merhaba bayanlar yaşadıklarımı anlatayım bana yol gösterin ne olur.
eşimle üniversitede tanıştık aşık olduk evlendik.10 yıl oldu evleneli.2 kızımız var.eşimle ilişkimiz artık sıfır iletişim şeklinde .çünkü ha duvara konuşurum ha eşime cevap bile vermez.normal rutin olaylarla ilgili bile sorunca cevap vermez .niye cevap vermiyosun diyince zorla konuşur bunu okadar çok yaparki kanıksadım bende bazen unuturum dediğimi dememiş gibi devam ederim.yine bunları okadar takmıyorum en çok taktığım özel gün doğumgünü artık yok lugatında sanki kutlamıyor.ben onunkini kutlarım kızımla ona sürpriz yaparız ama o hatırlamıyo bile.maddi olarak çok sıkıntı çektik yeni toparlanıyoruz bundanmı diyorum ama üzülüyorum.beni sevmiyo galiba artık bunu düşünmye başladım..işin içinden çıkamıyorum sabır diyorm ama dayanamıyorum ne yapsam bilmiyorum
imkanınız varsa evlilik danışmanına gitmeyi deneyin evlilikte iletişim gerçekten çok
önemli eşiniz hep mi böyleydi ?
aferdesiniz ama cinsel yaşamınız nasıl?
ne zamandan beri böyle
herzaman susar bu adam
yeni evlendiginiz zamanda mı cevap vermezdi
ben şuanki halimize şükrederim hep.çünkü en dip neyse yaşadık birlikte çalışıp geldik bu zamana.ben mutluyum huzurluyum kendimce ama o hep enerjisi düşük hep zorlaya zorlaya biyeyleri yapardı.bende bıraktım artık onu kendi haline .bak diyorum geldiğimiz noktaya şükredelim diyorum.evet falan diyo ama lafta kalıyo.b,lm,yorum neden böyle yapıyo.bendenmi bıktı hayattanmı anlamadım tam psikologluk biliyorum ama gitmez assslaa.başkası varmı diye kurcalarım arada hani ne yapar ne eder diye ama yok.tlfonu ortadadır herşeyei ortadadır.çocuklara iyi davranır ama bana bir tatlı sözü bile çok görüyo
konu sahıbı sanırım bıraz bunalmıs esın konusmuyosa ya bır msj yada bır mektupla uzun uzadıya gusel bır dılle anlatsan kendını anlıyacaktır dıye dusunuyorum rabbım eskı tadınıza tez elden kavusmayı nasıp etsın...Aslında bizde öyle ben sizin gibi 10 yıllık evli değilim 15 aylık evliyim ama eşimle çıkarken maddi durumu iyi değildi evlendik ailesi yardımcı olmadı bizde el ele verip hem borç hem ev eşyaları vs. birlikte yaptık... Ha iyi oldu aslında kimse bu sayede benim yuvamın üzerinde söz sahibi olamadı... Borç ve imkansızlıklar bir süre sonra insanı yıpratıyor haliyle... Belki eşinizde bunalmış olabilir siz eşi olarak yine kendisine destek olup bu durumdan en az hasarla kurtulmaya bakın.. Konuşmuyosa dili olun , görmüyosa gözü zaten evlenirkende bunun için yemin etmiyomuyuz eşlerimizle
konu sahıbı sanırım bıraz bunalmıs esın konusmuyosa ya bır msj yada bır mektupla uzun uzadıya gusel bır dılle anlatsan kendını anlıyacaktır dıye dusunuyorum rabbım eskı tadınıza tez elden kavusmayı nasıp etsın...
Marli ne güselde konuşmussun sana gıpte edıyorum o kadar mantıklı ve bır o kadarda duygusalsın kı herserde takıpcınım
ve senden aldıgım gusel seyler var bende uygulıycam bunu konusmuyorsa dılı gormuyorsa gozu olmak nede gusel bır yorum agzına saglık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?