşmazdı , işte olanları anlatmazdı çok sırcıydı vs...
Ama ben konuşa konuşa açtım onuda şimdi susmuyo Susan ve sessiz olan insandan nefret ederim Allah kolaylık versin...

ben şuanki halimize şükrederim hep.çünkü en dip neyse yaşadık birlikte çalışıp geldik bu zamana.ben mutluyum huzurluyum kendimce ama o hep enerjisi düşük hep zorlaya zorlaya biyeyleri yapardı.bende bıraktım artık onu kendi haline .bak diyorum geldiğimiz noktaya şükredelim diyorum.evet falan diyo ama lafta kalıyo.b,lm,yorum neden böyle yapıyo.bendenmi bıktı hayattanmı anlamadım tam psikologluk biliyorum ama gitmez assslaa.başkası varmı diye kurcalarım arada hani ne yapar ne eder diye ama yok.tlfonu ortadadır herşeyei ortadadır.çocuklara iyi davranır ama bana bir tatlı sözü bile çok görüyo

evlilikte bazen oluyo inişler çıkışlar
sevmiyo olur mu seviyodur tabi
canım ister dinlesin ister dinlemesin
müsait zamanda sinirlenmeden tatlılıkla konuş
çok üzüldüğünü eskiden böyle olmadığınızı kortuğunu
onun eski hallerini çok özlediğini v.s. anlat
geçen bir arkadaş mektup yazıp koymuştu sende öyle yapabilirsin..

Aslında bizde öyle ben sizin gibi 10 yıllık evli değilim 15 aylık evliyim ama eşimle çıkarken maddi durumu iyi değildi evlendik ailesi yardımcı olmadı bizde el ele verip hem borç hem ev eşyaları vs. birlikte yaptık... Ha iyi oldu aslında kimse bu sayede benim yuvamın üzerinde söz sahibi olamadı... Borç ve imkansızlıklar bir süre sonra insanı yıpratıyor haliyle... Belki eşinizde bunalmış olabilir siz eşi olarak yine kendisine destek olup bu durumdan en az hasarla kurtulmaya bakın.. Konuşmuyosa dili olun , görmüyosa gözü zaten evlenirkende bunun için yemin etmiyomuyuz eşlerimizle

eşiniz elbette seviyordur bir anda sevmemek olcak şey değil
ama inanın maddi sıkıntı her şeye sebb oluyor
ben kendimizden örnek vereyim bir bucuk yıldır maddi sıkıntı yaşıyoruz
eşim yokdan var ederek dükkan actı oda olmadı
inan şu anki şartlarımı bir bilsen ama sağlığımız ve aramızdaki o samimiyet varyaaaa...
işte onlar yetiyoo
eşim bu duruma nasılüüzlüyor çok güzel bi evimiz vardı diyoo şimdi yaşadığımız yere bak diyo
senin isteklerini yapamıyuorum diyoo bunlara canını sıka sıka bi hal oldu
bunları her zamn konuşmaz erkeler böyle maddiyat herşeyi engelliyoo
kızımızın ihtiyaclarına bile zor yetişiyo inan buna
kendi haline bırak sende sesiz kal farkına varıcaktır emin ol
ama anlayışlı ol

konu sahıbı sanırım bıraz bunalmıs esın konusmuyosa ya bır msj yada bır mektupla uzun uzadıya gusel bır dılle anlatsan kendını anlıyacaktır dıye dusunuyorum rabbım eskı tadınıza tez elden kavusmayı nasıp etsın...

Marli ne güselde konuşmussun sana gıpte edıyorum o kadar mantıklı ve bır o kadarda duygusalsın kı herserde takıpcınım
ve senden aldıgım gusel seyler var bende uygulıycam bunu konusmuyorsa dılı gormuyorsa gozu olmak nede gusel bır yorum agzına saglık...

Cinsel yaşamınızı geri getirecek şeyler yapın bence, macun vs.. ne kadar uzak kalırsanız o kadar uzaklaşırsınız. İlk başta bununla ilgili araştırma yapabilirsiniz, hem kendi isteğinizi hemde eşininiz isteğini yükseltecek şeyler deneyin, gerisi rayına oturacaktır :)

Tşk ederim canım önemli olan olmuyo diye pes etmemek denemeye değer

evet arkadaşlar eşim bunalmıştır belki ama inan şuan keyfini çıkarması gereken zamandayız artık.hem o maddi sıkıntıları yanlızmı çekti bende okadar fedakarlık yaptım üstüme başıma bişey almadım yıllarca hep gözümde kaldı... idare ettim sorun etmedim gıkımı çıkarmadım ve onu motive ettim.ALLAH beni sınavamı çekiyor bu konuda sabrımımı sınıyor kızlar hep ben güçlü olmak zorundamıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…